כי אני רוצה למזג מפלצות! אדי תשלח לי בבקשה!
איך אני ישלח לך :XD:Originally posted by Goku@Sep 10 2007, 05:10 PM
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
><" אני חושב שהוא יכול להשיג מסטרטר דקOriginally posted by Trecco@Sep 10 2007, 05:10 PM
אביב צוד ק למה אתה צריך
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אדי ברצינות אני יתן לך את הכתובת שלי אתה מבטיח שאתה שולח לי אותו?
שלום לכולם!
חזרתי!
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
הדואר שלי לא פתוח ולמה שהיה לי קלפ פיצול עם לא היה לי מיזוגOriginally posted by Goku@Sep 10 2007, 05:11 PM
אדי ברצינות אני יתן לך את הכתובת שלי אתה מבטיח שאתה שולח לי אותו?
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
יוסי תיראה את המשפט שכתבתי
ואדי אז אתה שולח מחר? בבקשה אני חייב!
ואתלה רוצה את הקלף הכי חזק של סרטוריס שיש לי?Originally posted by Goku@Sep 10 2007, 05:13 PM
יוסי תיראה את המשפט שכתבתי
ואדי אז אתה שולח מחר? בבקשה אני חייב!
איזה?
הקוספ האפל השחור בעל 3100 נקודות שהוא הכי חזק שלוOriginally posted by Goku@Sep 10 2007, 05:14 PM
איזה?
למה שתיתן לי אותו?
ידעתה שיש לי כמה קלפים של גידן ושל צאז
סבבה שלח לי רשימה בפרטי עם כול מי שאתה יכול לתת לי שהוא של ג''ידן ומיזוג והכול סבבה?
כול הקלפים שאתה רוצה לתת לי אני יראה בזה בתור מתנת יום הולדת XD
אלכסיי אני לא יכול לתת לך כי הכול עלה לי 1000 ין ביפן וסע ליפן יש שם זה לאספנים בילבד
אבל 1000 ין זה משהו כמו 20 שקל XD בבקשה אדי בבקשה! אני חייב!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)