כן היה מגניב עם כל החמישייה האדומה הייתה מקבלת חסינות.
טוב הינה שאלת ההדחה לקבוצה הירוקה הראשון שיענה נכון ישאר בתחרות והשניים האחרונים יודחו.
השאלה - בסידרה מאיזה פוקימון צ'ימצ'אר הכי מפחד בעונה העשירית?
הודעה חשובה.
בגלל שהקבוצה הירוקה איבדה שלושה משתמשים, משתמש אחד מאחת הקבוצות, אני אבחר אותו ואני מבטיח שזה ישנה את כל מהלך המשחק.
רק שתדעו עוד שני הדחות לא כלל זאת אני משנה את הקבוצות ומצמצם אתכם לשני קבוצות.
כן גם אני רוצה להישאר עם אספיאון וטריקו
כן הכי טוב אבל בגלל שמסדרים את הקבוצות מחדש אז אנחנו כבר לא נהיה רק שלושתינו אם בכלל נישאר בחיד
אני מעדיף להישאר בקבוצה האדומה
גם אני ועד עכשיו אנחנו ניצחנו אז זה לא בסדר אם אתה מעביר מישהו מאיתנו
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אני מעדיף לעבור קבוצה לאדומים. הם פעילים תמיד וכמעט כולם מחוברים שם. אצלי אף אחד לא מחובר ובכל פעם אני מציל את הקבוצה שלי שוב ושוב וזה נמאס.
דרגונייט אתה דיי בכיין זה מה יש עם הקבוצה שלך עלה להדחה אבל אתה תהיה פעיל אתה תהיה לחסין מהדחה, אני לא העביר אותך קבוצה לקבוצה המנצחת, תתמודד ותנסה לשרוד את שני ההדחות הבאות.
עדיין אף אחד מהקבוצה הירוקה לא שלח לי תשובה לשאלת ההדחה אבל יש לי זמן, אני כבר יודע את מי אני הולך להעביר לקבוצה הירוקה, אני אפרסם את זה עם שמות המודחים של היום.
טוב תדיח באופן אקראי מישהו~
-.-
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
תודה רבה על המחמאות, באמת הרבה זמן לא דיברו אליי יפה כל כך. :mellow:Originally posted by momo3@Aug 9 2009, 04:26 PM
דרגונייט אתה דיי בכיין זה מה יש עם הקבוצה שלך עלה להדחה אבל אתה תהיה פעיל אתה תהיה לחסין מהדחה, אני לא העביר אותך קבוצה לקבוצה המנצחת, תתמודד ותנסה לשרוד את שני ההדחות הבאות.
לא אכפת לי להיות חסין, אכפת לי שאני לא יעשה את כל העבודה.
תחשוב על זה, אני הסיבה היחידה שכל המשתמשים בקבוצה הכחולה עדיין במשחק.
ואני מבקש, העובדה שאני מביא תלונה על זה שאני יושב על המחשב בין 14:00 ל-16:00, לא מגיב בנו"דים וכל זה בשביל שהקבוצה שלי תשרוד את ההדחות והם מתחברים אחרי זה ואומרים לי "אנחנו מבטיחים, מחר נתחבר" והם לא מתחברים ואני תקוע מול 7-10 אנשים שמבינים בפוקימון כמוני אבל הם רוב לא אומר שאתה צריך לדבר ככה. אני מבקש שלא תחזור על זה אחרת אני מתלונן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)