אני לא ביקשתי להוסיף או להחזיר שום משתמש...להפך, אנחנו אליט פור, למה שנרצה שמשהו יהרוס את זה? O:
אני לא ביקשתי להוסיף או להחזיר שום משתמש...להפך, אנחנו אליט פור, למה שנרצה שמשהו יהרוס את זה? O:
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
הגיעה הזמן, חצי גמר סוף סוף
אכן פיינל פור,המחשב שלי איטי מאוד,והוא דופק לי את התגובות,לא נראלי שיש לי סיכוי ממש לנצח O:
DAMN
אני בפיינל פור
חחח אני חושב שמגיע לי להיות כאן
למרות שזה קצר למדתי להכיר פה אנשים
קפטן הוק הוא בן אדם חכם
אספיאון הוא חבר טוב
ניתאי הוא פרנואיד אבל מצליח לבסוף
לכולנו הגיע להיות בפיינל פור
אני זוכר שמומו3 שלח לי את ההודעה בפרטי על התחרות, נכנסתי לפה ונרשמתי, הסתכלתי על הקבוצה האדומה ואמרתי אוי לא, אלה שאני לא רוצה נמצאים איתי, בסוף גיליתי שדווקא הם היו הכי טובים
ואני תמיד אהיה אדוםXD
היה כיף לנצח את כל הקבוצות שהיו ואלו הם הירוקים,הכחולים והצהובים
הצהובים ניצחו בסוף אבל אני לא הייתי
יש גם אחד שנדהמתי שהוא הודח(פיפלאפ באנגלית ומספרים ששחכתי XD)
אספיאון ואני הם היחידים שבאו מהקבוצה האדומה
בהצלחה לכולם בתחרות ואני מקווה להגיע לשלושה האחרונים
מחר אני לא נמצא כי אני הולך לים בגלל חבר שאין לו מי שילך איתו
האמת שנרשמתי פה רק לכיף לא שבאמת מעניין אותי ווינר, רציתי לראות גם עד כמה רחוק אוכל להגיע, ונכון שהיו הרבה פעמים שהחלטתי להשתמש ביכולת לענות על שאלת ההדחה וככה להתקדם מבלי שעזרתי לקבוצתי, אבל בכל מקרה הכי חשוב שאני כאן, כל הכבוד לאספיאון וטריקו ווניתאי, טריקו עם 100 נקודות כך שמקומו בגמר לא מוטל בספק, אז זה אני נגד אספיאון נגד ניתאי, בהצלחה O:
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
לי יש סיכום אחר: :angry:Originally posted by TreeCko@Aug 25 2009, 02:43 AM
ניתאי הוא פרנואיד אבל מצליח לבסוף
סתם,בהתחלה באמת הייתי בטוח שאני עומד להיות מודח בגלל רצף הנצחונות של הקבוצה האדומה,במיוחד אחרי שדרגונייט עזב את הכחולים,אבל אז כשהפכנו לצהובים,ארגנתי את דרגונייט איתי ואז גם אביב הגיע וניצחנו את האדומים סוף סוף,באסה שדרגונייט הודח O:
טוב קודם אני אגיד משהו.
כשפתחתי את התחרות לא חשבתי שהרבה משתמשים ירשמו או שיהיה להם כוח להיות פעילים ולהשתתף.
היום אני שמח שהגענו סוף סוף לחצי הגמר, אני באמת חושב שהמשתמשים שהגיעו לפה הגיעו רק בזכות עצמם, היו הדחות שהפתיעו אותי והאמת חשבתי שבחצי הגמר בפיינל פור יהיו משתמשים אחרים, אבל עדיין על פי מה שאני רואה הקבוצה האדומה היא עדיין רוב, מה שמשהים שיש כן מעומד מכל קבוצה.
Captain Hook הירוקים
EsPiOn ThE KiNg TreeCko האדומים
~nitay~ הכחולים
אז נחזור לתחרות, היום בשעה 2 תתחיל תחרות חשובה מאוד, תחרות שבסופה אחד מיכם יעלה לגמר, וביום חמישי, יהיה הקרב הגדול בין שתי המשתמשים שנשארו לעלות לגמר, אני מזכיר לכם שכל הנקודות שצברתם אתמול, אתם תמשיכו איתם היום עד יום חמישי, והם גם יעזו לכם בגמר, לתחרות קוראים פצצת זמן, ובדרך כלל רק הזמן קובע פה, היום הזמן יהיה השם של התחרות, מי שיהיה המהיר ביותר יוכל לעלות לגמר, אז היום בשעה 2 התחרות הגדולה
משתמשים אני דוחה את התחרות היום ל2 וחצי פשוט שחכתי לעשות משהו שאני חייב לעשות אותו, אז עוד חצי שעה ככה תתקיים התחרות
למה? אני רוצה להתחיל את התחרות עוד מעט
אני מסכים לחכות לאספיון
במשימת סידור,זה בסדר אם אני אתאר פוקימון ולא אגיד את שמו[כי אנלא יודע]
טוב אני מתחיל בתחרות, זה חצי גמר כל המשתמשים צריכים היו להיות פה.
EsPiOn ThE KiNg : 20
TreeCko : 100
Captain Hook : 40
nitay~ : 0
זיהוי הפוקימון.
במשימה זו אני אביא תמונה מעוותת והמשתמשים יצטרכו לזהות את הפוקימון או המאמן שבתמונה.
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)