לאיווי יש מלא התפתחויות יש לו את שני ההתפתחויות האחרונות והחדשות של הדור הרביעי ורשום שצריך לעלות אותם רמה ב-moss rock ן-ice rock כדי שהם התפתחו אז השאלה שלי מה זה הדבר הזה איך מפתחים אותם?
לאיווי יש מלא התפתחויות יש לו את שני ההתפתחויות האחרונות והחדשות של הדור הרביעי ורשום שצריך לעלות אותם רמה ב-moss rock ן-ice rock כדי שהם התפתחו אז השאלה שלי מה זה הדבר הזה איך מפתחים אותם?
פשוט נכון ביער אטרנה יש את אבן ה moss אז פשוט צריך שהאבן תהיה בתווך הראייה שלך במסך ושאיווי יעלה רמה אז הוא יתפתח לליפיון וככה אותו דבר גם בקשר לאבן הקרחOriginally posted by NOY_P@Aug 6 2009, 10:34 AM
ה-MOOS ROCK וה-ICE ROCK הם בעצם שני אבנים שנימצאות ביער אטרנה ובדרך 217(ליד העיר SNOWPOINT) ליד כל אבן יש שטח לאימון. קודם כל תיבחר איזה סוג איווי אתה רוצה עשב או קרח.אם אתה רוצה עשב לך ליער אטרנה וחפש את האבן.אם אתה רוצה קרח לך לדרך 217 ותחפש את האבן.כדי שאיווי יתפתח אתה רק צריך לעלות אותו רמה אחת בשטח האימונים שמסביב האבן ואז הוא יתפתח לסוג שבחרת.
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)