Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. היכל התהילה
    הרי הבהלה למנהל נובעת רק מהעניין של אישור משחקים חדשים בפורום, לא משום דבר אחר.
    אני מציע נוכח העובדה הזו לעשות את הדברים הבאים :
    - לא למנות מנהל לעת עתה לפורום הזה, גם ככה כל מי שהיה פה בעבר יודע שהפורום הזה קצת מקולל.
    - לבטל את חוק אישור המשחקים, ושכל משחק יוכל להיפתח.
    - שאלכס יקח יוזמה ויפקח על הפורום בזמנו החופשי למניעת ספאם, ושאר הדברים.

2. משתמש מנוסה
    כל משחק יכול להיפתח? יפתחו מיליון משחקים לא מושקעים ולא שווים כלום.
    הפורום מקולקל- באמת אתה מגזים ומזלזל בפורום חת"מ.
    אם יתנו לפורום להידרדר לכזה מצב הוא כבר לא יהיה פורום חת"מ, הוא יהיה פורום ספאם חופשי.
    צריך מנהל רציני וצריך יותר מאישור משחקים, אז באמת, לא רנה לי שצריך לשקול את זה.

3. היכל התהילה
    1. מקולל, לא מקולקל.
    2. ולטעמי לכל מנהל משחק שמחליט לפתוח משחק יש מה לתרום.
    3. אלכס יפקח על העניינים שם כדי למנוע ספאם חופשי.

4. משתמש מנוסה
    אני אענה לפי הסדר:
    1) הפורום ממש לא מקולל, בזמן האחרון הוא משגשג
    2)אם זה משחק שהרקע שלו הוא בדיוק 'החלומ שלכ הו להיות המאמנ הכי חזק בעולם' והטופס שלו הוא בדיוק תמונה ושם המשחק לא שווה ליותר מספאם חופשי
    3) התשובה לשתיים עונה גפ על שלוש. משחק לא מושקע= ספאם חופשי וזה למה נועד החוק של אישור לפתיחת משחק

5. the bitch is back
    Originally posted by Hit Man@Aug 6 2009, 09:40 PM
    הרי הבהלה למנהל נובעת רק מהעניין של אישור משחקים חדשים בפורום, לא משום דבר אחר.
    אני מציע נוכח העובדה הזו לעשות את הדברים הבאים :
    - לא למנות מנהל לעת עתה לפורום הזה, גם ככה כל מי שהיה פה בעבר יודע שהפורום הזה קצת מקולל.
    - לבטל את חוק אישור המשחקים, ושכל משחק יוכל להיפתח.
    - שאלכס יקח יוזמה ויפקח על הפורום בזמנו החופשי למניעת ספאם, ושאר הדברים.
    אני טיפה חולק על דעתך. אני חושב שלא למנות מנהל לפורום הזה יצור ספאם וכאוס.
    אני לא מכיר את ה"קללת חת"מ " הזאת אבל לא נראה לי שכל אחד שרוצה לפתוח משחק שמטרתו היחידה היא 'להיות אש קאצ'ם הבא' הוא משחק טוב.
    בנוגע לזה שאלכס 'ינהל' את הפורום הזה.
    לא נראה לי בסדר.
    אלכס עוד חודש וקצת מתגייס מה יעשו אנשים אחרי שאלכס יעזוב? :o
    זאת בעיה. אני דווקא חושב שמנהל או שניים יכולים להיות פיתרון דיי טוב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש ספאמר
    למה בדיוק להפיל הכול על אלכס? -_____-
    זאת בדיוק הגישה שבגללה אני יורד מניהול
    זאת לא הבעיה של אלכס!
    צריך מנהל חלופי, ואי אפשר לבטל את חוק האישור כי פרשתי ויציפו מנהלים אחרים בבקשות אישור - זה טיפשי, ונורג צודק.

אני כבר אמרתי בעד מי אני שיעלה לניהול חת"מ ואני לא אחזור על זה, אבל אני מודיע שאם מישהו עומד לנסות לבטל את חוק האישור אני כבר מעדיף לחזור לניהול - _ -

7. משתמש מנוסה
    יש מספיק מועמדים לעלות לניהול ויש מספיק טענות נגד ההצעה הזאת, לא נראה לי שיקבלו אותה

8. היכל התהילה
    אז פה הבעיה של נקודת המבט שלכם, אני פה בעסק לא מעט זמן ואני יודע שדווקא אלה שירשמו משחק של תיאור של שורה, תמונה וחצי, ויקבלו הזדמנות, הם אלה שיחזיקו את המשחקים הכי מהנים, הכי שטותניקים והכי מתמשכים בפורום. וזה בהחלט עדיף על משחק מושקע שייסגר לאחר חודש כי למנהל יהיה קשה לשאת בנטל שהוא שם על עצמו.

