מתי שאני יסיים להכין אותו P:Originally posted by Sai@Sep 9 2007, 05:35 PM
סבבה ם:::
מתי אתה פותח ת''''משחק?
עשיתי כבר 77 בפוקדקס D:
אלכסיי.. מה אתה רוצה להכין ?
ם::: אוקעOriginally posted by Aipom@Sep 9 2007, 05:40 PM
מתי שאני יסיים להכין אותו P:
עשיתי כבר 77 בפוקדקס D:
אלכסיי.. מה אתה רוצה להכין ?
תגיב במשחק
צונזר
היי רותם :] .
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
תכף, אני מסיים את הפוקידע D:Originally posted by Sai@Sep 9 2007, 05:43 PM
ם::: אוקע
תגיב במשחק
חזרתי מלתקן תחתימה של טריקו
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אני לא רואה שתיקנתה תן לי בפרטיOriginally posted by acmilan@Sep 9 2007, 05:46 PM
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
תגידו לא נראה לכם מוגזם שיש נושאי דיבורים 24\7? :\
כל הפורומים אחר כבר לא מושקעים..
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
XDOriginally posted by acmilan@Sep 9 2007, 05:46 PM
החלטתי בסוף לא להוסיף פוקימונים D:
אולי במהלך המשחק אני יוסיף S:
אמרתי את זה בחופש הגדול לרותם והוא לא הקשיב לי. אחרי שאמרתי לו הוא אמר לי שאני כל הזמן מתלונן ושינה את הכותרת ל-"עקב הבקשה של מטאגרוס הנו"ד ינעל" ובכותרת המישנית "הוא היה מת". כניראה שרותם עם חוש ההומור הנהדר שלו חשב שזה מצחיק.Originally posted by Erez@Sep 9 2007, 05:53 PM
תגידו לא נראה לכם מוגזם שיש נושאי דיבורים 24\7? :\
כל הפורומים אחר כבר לא מושקעים..
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
אתם צודקים.. זה באמת מטומתם.Originally posted by metagross@Sep 9 2007, 05:56 PM
אמרתי את זה בחופש הגדול לרותם והוא לא הקשיב לי. אחרי שאמרתי לו הוא אמר לי שאני כל הזמן מתלונן ושינה את הכותרת ל-"עקב הבקשה של מטאגרוס הנו"ד ינעל" ובכותרת המישנית "הוא היה מת". כניראה שרותם עם חוש ההומור הנהדר שלו חשב שזה מצחיק.
אבל כמובן שלך יקשיבו. סוף כל סוף רותם יבין.
תריך רק בסופי שבוע D:
למי יש אימיול ?
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
מה הבעיה מאט? לא הצלחתי להבין..
צונזר
זה מה שעושה את הפורום לכיף בלי זה הוא יהיה ריק ומשעמםOriginally posted by metagross@Sep 9 2007, 05:56 PM
אמרתי את זה בחופש הגדול לרותם והוא לא הקשיב לי. אחרי שאמרתי לו הוא אמר לי שאני כל הזמן מתלונן ושינה את הכותרת ל-"עקב הבקשה של מטאגרוס הנו"ד ינעל" ובכותרת המישנית "הוא היה מת". כניראה שרותם עם חוש ההומור הנהדר שלו חשב שזה מצחיק.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אמרתי שיש בעיה?Originally posted by Sai@Sep 9 2007, 05:59 PM
מה הבעיה מאט? לא הצלחתי להבין..
תגיד, לא יצא לי לדבר איתך מאז היום העצוב ההוא. אז איך אצלך בגהנום?
על מה מדברים?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)