Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 17 מתוך 17
  1. משתמש ספאמר
    אני ס"כ התבלבלתי -___-
    חוצמזה, למה לעזאזל אתה מדובב אותי?
    אני לא פרשתי כי אני חושב שפורום חת"מ הוא כישלון. ממש לא. אם ככה אתה מגדיר את התקופה שהפורום היה תחת הניהול שלי, שיהיה לך בכיף. אני פרשתי כי לא יכולתי לעמוד בעומס של האישורים. אני פרשתי כי יש לי חיים גם מחוץ לפורום. אני פרשתי כי -ואני עומד לנסח את זה כמו שניסחתי את זה כבר איזה חמש עשרה פעם לאלכס ואלירן במסן- נמאס להיות הזונה של חת"מ. ני פרשתי בגלל אנשים כמוך, היטמן, שכבר לא זוכרים כמה ניהול זה קשה ופשוט משמיצים בלי ביקורת. בכ"מ, אני לא רוצה לריב, אז אני פשוט אעזוב את הנושא ואקווה שהכבוד שלי עדיין איתי ~.~

2. ~TyLeR~
    Guest
    Originally posted by Hit Man@Aug 6 2009, 10:40 PM
    הרי הבהלה למנהל נובעת רק מהעניין של אישור משחקים חדשים בפורום, לא משום דבר אחר.
    אני מציע נוכח העובדה הזו לעשות את הדברים הבאים :
    - לא למנות מנהל לעת עתה לפורום הזה, גם ככה כל מי שהיה פה בעבר יודע שהפורום הזה קצת מקולל.
    - לבטל את חוק אישור המשחקים, ושכל משחק יוכל להיפתח.
    - שאלכס יקח יוזמה ויפקח על הפורום בזמנו החופשי למניעת ספאם, ושאר הדברים.
    1. לא למנות מנהל שיהיה אחראי על פורום כזה פעיל יביא באמת חורבן והרס,דרוש אדם בעל ניסיון מספיק טוב לפורום הזה כדי שהוא יוכל לנהל את הפורום הזה ולהעלות אותו למעלה.בלי מנהל לפורום הזה יהיה באמת ספאם.
    2.לבטל את חוק האישור,לא מקובל עליי ואחרים כבר אמרו את דעתם על כך שלא לבטל,אני תומך בדעות אלה.
    3.אני לא יהיה כאן מנהל לנצח... <_<

ההצעה שלך לא התקבלה ואין צורך לדון בה.

אנא אל תפתח נושא המשך לכך כי גם הוא ינעל מאחר וכבר נתתי לכם לדון בה.בכל מקרה אני מנהל ראשי וזכותי לא לקבל הצעה זו.

נעול.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •