משתמשים רשומים תצעו רעיונות לפוקימון שייצג את הקבוצה שלכם רק שלא יהיה מפותח או אגדי.
משתמשים רשומים תצעו רעיונות לפוקימון שייצג את הקבוצה שלכם רק שלא יהיה מפותח או אגדי.
אנחנו הירוקים,אז...
טרטוויג?
~nitay~ אתה בקבוצה הכחולה
ולכל המשתמשים האחרים שעוד לא נרשמו יש עוד 2 מקומות
אנחנו הקבוצה האדומה
אז יש לי שתי אפשרויות:צ'ארמאנדר או טורצ'יק
אנחנו הקבוצה הכחולה אז נראה לי שהפוקימון שייצג אותנו יהיה סקווירטל או לפרס?
חחח,הייתי בטוח ששיבצתה אותי בירוקהOriginally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 7 2009, 08:17 PM
אנחנו הקבוצה הכחולה אז נראה לי שהפוקימון שייצג אותנו יהיה סקווירטל או לפרס?
ונראלי שעדיף לפרס
אז momo3, הפוקימון שייצג אותנו יהיה לפרס...Originally posted by ~nitay~@Aug 7 2009, 08:19 PM
חחח,הייתי בטוח ששיבצתה אותי בירוקה
ונראלי שעדיף לפרס
אחרי הכל, 2 מתוך 3 בקבוצה
אתם בטוחים שזה יהיה לפרס כי חשבתי שאולי תבחרו פוקימון שיכול לתפתח, אבל עם אתם רוצים לפרס אז בסדר.
מה זאת אומרת שחשבת שנבחר פוקימון שיכול להתפתח?
מה הפוקימון שנבחר יוכל להתפתח בהמשך התחרות?
כן עם הייתה קורה את כל החוקים של המשחק הייתה מבין על מה אני מדבר
תקרא זה מתוח הדף הראשי
קבוצות
במשחק יהיו שלושה קבוצות, לכל קבוצה היה פוקימון משלה, כאשר היא תגיע לכמות נקודות מסוימת הפוקימון שלהם יתפתח.
נגיד טורטוויג מתפתח ברמה 18, אז הקבוצה תצטרך להגיע ל180 נקודות כדי לפתח אותו כדי לפתח את הפוקימון צריך להגיע לרמה שלו כפול 100.
אז MOMO3 אף אחד מהקבוצה האדומה לא מגיב ולא מציע שום פוקימון אז אולי נלך על אחת האפשרויות שלי?
דווקא קראתי, כנראה דילגתי על החלק הזה...Originally posted by momo3@Aug 7 2009, 08:33 PM
כן עם הייתה קורה את כל החוקים של המשחק הייתה מבין על מה אני מדבר
תקרא זה מתוח הדף הראשי
קבוצות
במשחק יהיו שלושה קבוצות, לכל קבוצה היה פוקימון משלה, כאשר היא תגיע לכמות נקודות מסוימת הפוקימון שלהם יתפתח.
נגיד טורטוויג מתפתח ברמה 18, אז הקבוצה תצטרך להגיע ל180 נקודות כדי לפתח אותו כדי לפתח את הפוקימון צריך להגיע לרמה שלו כפול 100.
אז אני אשאל את הקבוצה שוב.
שם משתמש:TANK
צבע אהוב:כחול
האם אתה תשתתף בכול התחרויות?:נראה לי כן
כמה שעות אתה נימצא בפורום ביום בממוצע:כמה שאתה תצטרך אבל אני פה רוב היום
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
לדעתי את הקבוצה הירוקה צריך לסמל...קקניה. אנחנו יכולים להיות חמודים ושלווים, אבל גם חמי מזג וקוצניים! ><
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)