Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    טוב אז היה לי יומולדת וקנו לי חבילת קלפי פוקימון כזו מאמריקה משו גדול ומגניב שמצוייר אלקטיבייר על האריזה

האמת ציפיתי סתם שיהיה שמה כל מיני קלפים וזהו חח

בסוף היו קלפים ומין חתיכות קרטון אחת שמצוייר מנצ'לקס שמשמש לעץ או פאלי לפי מה שהבנתי

ויש גם אחד ירוק כזה שניראלי מסמן הרעלה ואחד עם פלסטר וכל השאר רגילים כאלה שמצוייר עליהם 10

וגם נתנו לי זירה וגדם קלפים בלי פוקימונים שרשום עליהם ENERGY וגם קלף שמצוייר ספריי חח
    וגם מין זירת קרב אז הבנתי שאפשר לשחק עם הקלפים משחק בטח בסיגנון יוגיהו או משהו

ועוד משו, על החבילה היה מצוייר אלקטיבייר, וכל הפוקימונים יצאו לי חשמל ויצאו לי המון פעמיים נגיד אלקטבז 4 או 5 פעמים וזה... בעצם יצא לי גם דונפן אבל ניראלי בפוקס חח למה זה ככה מה נגיד היו מביאים לי חבילה של המגמרטור הכל היה יוצא אש? זה יענו ליגרום לאנשים ליקנות את כל סוגי החבילות כדאי שיהיה אפשר לשחק נורמאלי?!

טוב אבל השאלה העיקרית זה איך משחקים בכלל חח

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Originally posted by !~Haim~!@Aug 9 2009, 01:29 AM
    טוב אז היה לי יומולדת וקנו לי חבילת קלפי פוקימון כזו מאמריקה משו גדול ומגניב שמצוייר אלקטיבייר על האריזה

האמת ציפיתי סתם שיהיה שמה כל מיני קלפים וזהו חח

בסוף היו קלפים ומין חתיכות קרטון אחת שמצוייר מנצ'לקס שמשמש לעץ או פאלי לפי מה שהבנתי

ויש גם אחד ירוק כזה שניראלי מסמן הרעלה ואחד עם פלסטר וכל השאר רגילים כאלה שמצוייר עליהם 10

וגם נתנו לי זירה וגדם קלפים בלי פוקימונים שרשום עליהם ENERGY וגם קלף שמצוייר ספריי חח
    וגם מין זירת קרב אז הבנתי שאפשר לשחק עם הקלפים משחק בטח בסיגנון יוגיהו או משהו

ועוד משו, על החבילה היה מצוייר אלקטיבייר, וכל הפוקימונים יצאו לי חשמל ויצאו לי המון פעמיים נגיד אלקטבז 4 או 5 פעמים וזה... בעצם יצא לי גם דונפן אבל ניראלי בפוקס חח למה זה ככה מה נגיד היו מביאים לי חבילה של המגמרטור הכל היה יוצא אש? זה יענו ליגרום לאנשים ליקנות את כל סוגי החבילות כדאי שיהיה אפשר לשחק נורמאלי?!

טוב אבל השאלה העיקרית זה איך משחקים בכלל חח
    אתה אמור לקבל הוראות או שתחפס ביוטיוב

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

3. משתמש מנוסה
    זה באנגלית אין לי עצבים ליקרוא או לחפש ביוט יוב חח

מישו מכיר את המשחק ויכול להסביר לי?

4. משתמש מנוסה
    אני יודע איך לשחק אבל זה מסובך להסביר, יש לי ביומן הישן שלי של פוקימון מדריך אני אנסה לסרוק לך אותו ולשלוח.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •