Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 96 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1440
  1. משתמש מנוסה
    שם: מור
    ido6
    מורקרוו מסיים לאכול ואז חושב על השאלה שלך. לאחר התלבטת קשה הוא מצביע עם כנפו על היציאה מהעיר A לדרך AB. אתה אוכל ביס מהברי של מורקרוו ואז יורק את זה ומתיר את זה מבלי שהוא רואה, לאחר מכן שם לב שמורקרוו רוצה ללכת לדרך AB. האם תלך איתו?

Gliscor
    תצוטט בפעם הבאה!
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מחפש פוקימון חלש עד שפתאום אתה רואה שמשוטט לו ברחבי הדרך. גלייגר מצביע עליו עם אחת הצבטוט שלו וחושב שהוא חלש מספיק כדי להתאמן. האם אתה מסכים עם גלייגר ותתן לו להתאמן נגד הקטרפי הזה?

LordAbizi
    אני חושב שזוהי מטרתי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ארמנדר ואתה מחפשים קרב ולפתע אתם רואים בידריל מרושע עם חודים חדים עובר מולכם . צ'ארמנדר נועץ בו מבטים בשיא רצינותו! ואז מתחבא מאחוריך. מה תעשה\תגיד?

~nitay~
    כמובן! כמו כל אחד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לעצים ורואה מלא פוקימוני חרק. ובינהם נינקדה פראי אחד קופץ מהעצים היישר מולך ורוצה להלחם . מה תעשה?

TreeCko
    מה מערה? אתה צריך להגיע לעירB לא למערה!!

אמבראון
    אתה הולך לפוקימוני המים ורואה שם קופץ מהמים היישר ליבשה. הסטריו הזה מסתכל על איוי שלך ומסתובב במהירות ופוגע באיוי. אתה מסתכל על איוי בעצב ואז על סטריו בכעס. מה תעשה עכשיו?
    חזרתי!!

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by FFire-Blaze@Aug 11 2009, 08:30 PM
    אמבראון
    אתה הולך לפוקימוני המים ורואה שם קופץ מהמים היישר ליבשה. הסטריו הזה מסתכל על איוי שלך ומסתובב במהירות ופוגע באיוי. אתה מסתכל על איוי בעצב ואז על סטריו בכעס. מה תעשה עכשיו?
    "דחיפה בכול הכוח!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. משתמש מנוסה
    TreeCko
    מה מערה? אתה צריך להגיע לעירB לא למערה!!
    אופסי, התבלבלתי כי קראתי מהר אז חשבתי נכנסנו למערהXDD
    זה מוזרות...

--

אני מסתכל לצדדים ואז בודק עם חבורת הטריקו עוד שמה

4. משתמש מנוסה
    ido6
    מורקרוו מסיים לאכול ואז חושב על השאלה שלך. לאחר התלבטת קשה הוא מצביע עם כנפו על היציאה מהעיר A לדרך AB. אתה אוכל ביס מהברי של מורקרוו ואז יורק את זה ומתיר את זה מבלי שהוא רואה, לאחר מכן שם לב שמורקרוו רוצה ללכת לדרך AB. האם תלך איתו?

"אוקיי מורקרו,עם זה מה שאתה רוצה אז זה מה שנעשה"אני אומר לו והולך ביחד איתו לדרך "AB"
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    כמובן! כמו כל אחד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לעצים ורואה מלא פוקימוני חרק. ובינהם נינקדה פראי אחד קופץ מהעצים היישר מולך ורוצה להלחם . מה תעשה?
    "צא לארביטר! תשתמש בסופת חול ואז בנשיכה!"

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

Gliscor
    תצוטט בפעם הבאה!
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מחפש פוקימון חלש עד שפתאום אתה רואה שמשוטט לו ברחבי הדרך. גלייגר מצביע עליו עם אחת הצבטוט שלו וחושב שהוא חלש מספיק כדי להתאמן. האם אתה מסכים עם גלייגר ותתן לו להתאמן נגד הקטרפי הזה?
    "טוב גליגר עם אתה רוצה"ומיסתכל על הקטרפי הקטן ואז אומר"צא גליגר עוקץ רעל ואז מכת חול"

