Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    המדריך לבניית מ"ת

* מילות הכותב
    ** למה לפתוח מ"ת?
    1) שלב ראשון- רעיון בסיסי
    2) שלב שני- המפה של המ"ת
    3) שלב שלישי- הגורמים השונים במ"ת
    4) שלב רביעי-הרקע של המ"ת
    5) שלב חמישי- הדמויות
    6) שלב שישי- ההשלמות האחרונות והמטרה הסופית: השלמת פערי המידע

מילות הכותב
    אני יודע שהמדריך הזה יצא באיחור רציני, אבל הייתי בחו"ל, חזרתי עייף ישר ללילה הלבן וזה בכללי מדריך ארוך יותר, ככה שלא היית לי בררה. המדריך הזה מיועד למי שרוצה להפוך לשה"מ, או לשה"מ שמרגיש שהוא מעבד את המשחק שלו ורוצה לפתוח אחד אחר.

למה לפתוח מ"ת
    יש הרבה סיבות לפתוח מ"ת ולכן קשה להסביר אותן.
    יש אנשים שרואים בניהול מ"ת הנאה, יש אנשים שרוצים לתרום מעצמם, יש אנשים שעושים את זה כדי להתנסות ויש אנשים שעושים את זה כי אין להם מה לעשות.
    יש עוד הרבה סיבות שונות, אבל לכל אחד יש סיבה בסופו של דבר, ואני מאמין שכל מי שיקרא את המשך המדריך, תהייה לו סיבה לרצות לפתוח מ"ת.

1) שלב ראשון- רעיון בסיסי
    בסופו של דבר כל דבר גדול הגיע מרעיון קטן, וככה גם מ"ת מגיעה מרעיון.
    אתה צריך לראות משחק בראש, איך נראה העולם, מי נמצאים בעולם, מה קורה בעולם, אתה צריך לראות את הכל, ובאותו הזמן לא לראות כלום. אתה לא רואה שמות ולא כוחות ולא תיאור מדויק של מקומות, אתה לא רואה כלום ובאותו זמן אתה רואה את הכל. זאת דרך אחת לבנות רעיון ככלי, יש עוד הרבה אחרות שלא אציין כאן

2)שלב שני- המפה של המ"ת
    אחרי שיצרת רעיון בסיסי, אתה צריך ליצור מפה.
    אתה לא חייב ליצר בפוטושופ או משהו, אתה חייב לצייר בראש. איך כל מקום נראה, מה נמצא איפה, אתה חייב לדעת הכל על העולם שבו המשחק קורה. אחרי שאתה יודע הכל אתה יכול לבקש ממישהו שיכין לך מפה, להכין מפה לבד, או לכתוב את המפה. מפה כתובה לא יותר גרועה מתמונה של מפה, ובמפה כתובה אתה יכול לפרט יותר על כל מקום. תמיד תשתמש במפה כתובה, בין אם יש תמונה או לא, ואל תחשוף מקומות שהשחקנים לא אמורים לדעת עליהם

3)שלב שלישי- הגורמים השונים במ"ת
    השלב הזה אתה בונה את הגורמים השונים במ"ת שיוצרים קונפליקטים (התנגשות רצונות)
    מי הטוב מי הרע, מי פועל לטובת מה, את הכל אתה בונה כאן. בשלב הזה אתה גם משלב את השפעות הטבע כמו מזג אוויר, שינוי בין חורף לקיץ ועוד הרבה דברים. בשלב הזה אתה יוצר את העיניין במשחק

4) שלב רביעי- הרקע של המ"ת
    סיפור חשוב שקרה בעבר והשפיע על הכל.
    יכול להיות שמישהו מספר אותו לשחקנים, יכול להיות שהם ראו אותו, ויכול להיות שהם חובים את הסיפור והסיפור רודף אותם עד אותו יום שבו מתחילה ההרפאתקה, ובמקרה הזה הוא יהיה היום שבו הרקע נגמר. הרקע חייב להיות מפורט כמה שיותר ומתואר כמה שיותר טוב, כאילו אתם כותבים אותו לדיסלקטים. ככה כשהשחקנים קוראים אותו, הוא מושך אותם יותר ויותר, וגם אם הרקע לא מובן, ברגע שהוא ישפיע על העלילה זה יסבך את הכל (הרקע משפיע על העלילה פעמים רבות אך לא תמיד)

5) שלב חמישי- הדמויות
    כאן אתה בונה בצורה מסודרת את כל הדמויות שכבר בנית, ובונה את כל הדמויות שעוד לא בנית.
    כל אדם קטן הוא דמות, ובסופו של דבר אה לא צריך להכין דמות לכל אדם קטן, כי השחק לא ידבר עם כל אדם קטן.
    אתה גם צריך לבנות את טופס ההרשמה, ואל תוותר על הרקע בטופס, הוא יכול לעזור לך מאוד בניהול כי הוא יכול ללמד אותך על הדמות, והוא יכול לעזור לך בתור שה"מ להעריך מה הרמה של השחקן.
    דמויות שהשה"מ מנהל נקראות דב"שים (דמיות בלי שחקן), ולכל דב"ש יש טופס הרשמה משלו, שישתנה מדב"ש לדב"ש לפי תפקידו בהרפתקאה. לכל דב"ש שישפיע על ההרפתקאה בצורה ישירה יהיה רקע, אופי, מראה ושם. דב"ש שמשפיע באופן עקיף על ההרפתקאה יקבל את אותו הטופס, אבל לפעמים לא ישתמש במראה, שכן לא יראו כל דב"ש שמשפיע באופן עקיף.
    דב"ש שנמצא בעולם אבל לא בטוח ידברו איתו ולא ישנה את ההתקדמות יותר מדי יקבל אופי ומראה, לפעמים גם שם.
    חשוב לציין שלפי המשחק סעיפים נוספים יצתרפו לטפסים, למשל במשחק פוקימון יהיה סעיף של מה הפוקימונים שלו.
    במקרה של משחקי פוקימון לפעמים יוצרים טופס אחד לדב"שים רבים, כמו חיילים של צוות.
    ועכשיו להגדרות חלוקת הדב"שים שבהן השתמשתי:
    דב"ש שמשפיע בצורה ישירה על ההרפתקאה- דמות חשובה שמופיע במשחק ומשנה את כיוון ההתקדמות בהרפתקאה.
    דב"ש שמשפיע בצורה עקיפה על ההרפתקאה- דמות חשובה שאינה מגיע למגע עם השחקן עצמו, אבל בכל זאת משפיע על ההרפתקאה במעשים שהיא ביצעה. עוד אופצייה היא מנהיג של צוות כל-שהוא שנתן פקודות שהשפיעו על השחקן. דב"ש כזה יכול להפוך עם התקדמות המשחק לדב"ש שמשפיע בצורה ישירה על ההרפתקאה
    דב"ש שנמצא בעולם- באנשים שחיים בעולם המשחק. כל מי שלא נכנס לאחת משתי הקטגוריות הקודמות נכנס לקטגוריה הזאת, ולרוב תפקידו הוא למנוע מצבי תקיעה. הרבה פעמים שחקנים יפנו לבד לדב"ש כזה.

6) שלב שישי- ההשלמות האחרונות והמטרה הסופית: השלמת פערי המידע
    עכשיו צריך להשלים את כל מה שחסר, אם זה חנות או מקום ממש מיוחד, ואחרי זה רק עוד שלוש דברים.
    דבר ראשון: אתה צריך להחליט מה מתוך כל המשחק הגדול שבנית השחקן מקבל כמידע בהתחלה. לרוב מפה ומשהו על האירגונים השונים שפועלים אבל לא יותר.
    דבר שני: אתה צריך להחליט איך השחקן יקבל את המידע הנוסף.
    דבר שלישי: פערי המידע. אתה תגלה שיש הרבה מאוד דברים שחסרים ומסבכים תיאורים שונים, לא בהכרך בעלילה. הדברים האלה קורים כי יש יותר מדי פערי מידע. צריך לדעת כמה פערים לשם, ולכן חשוב לעבור ולתן מקומות שיותר מדי מידע חסר.

