איפה אפשר להשיג אבני ירח? (אני צריך יותר מאחד)
איפה אפשר להשיג אבני ירח? (אני צריך יותר מאחד)
בברכה,
מתן
יש 3 מקומות/שיטות להשיג אבן ירח:
- הר הירח (Mt. Moon)
- המחבוא של צוות רוקט
- קלפיירי פראי
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אפשר להשיג אחת במערת הירח (המערה אחרי העיר פיוטר)
ואני חושב שאפשר לקנות בקניון בסלדון
בברכה, דור.
לא מוכרים אבני ירח בקניון של סלדון.. מוכרים שם אבני אש, עלה, מים וחשמל.Originally posted by Dor718@Aug 3 2009, 11:25 PM
אפשר להשיג אחת במערת הירח (המערה אחרי העיר פיוטר)
ואני חושב שאפשר לקנות בקניון בסלדון
בברכה,
מתן
בעזרת הקלפיירים הפראיים אתה יכול להשיג כמה שאתה רוצה.Originally posted by Tom Pokemon@Aug 3 2009, 11:25 PM
יש 3 מקומות/שיטות להשיג אבן ירח:
- הר הירח (Mt. Moon)
- המחבוא של צוות רוקט
- קלפיירי פראי
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אמרתי שאני חושבOriginally posted by matan2009@Aug 3 2009, 11:29 PM
לא מוכרים אבני ירח בקניון של סלדון.. מוכרים שם אבני אש, עלה, מים וחשמל.
תום פוקימון נתן לך תשובה יותר מקיפה
בברכה, דור.
בינתיים תפסתי כבר 10 קלפיירים ובאף אחד מהם לא היה אבן ירח...אנסה עוד יותר מאוחר...אולי סתם מזל רע!?Originally posted by Tom Pokemon@Aug 3 2009, 11:30 PM
בעזרת הקלפיירים הפראיים אתה יכול להשיג כמה שאתה רוצה.
בברכה,
מתן
אין לי שום טענה כלפיך, להיפך תודה על עזרתך, פשוט אמרתי לך כעובדה שלא מוכרים שם אבני ירח.Originally posted by Dor718@Aug 3 2009, 11:30 PM
אמרתי שאני חושב
תום פוקימון נתן לך תשובה יותר מקיפה
בברכה,
מתן
למישהו יש קוד של אבני ירח?
בברכה,
מתן
טריפל פוסט.
קרא חוקים!
ננעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)