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by FFire-Blaze@Aug 11 2009, 07:28 PM
    MatanS23
    "אתה יודע מה השעה? רק 10:14! אתה לא מאחר, אתה רק מתעכב. דרך אגב אני כאן עד 18:00." היא אומרת וממשיכה לדבר "בעיר B שזה אחרי הדרך AB תפגוש שם את הפרופסור דייב, הוא כבר יגיד לך מה לעשות. ודרך אגב- יש לך את ההתחלתי שביקשת שבוע שעבר!" אתה נפרד מהפרופסור. מה תעשה?
    אני מוציא את ארון מהפוכדור שלו, ואומר לו:"שלום ארון, אני הוא ג'ון, המאמן החדש שלך, אני מקווה שנוכל להסתדר אחד עם השני" ואני מחכה לתגובה שלו.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אמבראון
    איוי רץ לסטריו במהירות ופוגע בו חזק. סטריו עף על עץ ואז מגיע פוקדור מאחד השיחים, פוגע בסטריו, נע מצד לצד ובסוף פוסק. פתאום יוצא משהו הנראה כך שאומר "יופי, משהו עזר לי לתפוס פוקימון כוכב. כמה נחמד!" באדישות. איוי מסתכל עליו במבט זועם. המאמן מסתכל על האיוי ואומר לו "מה אתה מסתכל? אתה יכול ללכת אפס קטן!"
    מה תגיד לאיש?

TreeCko
    לא נורא
    ~~~~~~~~
    אתה רואה שהטריקויים הלכו ולא חזרו. פתאום אתה רואה מהמים ציפור ענקית יוצאת משם, עפה קצת ואז חוזרת למים. אתה וצ'ארמנדר נעמדים ממש המומים ולא מאמינים למראה עינכם. מה תעשה?

~nitay~
    לרביטר יוצא משתמש בסופת חול ומשבש את ראייתו של נינקדה. לאחר מכן לרביטר נושך את נינקדה! לאחר מכן נינקדה מנקה את עצמו מהחול ומשתמש בשריטה. נינקדה שורט את לרביטר בפרצופו חזק!

Gliscor
    אני ממליץ לך לקרוא את מדריך הקרבות עכשיו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גלייגר משתמש במתקפת עוקץ רעל ופוגע בקטרפי. לאחר מכת מכת החול מפספסת אותו. קטרפי משתמש בחוטי משי וקושר את גלייגר. קטרפי חובט בגלייגר עם ראשו ומעיף אותו על עץ! החוט משי שקשר את גלייגר נקרע!

MatanS23
    אתה מספר לארון על עצמך ועל העובדה שאתה מאמן אותו. ארון מפנה לך את הגב והולך. אתה מתעצב לך לבדך ואז ארון חוזר עם פרח כחול ונותן לך אותו. אתה שמח, הוא שמח. זה הזמן שתתחילו במסע לא?
    חזרתי!!

9. משתמש מנוסה
    שכחת אותי!
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by FFire-Blaze@Aug 11 2009, 09:02 PM
    MatanS23
    אתה מספר לארון על עצמך ועל העובדה שאתה מאמן אותו. ארון מפנה לך את הגב והולך. אתה מתעצב לך לבדך ואז ארון חוזר עם פרח כחול ונותן לך אותו. אתה שמח, הוא שמח. זה הזמן שתתחילו במסע לא?
    אני רק חייב להגיד XD חחחח
    -------------
    אני מתחיל ללכת לכיוון דרך AB שדרך שם אני אגיע לעיר B, לפגישתי עם פרופסור דייב.
    אהה ועוד משהו, אני מחזיר כמובן את ארון לפני זה לפוכדור שלו.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    אמבראון
    איוי רץ לסטריו במהירות ופוגע בו חזק. סטריו עף על עץ ואז מגיע פוקדור מאחד השיחים, פוגע בסטריו, נע מצד לצד ובסוף פוסק. פתאום יוצא משהו הנראה כך שאומר "יופי, משהו עזר לי לתפוס פוקימון כוכב. כמה נחמד!" באדישות. איוי מסתכל עליו במבט זועם. המאמן מסתכל על האיוי ואומר לו "מה אתה מסתכל? אתה יכול ללכת אפס קטן!"
    מה תגיד לאיש?
    רוצה הצאה אל תחכה שהרבה יגיבו אתה גם יכול להגיב אחר 3 ילדים שהגיבו ככה המשחק יתקדם מהר
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    "היי סתום את הפה שלך! אל תדבר אילו ככה ואתה יכול לקחת את סטריו הזה אני יחפש לי פוקימון מים אחר"אני אומר והולך לחפש אחד אחר
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

Gliscor
    אני ממליץ לך לקרוא את מדריך הקרבות עכשיו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גלייגר משתמש במתקפת עוקץ רעל ופוגע בקטרפי. לאחר מכת מכת החול מפספסת אותו. קטרפי משתמש בחוטי משי וקושר את גלייגר. קטרפי חובט בגלייגר עם ראשו ומעיף אותו על עץ! החוט משי שקשר את גלייגר נקרע!
    כמה חיים יש לגליגר וכמה לקטרפי?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מיסתכל בלי להאמין ואז אני אומר לגליגר"גליגר תישתמש בקשיחות ואז מיספר פעמים בעוקץ רעל"

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    לרביטר יוצא משתמש בסופת חול ומשבש את ראייתו של נינקדה. לאחר מכן לרביטר נושך את נינקדה! לאחר מכן נינקדה מנקה את עצמו מהחול ומשתמש בשריטה. נינקדה שורט את לרביטר בפרצופו חזק!
    "תנשוך את הראש שלו!"

14. משתמש מנוסה
    TreeCko
    לא נורא
    ~~~~~~~~
    אתה רואה שהטריקויים הלכו ולא חזרו. פתאום אתה רואה מהמים ציפור ענקית יוצאת משם, עפה קצת ואז חוזרת למים. אתה וצ'ארמנדר נעמדים ממש המומים ולא מאמינים למראה עינכם. מה תעשה?

"מה זה היה?" אני שואל ומרים את צ'ארמנדר ורץ לאיפה שהייתה הציפור

15. משתמש מנוסה
    כאן תראו איך נראה קרב באמת

ido6
    פעם הבאה תשלח לי את זה בה"פ!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ומורקרוו נכנסים לדרך AB ומתחילים ללכת יחד לעיר B. הדרך אתה רואה כל מיני פוקימוני חרק על העצים ופוקימוני מים באגמים שבדרך. פתאום אתה רואה מאמנת בדרכך שולפת פוקדור ומוציאה את הפוקימון מאוויל ואומרת למאוויל "אוף משעמם לי... עד עכשיו כל מאמן שנלחם בי מהעיר A הפסיד שוב ושוב." מה תעשה?

MatanS23
    אתה נכנס לדרך AB ורואה שם מלא עצים, ועליהם פוקימוני חרק ולעיתים רחוקות פוקימוני עשב. אתה רואה שם גם כמה אגמים שבהם יש פוקימוני מים. פתאום אתה רואה בידריל שמנסה לעוף אך נכשל ונופל לאדמה. הוא מנסה שוב ואז נופל למים וטובע. מה תעשה?

אמבראון
    "אתה די חצוף בשביל מאמן מתחיל... והסטריו הזה הוא סתם עלוב!" לפתע האיש מוציא את סטריו ואומר לו "אתה משוחרר לך מכאן אפס" וסטריו חוזר חזרה למים. המאמן אומר "השם שלי הוא טוד, אולי גם אני מתחיל אבל אתה בחרת רק פוקימון מסוג נורמל ולא דרקון כמוני."
    כיצד תשיב לטוד?

Gliscor
    מיד תדע
    ~~~~~~
    גלייגר מתקשח ואז מתשתמש בעוקץ רעל. קטרפי נפגע קשה ומתעצבן. פתאום קטרפי מתחיל לזהור ולגדול. ואז הוא הופך לפוקימון מטפוד. מטפוד משתמש בקשיחות ואז בדחיפה ופוגע חזיתית בגלייגר! מה תעשה?
    47%
    50%

~nitay~
    לרביטר פותח את הפה שלו ורץ לנינקדה. לרביטר מצליח לנשוך לו את הראש למשך הרבה זמן! ואז נינקדה משתמש בשריטה ומעיף אותו ממנו!
    74%
    81%

TreeCko
    הציפור באה מהמים!
    חזרתי!!

עמוד 6 מתוך 96 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •