Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 96 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 1440
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 02:30 AM
    ~nitay~
    אתה נותן לה את לרביטר בפוקדור. כעבור מספר שניות היא מחזירה לך את לרביטר ואומרת "לרביטר שלך הוא בריא ושלם.". אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, מה תעשה?
    אני יוצא ממרכז הפוקמונים וממשיך לעיר C

2. משתמש מנוסה
    שם: מור
    TreeCko
    כ10 דקות אחרי ההודעה אני אוסיף, שכחתי להוסיף את כל המשחק! פאשלה... בנתיים תעשה משהו אחר?

Gliscor
    בהמשך
    ~~~~
    גלייגר יוצא ומשתמש בעוקץ רעל, גלייגר פוגע בלביטר עם החודים הרעילים ומרעיל אותו. לרביטר משתמש בנשיכה, ומתקרב לגילייגר, מה תעשה?
    87%
    100%

Y-CORE 13
    אתה הולך לבית הלחימה. אתה פותח אתה דלת הכניסה ורואה שם מאמן לוחם שאומר "אני הוא הרינגטון- מנהיג ביתן הלחימה. בביתן זה אפשר להשתתף רק אחרי שיש לך תג או יותר. כמה תגים יש לך? ואבקש לראות אותם."

MatanS23
    ארון משתמש בבריכת הבוץ ומעוות את ראייתו של צ'רים. ארון משתמש בהתקלות על צ'רים ובוגע בו חזיתית. צ'רים בנתיים מנס להוריד ממנו את הבוץ שיש לו בעניים.
    68%
    86%

~nitay~
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ונכנס לדרך BC. בדרך אתה רואה כל מיני פוקימונים מסוג רגיל וביניהם אתה רואה גם איוי . מה תעשה?
    חזרתי!!

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 11:12 AM
    Y-CORE 13
    אתה הולך לבית הלחימה. אתה פותח אתה דלת הכניסה ורואה שם מאמן לוחם שאומר "אני הוא הרינגטון- מנהיג ביתן הלחימה. בביתן זה אפשר להשתתף רק אחרי שיש לך תג או יותר. כמה תגים יש לך? ואבקש לראות אותם."
    "אין לי תגים"אני אומר לו ויוצא מהמכון.'לפני שאני אלך למכון,אני רוצה לתפוס עוד פוקימון מסוג מים או עשב' אני חושב לעצמי ומתחיל לחפש אזה שדה,אגם או יער.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 11:12 AM
    ~nitay~
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ונכנס לדרך BC. בדרך אתה רואה כל מיני פוקימונים מסוג רגיל וביניהם אתה רואה גם איוי . מה תעשה?
    אגש אל איווי בחביבות ואגיד לו "היי איווי" עם פוכדור מוכן

5. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    אתה חוזר לדרך BC אחרי הבאסה שלך שאתה צריך תגים כדי להתחרות שם. אתה רואה לפתע סייטר גדול שמחפש קורבן לחיסול הוא מסתכל עליך ועל סינדקווי שלך. מה תעשו?

~nitay~
    איווי הקטן מבחין בפוקדור ומתרחק בבהלה. איווי משתמש עליך בהתקלות! מה תעשה לאיווי הקטן והעצבני?

הוספתי מידע על החנויות
    חזרתי!!

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 11:29 AM
    Y-CORE 13
    אתה חוזר לדרך BC אחרי הבאסה שלך שאתה צריך תגים כדי להתחרות שם. אתה רואה לפתע סייטר גדול שמחפש קורבן לחיסול הוא מסתכל עליך ועל סינדקווי שלך. מה תעשו?

"מה אתה אומר סינדקוויל?בא לך להלחם?"אני שואל אותו,"תשתמש במסך עשן ותתקוף את סייטר פעמיים בהתקלות"אני אומר לסינדקוויל.

--------
    אין לסינדקוויל אפילו מתקפת אש אחת..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

Gliscor
    בהמשך
    ~~~~
    גלייגר יוצא ומשתמש בעוקץ רעל, גלייגר פוגע בלביטר עם החודים הרעילים ומרעיל אותו. לרביטר משתמש בנשיכה, ומתקרב לגילייגר, מה תעשה?
    87%
    100%
    אגיד לגליגר להישתמש בזנב כמו קפיץ ולעוף למעלה ואז עוקץ רעל

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by FFire-Blaze@Aug 13 2009, 05:25 PM
    אמבראון
    אתה הולך לדרך BC כדי לתפוס פוקימון חזק לקראת הקרב עם טוד. אתה רואה נידורן זכר מטייל לו משעמום .. איוי מציע לתפוס אותו כדי שיעזור בקרב עם דרטיני! אתה מסכים??
    "היי איווי אתה מתקשר טוב אני רואה מצויין עכשיו בואו ניתאמן"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

9. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    Originally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 02:30 AM

Waluigi
    אתה זורק על סינדקוויל פוקדור, אבל טיפלוז'ן תופס את הפוקדור שזרקת. סווינאב עושה מעצו דחיפה וטיפלוז'ן חומק. פתאום מגיעה מאמנת עם שנראת כך ואומרת "אני מלאני. ואני גם אעזור לך לתפוס את סינדקוויל!" ג'יראפריק תוקף בבלימה ומרחיק את טיפלוז'ן. לאחר מכן מלאני הולך עליו ולוחשת לו משהו. טיפלוז'ן הולך ואתה נשאר עם סינקוויל לבד (אל תשכח שמלאני איתך).
    "היי...מלאני" אני משיב בבלבול.
    "למה את מנסה לעזור לי?" אני שואל ומתכונן להוציא פוקדור מהכיס בשביל לתפוס את סינדקוויל.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by FFire&#045;Blaze@Aug 14 2009, 11:12 AM
    MatanS23
    ארון משתמש בבריכת הבוץ ומעוות את ראייתו של צ&#39;רים. ארון משתמש בהתקלות על צ&#39;רים ובוגע בו חזיתית. צ&#39;רים בנתיים מנס להוריד ממנו את הבוץ שיש לו בעניים.
    68%
    86%
    אני אומר לארון:"ארון שוב בריכת בוץ&#33; ואז שוב תשתמש בהתקלות&#33;" ואני מקווה שהוא יצליח
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by FFire&#045;Blaze@Aug 14 2009, 02:30 AM

ido6
    מתקפה הרדיפה פוגע חזק מידי בוורמפל ומשתקת אותו לגמרי. וורמפל קושר את מורקרוו בחוטי משי. מה תעשה?
    15%
    99%

"אל תדאג מורקרו,בכל מקרה אנחנו נגמור את הקרב הזה עכשיו&#33;,צא פוקדור&#33;"אני אומר וזורק פוקדור על ווארמפל
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

12. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    באמת??...
    ~~~~~~
    סינדקוויל משתמש במסך עשן וממלא את סייטר בעשן. סייטר לא רואה כלום. סינדקוויל משתמש בהתקלות ונתקל בו עפם מקדימה ופעם מאחורה. סינדקווין משגר מתקפת גיצים&#33; סייטר חוסם עם הלהבים ומשתמש במתקפת שריטה&#33; סייטר פוגע בסינדקוויל ושכיב אותו על האדמה&#33; מה תעשה?

Gliscor
    גלייגר עומד קצת על הזנב וקופץ&#33; לרביטר מפספס את מתקפת הנשיכה&#33; גלייגר משתמש בעוקץ רעל ופוגע בלרביטר קשות ומכיב אותו&#33; לרביטר משתמש בסופת חול ופוגע בגלייגר&#33; גלייגר עף עליך. מה תגיד לגלייגר?
    49%
    92%

אמבראון
    אתה נותן לאיוי להלחם בנידורן זכר. נידורן מביט באיוי בערמומיות ומתכנן לתקוף בניקור&#33; מה תגיד לאיוי לעשות?

Waluigi
    12 הודעות לבקיעת הביצה&#33;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זה קל&#33; אין עוד מה לעשות כאן... אז אתה לוקח את הסינדקוויל הזה או לא?" היא משיבה לך כתשובה וסינדקוויל מוכן להלחם בך ובסווינאב&#33;

MatanS23
    ארון משתמש שוב במתקפת בוץ ומרטיב את צ&#39;רים כולו בבוץ. צ&#39;רים לא מצליח לזוז ונפגע מההתקלות של ארון. צ&#39;רים יוצא מהבוץ. צ&#39;רים משתמש בבלימה, מה תעשה?
    41%
    86%

ido6
    הפוקדור פוגע בוורמפל, נע מצד לצד בסוף פוסק&#33; תפסת וורמפל . מיד מעדכן&#33;
    חזרתי!!

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by FFire&#045;Blaze@Aug 14 2009, 01:23 PM
    Y-CORE 13
    באמת??...
    ~~~~~~
    סינדקוויל משתמש במסך עשן וממלא את סייטר בעשן. סייטר לא רואה כלום. סינדקוויל משתמש בהתקלות ונתקל בו עפם מקדימה ופעם מאחורה. סינדקווין משגר מתקפת גיצים&#33; סייטר חוסם עם הלהבים ומשתמש במתקפת שריטה&#33; סייטר פוגע בסינדקוויל ושכיב אותו על האדמה&#33; מה תעשה?
    "סינדקוויל תשתמש שוב במסך עשן ותתקוף את סייטר בגיצים&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

Gliscor
    גלייגר עומד קצת על הזנב וקופץ&#33; לרביטר מפספס את מתקפת הנשיכה&#33; גלייגר משתמש בעוקץ רעל ופוגע בלרביטר קשות ומכיב אותו&#33; לרביטר משתמש בסופת חול ופוגע בגלייגר&#33; גלייגר עף עליך. מה תגיד לגלייגר?
    49%
    92%
    גליגר לא יכול להיפגע מסופת חול הוא מסוג מעופף אדמה
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "גליגר אל תפחד אתה תביס אותו זוכר את גליסקור של אחי אם תיתאמן ולא תפחד תיהיה כמוהו ואכשיו
    צא גליגר עוקץ רעל עם החיים של לארויטאר אחרי העוקץ רעל פחות מ25% אני זורק פוקדור.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by FFire&#045;Blaze@Aug 14 2009, 01:23 PM

ido6
    הפוקדור פוגע בוורמפל, נע מצד לצד בסוף פוסק&#33; תפסת וורמפל . מיד מעדכן&#33;
    "מצוין מורקרו&#33;"אני אומר ומשחרר את מורקרו מהחוט פטיל,"מורקרו עכשיו אני רוצה שתלמד מתקפה חדשה&#33;,זוכר את הקרב שלך עם סקארמורי של איזבלה?,אז אני רוצה שתנסה לזכור איך סקארמורי תקף בכנף פלדה ולעשות אותו דבר"אני אומר למורקרו
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

עמוד 15 מתוך 96 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •