XD מה אני יצלם? אני יתן לך שמות יש לי כמה דרקונים חולי העין יש לי את שומר השער יש לי עוד מלא
XD מה אני יצלם? אני יתן לך שמות יש לי כמה דרקונים חולי העין יש לי את שומר השער יש לי עוד מלא
נו מעפן...היום כולם אוספים קלפים של ג''יאיק. והדרקון מעפן! שני הקרבות ורק 3K עוצמה? גרועOriginally posted by Goku@Sep 10 2007, 05:38 PM
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אחי הבעיה שאמא שלי לא תסכאיםOriginally posted by Goku@Sep 10 2007, 05:38 PM
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
תשאל אותה אם היא מסכימה שאת תמכור/תחליף/תיתן ויש לי עוד מלא קוסם האופל דרקון הF.G.D
אחי תיקנה של GX כי לי כול החפיסה של רוכבי הצללים וגידן וצאז ועוד חברה
ואמא שלי לא בבית
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
אמאלה ילדים מתחילים ביוגיהוXD
אביב
היי
אני מניח שאף אחד לא בפורום כדי להגיד שלום אה![]()
אני רוצה רק קלף מיזוג וזהו
ביי מאופרנו
הוא אמר שהוא שונא אותנו ומצפה לשלוםOriginally posted by Trecco@Sep 10 2007, 05:42 PM
ביי מאופרנו
אביב
אני לא הולך,רק רציתי שתגיבו!!!!
ואביב,אתה מכיר את המשפט:
"פתי מאמין לכל דבר",זה עלייך :P
הוא אמר בצחוק
אתה לא הולך ולא כלום ם:Originally posted by Infernape@Sep 10 2007, 05:42 PM
היי
אני מניח שאף אחד לא בפורום כדי להגיד שלום אה![]()
צונזר
איך כולם מאמינים להודעה שלי,2 האדמינים מאמינים לזה!!!
אוי WTF מה הקשר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)