אלכס זה לא מנהל יחיד, כשאלכס יעזוב, מצידי שאלירן יפקח על העניינים שם.
    פשוט מעולם לא ראיתי את הפורום הזה מצליח לעשות חצי ואפילו רבע ממה שהיה בפוקיבלוק.
    ככה שהוא די מקולל, ולא משנה איזה מנהל היה לו. ניני, איווי, אנוכי ואמיר.

9. משתמש מנוסה
    הפורום עובד כמו שצריך והוא לא מנסה להשתוות לשום מקום.
    יש הרבה משחקים ששורדים הרבה זמן והם מושקעים, ממש מושקעים, ותאמין לי שמשחק לא מושקע לא יביא כלום חוץ מספאם כמו שכבר אמרתי, כי משחק שכתוב לא מושקע בהתחלה כולו לא מושקע והוא נופל כי המנהל לא עושה כלום חוץ מלהגיב תגובות מוזרות ולא מובנות ולהספים, וככה הפורום פשוט יוצף, בתגובות חסרות כל ערך

10. היכל התהילה
    מזל שנקודת המבט שלך לא נלקחת בחשבון, אחרת לא היה נפתח פורום בידור, פורום הבלוגים והאתר החדש. הרי כל הרעיונות הכי טובים הם בעצם תחילה של רעיון קטן ולא משמעותי. וצריך לנסות. עובדה שאמיר פרש, הוא לא מוכן לקחת אחריות על הפורום ועל הכשלון שהולך שם, ואני מצדיק את זה. פשוט צריך לנסות, מפה יכולים רק לעלות למעלה. וזה שיקול דעה של מנהלים ושל מייסדים. ככה שהויכוח הזה לא רלוונטי והיה מתאים אם יקחו את הטיפ שלי ברצינות וינסו אותו בשטח.

11. משתמש ספאמר
    משחקים לא מושקעים הם מתמשכים רק כי כל תגובה שם, בעיקר כאלה של השה"מ הן שתי מילים פלוס מינוס. ואם זה ה"הישג" של פוקיבלוק לדעתך, שיש שם מלא משחקים עלובים שכאלה.. אני פשוט מתחיל לקבל כאן כמה ספקות בנוגע לכמה דברים -.-

12. משתמש מנוסה
    הפורום הזה שביא ופריחה, צריך לעבוד כדי לשמור על מה שיש.
    ובאמת, אתה לא חושב שזה אולי קצת מעליב מה שאמרת שם בתחילת התגובה, בבקשה ברור את מילותך, אני מניח ששמעת את המשפט 'חיים ומוות ביד הלשון'
    אם נעשה כזה דבר הפורום יקרוס על בטוח בגלל עודף משחקים וזאת תהייה נקודת אל-חזור שאנחנו לא רוצים לעבור

13. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    היטמן אסור בשום פנים ואופן לבטל את החוק הזה, אם הפורום הזה רוצה אי פעם להגיע לרמה גבוהה בחתם, חיייבים להשיאר תא חוק בקשות האישור. ככה כולם ישקיעו יותר וילמדו, זה פשוט איסור שצריך להטיל, זה צריך להיות חוק ברזל.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

14. היכל התהילה
    IronMon - איפה אתה חי? פוקיבלוק יכלה ללמד את פוקימונס שיעור בהרמת חת"מ. ולמיטב ידיעתי, זה שאתה רושם דברים על האתר ההוא בלשון הווה (שיש שם מלא משחקים עלובים שכאלה - במקום שהיו שם) מראה כמה אתה יודע בנושא.

15. משתמש מנוסה
    פוקבלוק הוא לא פורום שאנחנו רוצים לשאוף להגיע לאיפה שהוא היה, בסופו של דבר ה/רמה/ שהיית לו לא הצליחה למנוע מהתגובה שלו.
    ואתה יודע למה משחקים בלי אישור נמשיכים הרבה זמן, בדיוק בגלל הסיבה שאמיר ציין, כל תגובה בהן לא עוקפת את המשפט לרוב

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •