"מכת חול והיתקלות!"Originally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 01:23 PM
אמבראון
אתה נותן לאיוי להלחם בנידורן זכר. נידורן מביט באיוי בערמומיות ומתכנן לתקוף בניקור! מה תגיד לאיוי לעשות?
"מכת חול והיתקלות!"Originally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 01:23 PM
אמבראון
אתה נותן לאיוי להלחם בנידורן זכר. נידורן מביט באיוי בערמומיות ומתכנן לתקוף בניקור! מה תגיד לאיוי לעשות?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני אומר לארון:"ארון תקפוץ מעל צ'רים ותשתמש בהתקשחות ואז מהר בהתקלות!" ואני מצביע על צ'רים.Originally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 01:23 PM
MatanS23
ארון משתמש שוב במתקפת בוץ ומרטיב את צ'רים כולו בבוץ. צ'רים לא מצליח לזוז ונפגע מההתקלות של ארון. צ'רים יוצא מהבוץ. צ'רים משתמש בבלימה, מה תעשה?
41%
86%![]()
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
"תרגע איווי!" אגיד לו ואחזיר את הפוכדור לחגורה ואחרי זה ארים את ידיי כדי שיראה שאין לי בהן כלוםOriginally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 11:29 AM
~nitay~
איווי הקטן מבחין בפוקדור ומתרחק בבהלה. איווי משתמש עליך בהתקלות! מה תעשה לאיווי הקטן והעצבני?
הוספתי מידע על החנויות
חח אני בסוף לא אקנהOriginally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 11:12 AM
TreeCko
כ10 דקות אחרי ההודעה אני אוסיף, שכחתי להוסיף את כל המשחק! פאשלה... בנתיים תעשה משהו אחר?
--
אני יוצא מהחנות
Y-CORE 13
סינדקוויל משתמש במסך העשן, סייטר מניע את כנפיו כך שהעשן יעוף על סינדקוויל. סינדקוויל מתעוור וכמה זמן! סייטר משתמש בשריטה ופוגע בסינדקוויל, מה תעשה?
74%
67%
Gliscor
הוא אדמה ורעל ראה סרבי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
העוקץ רעל מוריד הרבה מאד חיים ללרביטר! אתה זורק פוקדור, ופוגע בלרביטר! לרביטר נכנס לפוקדור, והפוקדור נע מצד לצד ובסוף פוסק. תפסת לרביטר. מה תעשה?
ido6
מורקרוו עף למעלה ומנסה לתקוף בכנף פלדה! אך נכשל. מורקרוו מנסה שוב ושוב, אבל אתה רואה שאין התקדמות בלימוד ההתקפה. מורקוו מוותר! מה תעשה?
אמבראון
איווי משתמש במכת חול ומעוור את נידורן זכר. נידורן לא יודע איפה להמשיך את הניקור. מה תעשה?
68%
81%
MatanS23
ארון קופץ מעל צ'רים משתמש בהתקשחות. ארון נהיה כבד ונופל על צ'רים. שניהם נפגעים, צ'רים קם ומעיף מעליו את ארון. מה תעשה?
31%
52%
~nitay~
איווי בכל זאת לא בוטח בך וממשיך להתרחק. איווי רץ כדי לתקוף אותך בהתקלות, עד שלרביטר משתמש בנשיכה כדי להגן עליך. איווי מאתגר אותך לקרב! מה תעשה?
TreeCko
סתם עידכנתי משהו...
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהחנות חזרה לעיר B. מה תעשה כדי להמשיך?
חזרתי!!
"סינדקוויל תקוף אותו שוב בגחלת!"אני צועק לוOriginally posted by FFire-Blaze@Aug 15 2009, 12:05 AM
Y-CORE 13
סינדקוויל משתמש במסך העשן, סייטר מניע את כנפיו כך שהעשן יעוף על סינדקוויל. סינדקוויל מתעוור וכמה זמן! סייטר משתמש בשריטה ופוגע בסינדקוויל, מה תעשה?
74%
67%
"שוב מכת חול ואז דחיפה!"Originally posted by FFire-Blaze@Aug 15 2009, 12:05 AM
אמבראון
איווי משתמש במכת חול ומעוור את נידורן זכר. נידורן לא יודע איפה להמשיך את הניקור. מה תעשה?
68%
81%![]()
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"אל תדאג מורקרו,אנחנו ננסה מאוחר יותר שתהיה יותר חזק"אני אומר,וממשיך ביחד עם מורקרו לעיר "C"Originally posted by FFire-Blaze@Aug 15 2009, 12:05 AM
ido6
מורקרוו עף למעלה ומנסה לתקוף בכנף פלדה! אך נכשל. מורקרוו מנסה שוב ושוב, אבל אתה רואה שאין התקדמות בלימוד ההתקפה. מורקוו מוותר! מה תעשה?
שאלה:Originally posted by FFire-Blaze@Aug 15 2009, 12:05 AM
TreeCko
סתם עידכנתי משהו...
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהחנות חזרה לעיר B. מה תעשה כדי להמשיך?
יש דרך להגיע לעיר F?
--
"צאו צ'ארמנדר וקטרפי" אני אומר ומוציא אותם אחרי שמצאתי בחוץ מקום טוב לאימונים
"צ'ארמנדר תנסה ליצור כדורי אש ולירות אותם על אבן, קטרפי חוטים על העץ"
אני אומר לגליגר מצויין והולך למרכז הפוקימונים לראפות את שניהם בשימחה
Gliscor
הוא אדמה ורעל ראה סרבי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
העוקץ רעל מוריד הרבה מאד חיים ללרביטר! אתה זורק פוקדור, ופוגע בלרביטר! לרביטר נכנס לפוקדור, והפוקדור נע מצד לצד ובסוף פוסק. תפסת לרביטר . מה תעשה?
אני אומר לארון:"ארון תשתמש בבריכת בוץ על האדמה ותחליק עליה ותשתמש בהתקלות בכל הכוח על צ'רים!"Originally posted by FFire-Blaze@Aug 15 2009, 12:05 AM
MatanS23
ארון קופץ מעל צ'רים משתמש בהתקשחות. ארון נהיה כבד ונופל על צ'רים. שניהם נפגעים, צ'רים קם ומעיף מעליו את ארון. מה תעשה?
31%
52%![]()
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
"בסדר גמור! לארביטר! סופת חול ואז נשיכה!"Originally posted by FFire-Blaze@Aug 15 2009, 12:05 AM
~nitay~
איווי בכל זאת לא בוטח בך וממשיך להתרחק. איווי רץ כדי לתקוף אותך בהתקלות, עד שלרביטר משתמש בנשיכה כדי להגן עליך. איווי מאתגר אותך לקרב! מה תעשה?
"מוכן? ברור!" אי משיב לה.Originally posted by FFire-Blaze@Aug 14 2009, 01:23 PM
Waluigi
12 הודעות לבקיעת הביצה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זה קל! אין עוד מה לעשות כאן... אז אתה לוקח את הסינדקוויל הזה או לא?" היא משיבה לך כתשובה וסינדקוויל מוכן להלחם בך ובסווינאב!
"סווינאב קדימה בוא נסיים עם זה, היתקלות עכשיו!" אני פוקד עליו.
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
Y-CORE 13
סינדקוויל תוקף שוב בגחלת ופוגע בראשו של סייטר. סייטר משתמש בשריטה ופוגע בסינדקוויל ומעיף אותו רחוק ממנו. סייטר משתמש בשריטה שוב. מה תעשה?
53%
45%
אמבראון
איווי עושה מכת חול ומעוור את נידורן. איווי משתמש שוב במתקפת התקלות ופוגע בנידורן כשהוא עוד עיוור. נידורן לא יודע מה לעשות... מה תעשה?
49%
81%
ido6
אתה מעודד מעט את מורקרוו ואז ממשיך לעיר C. בדרך אתה רואה מרחוק את הכניסה לעיר C. אתה ומורקרוו מתרגשים מעוד ורוצים להגיע יותר מהר. מה תעשה?
TreeCko
כן מהעיר E... זה לא עוד הרבה! הדרכים EF וDE ממש קצרות כמו דרך 1 באדום אש..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כדורי האש זה גיצים? מצטער שאין המשך אבל פעם הבאה תנסה לדייק...
Gliscor
אתה ממשיך לעיר C ובסוף מגיע. אתה הולך למרכז הפוקימונים ורואה שם את האחות ג'וישאומרת לך "שלום לך, במה אוכל לעזור?" כיצד תענה?
MatanS23
אני הייתי אומר לו לעשות גם התקשחות, זה יהיה יותר חזק
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון עושה בריכת בוץ ומחליק במהירות לצ'רים. ארון עושה התקלות ופוגע בכל כוחו בצ'רים. צ'רים נופל על האדמה מחוסר הכרה. האישה מחזירה את צ'רים ואומרת "ברכותיי מאמן ניצחת. אתה צריך לדאוג לארון כזה..." ואז היא הולכת. מה תעשה?
~nitay~
לרביטר משתמש בסופת חול, אך איווי מצליח לחמוק. לרביטר משתמש בנשיכה ופוגע באיווי. איווי משתמש בהתקלות ופוגע בלרביטר. מה תעשה?
Waluigi
סווינאב פוגע באיווי עם ההתקלות שלו ופוצע את סינדקוויל קשות. (שים לב- לסינדקוויל יש כעת פחות מ25% אחוז!). מלאני אומרת "זה הזמן שלך לתפוס את הסינדקוויל הזה מאמן!" מה תעשה?
אתמול לא היו תגובות בגלל זה שהמחשב שלי נדפק!! תיקנו אותו היום רק...
חזרתי!!
"סינדקוויל תשתמש במסך עשן ותרוץ מאחורי סייטר ותתקוף שוב בגחלת".Originally posted by FFire-Blaze@Aug 16 2009, 02:22 PM
Y-CORE 13
סינדקוויל תוקף שוב בגחלת ופוגע בראשו של סייטר. סייטר משתמש בשריטה ופוגע בסינדקוויל ומעיף אותו רחוק ממנו. סייטר משתמש בשריטה שוב. מה תעשה?
53%
45%
--------
תערוך שלסינדקוויל יש גחלת,ותוסיף בבקשה לשינקס מתקפת חשמל שמורידה חיים,כי טעינה זה לא .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)