אחרי כל זה, משחק חדש מוכן, מרעיון קטן עד למשחק ענק, דברים מלהיבים קרו מהמשחקים הפחות מקוריים שנראו
    נערך לאחרונה על ידי norg, 04-19-2010 בשעה 03:21 PM

2. Kibō no chi
    קבל ח"ח ענקי, אחד המדריכים הכי מושקעים בפורום הזה, וזה ממש יעזור לאנשים שלא יודעים איך להכין משחק תפקידים.
    אני אשתמש במדריך הזה, תודה D:

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    תודה ענקית על התגובה.
    סוף סוף מישהו מגיב, אולי עכשיו ישימו לב שכתבתי את המדריך

4. משתמש מנוסה
    נחמד מאוד.
    חסרות לך דוגמאות ואולי פינה קטנה לרעיונות.
    בכ"מ המדריך די ריקני, אין צבע, אין תמונות, וגם הכיתוב הוא יותר מדי כולל.
    כל הכבוד בסך הכל .

5. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    - "אתה צריך לראות משחק בראש, איך נראה העולם, מי נמצאים בעולם, מה קורה בעולם, אתה צריך לראות את הכל, ובאותו הזמן לא לראות כלום. אתה לא רואה שמות ולא כוחות ולא תיאור מדויק של מקומות, אתה לא רואה כלום ובאותו זמן אתה רואה את הכל"
    ממש לא מובן ברמות קשות, אני לא חושב שהפילוסופיה הזו תעזור למישהו להבין איך לבנות משחק...

-מפה? מי אמר שחייבים מפה? לא כל המשחקים הם משחקי פוקימון או משחקי פנטזיה.

-כאילו אתם כותבים אותו לדיסלקטים? אני מעדיף לא להגיב על אמירה שכזו.

טוב אני חושב שהיית צריך להגדיר את המדריך למשחק מסוים כי זה לא ממש ככה בכל המשחקים, אני מניח שזה כללי בצורה מסוימת
    בכל מקרה, עם כל הרצון הטוב אני אישית לא רואה איך המדריך יעזור למישהו כי כתבת בצורה נורא קצרה וכללית: "כאן אתם עושים את זה, כאן זה" במקום להסביר למשל שצריך לחשוב על האופי של הדמות ולהתאים למראה וכו' וכו' אני לא עומד להתחיל לפרט, כל הכבוד על הרצון בכל מקרה.

חובים-חווים*
    ההרפאתקה-ההרפתקאה*
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

6. Kibō no chi
    Originally posted by Captain Hook@Aug 20 2009, 01:43 AM
    -מפה? מי אמר שחייבים מפה? לא כל המשחקים הם משחקי פוקימון או משחקי פנטזיה.
    כשהוא אומר מפה, אני חושב שהוא מתכוון לעולם/אזור שבו המשחק מתרחש, הרי אי אפשר לעשות משחק בלי מקום,אחרת איפה המשחק יתרחש? ם:

Spoiler ספוילר

7. היכל התהילה
    כתוב:
    "תמיד תשתמש במפה כתובה, בין אם יש תמונה או לא"
    משמע שמפה כלשהי, בין אם הסברית בלבד או הסברית והצגתית, חייבת להיות.
    יש משחקים שאי אפשר לעשות בהם לא מפה הסברית ולא מפה הצגתית
    אביב

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Captain Hook@Aug 20 2009, 01:49 AM
    כתוב:
    "תמיד תשתמש במפה כתובה, בין אם יש תמונה או לא"
    משמע שמפה כלשהי, בין אם הסברית בלבד או הסברית והצגתית, חייבת להיות.
    יש משחקים שאי אפשר לעשות בהם לא מפה הסברית ולא מפה הצגתית
    תראה, בכל משחק לפחות השה"מ חייב מהפ, וזה מה שדיברתי אליו.
    אני לא אתייחס לרוב מה שאמרת כי לדעתי זה מיותר, רק לזה ולעוד שני פרטים קטנים.
    כאילו אתם כותבים אותו לדיסלקטים? אני מעדיף לא להגיב על אמירה שכזו.
    ואני אגיב על האמירה שלך- בדרך כזאת תתאר בצורה הטובה ביותר והמדויקת ביותר, בצורה שבה כל אחד יבין. כמובן שיש קטעים בהם זה לא עובד וצריך לשכוח מזה, אבל עד שקטעים כאלה מגיעים זה כבר במהלך ניהול משחק ולא במהלך כתיבת משחק, לכן זה לא משנה.
    טוב אני חושב שהיית צריך להגדיר את המדריך למשחק מסוים כי זה לא ממש ככה בכל המשחקים, אני מניח שזה כללי בצורה מסוימת
    בכל מקרה, עם כל הרצון הטוב אני אישית לא רואה איך המדריך יעזור למישהו כי כתבת בצורה נורא קצרה וכללית: "כאן אתם עושים את זה, כאן זה" במקום להסביר למשל שצריך לחשוב על האופי של הדמות ולהתאים למראה וכו' וכו' אני לא עומד להתחיל לפרט, כל הכבוד על הרצון בכל מקרה.
    אני לא הבנתי על איזה חלק דיברת כשאמרת צורה כללית, ואני חושב שאתה לא מעריך את זה מספיק, בוא נראה אותך כותב מדריך יותר טוב.
    אם אין לך את הרצון לבוא לעזור, אל תעז לבוא בכאלה תלונות בלתי פוסקו והאשמות נחרצות. ברגע שתסביר לי על איזה חלק אתה מדבר אין לי בעיה לשפר אותו, אבל בלי שום האשמה כמו "אני לא רואה איך המדריך יעזור למישהו כי כתבת בצורה נורא קצרה וכללית"
    בבקשה תחשוב על מה שאתה כותב לפני שאתה כותב, ככשאדם לא נותן לי כבוד, הוא לא יקבל כבוד.
    מכיר את המושג 'יחס גורר יחס'? תמשוך אותו לכיוון החיובי שלו, לא לשלילי

9. היכל התהילה
    נורג מן, אני פירסמתי כתבות -בהרבה- יותר טובות מהמדריך ל"חתם ניוזפייפר פוקיבלוק" שמנהלם דאז שהוא אחד מהאנשים הטובים ביותר במשחקי תפקידים שפגשתי, החמיא לי ושמח על כל אחת.

מה אתה מצפה? שהפורום ישתפר מכך שכולם יבואו וילקקו לך כשאתה עושה משהו?
    אם כן, לא אכפת לך מהפורום, כי הפורום משתפר בעיקר מהיכולת לבקר!
    אתה כתבת שתי שורות על כל חלק כביכול בבניית משחק!
    אני אפילו לא צריך להסתכל על המדריך כדי להגיד לך שזה לא טוב.
    אם אתה מצפה לנהל את הפורום ואתה רוצה שהרמה של כולכם אי פעם תעלה, אתה גם צריך להשקיע, ואם אתה לא מסוגל לכתוב יותר משתי שורות, אני במקומך בכלל לא הייתי מפרסם.
    תגובה שלילית? אמרתי לך כל הכבוד על הרצון, אך מה אתה מצפה, שאסתתר מאחורי מסיכה של הנחמד? זה היה בעבר כשהייתי אדמין, כשלא יכלתי לבקר ורק הייתי חבר של כולם.
    היום אני עושה את העזרה האמיתית לפורום.

"בכאלה תלונות בלתי פוסקו והאשמות נחרצות" היכולת שלך לקבל ביקורת היא כל כך נמוכה שאני חושב שפשוט אסור לך לפתוח מדריך בין אם טוב או לא, לעולם לא תדע להקשיב למגיביך.
    אביב

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Captain Hook@Aug 20 2009, 04:42 PM
    נורג מן, אני פירסמתי כתבות -בהרבה- יותר טובות מהמדריך ל"חתם ניוזפייפר פוקיבלוק" שמנהלם דאז שהוא אחד מהאנשים הטובים ביותר במשחקי תפקידים שפגשתי, החמיא לי ושמח על כל אחת.

מה אתה מצפה? שהפורום ישתפר מכך שכולם יבואו וילקקו לך כשאתה עושה משהו?
    אם כן, לא אכפת לך מהפורום, כי הפורום משתפר בעיקר מהיכולת לבקר!
    אתה כתבת שתי שורות על כל חלק כביכול בבניית משחק!
    אני אפילו לא צריך להסתכל על המדריך כדי להגיד לך שזה לא טוב.
    אם אתה מצפה לנהל את הפורום ואתה רוצה שהרמה של כולכם אי פעם תעלה, אתה גם צריך להשקיע, ואם אתה לא מסוגל לכתוב יותר משתי שורות, אני במקומך בכלל לא הייתי מפרסם.
    תגובה שלילית? אמרתי לך כל הכבוד על הרצון, אך מה אתה מצפה, שאסתתר מאחורי מסיכה של הנחמד? זה היה בעבר כשהייתי אדמין, כשלא יכלתי לבקר ורק הייתי חבר של כולם.
    היום אני עושה את העזרה האמיתית לפורום.

"בכאלה תלונות בלתי פוסקו והאשמות נחרצות" היכולת שלך לקבל ביקורת היא כל כך נמוכה שאני חושב שפשוט אסור לך לפתוח מדריך בין אם טוב או לא, לעולם לא תדע להקשיב למגיביך.
    סליחה, אני אמרתי לך שאני מוכן לשפר, אבל אל תבוא אלי בשום תענה.
    לא אכפת לי מה היית, אני לא רואה ממך כלום, אני לא רוצה שיבואו ויתנהגו אלי כאליו אני הכי טוב כי אני לא, אבל הניסוח שלך לא מביא שום דבר חוץ מהצגה של חוסר כבוד.
    אני לא רואה אף אחד שלקח יוזמה ועשה כזה דבר, אז בבקשה, תגיד מה החלק שלדעתך קצר מדי ותסתום.
    יש לי דבר אחד לומר, התגובה שלך היא התגובה היחידה שאני באמת שמח שיקבלתי, אבל אני מצטער, יש לי כבוד ואתה צריך להתייחס גם אליו. אני יודע לקבל ביקורת כשהיא בגר ביקורת, לא כשהיא בגדר פגיעה בכבוד.
    אתה לא תגיד איזה חלק קצר מדי אז לא תגיד, העיקר שלא תגיב.
    ומה הקשר לכתבות? אני מדבר איתך על מדריך, לא על איזו כתבה, אלה שני עולמות שונים לגמרי

11. היכל התהילה
    כל הכתבות שכתבתי היו: איך למצוא רעיון למשחק תפקידים, איך לעשות את זה ואת זה, הכתבות היו כמו מדריכים, רק שהם פורסמו ככתבות בעיתון.
    "אתה לא תגיד איזה חלק קצר מדי" בטח שאני יכול להגיד איזה חלק קצר ואיזה לא, שתי שורות זה כלום.
    זה שאף אחד לא לקח יוזמה ופתח מדריך, זה לא אומר שהאדם הראשון שעושה את זה צריך לקבל תגובות חיוביות גם אם המדריך שלו לא טוב, טענה שנראית כי יוצאת מדבריך.

זו הדרך לבקר ואני חושב שלכל דבר מגיע את התגובה המתאימה, קשה ככל שתהיה, למשל, על העידכון של שי שבסך הכל עידכן שיש שני פרקים חדשים, אמרתי שזה גובל בבדיקה האם הוא מתאים לתפקיד. כשליאור עידכן והוסיף מידע עד רמה שאף אחד לא הוסיף בעבר, אני שיבחתי אותו יותר מכל אחד שהגיב בנושא.
    אם זה טוב, אני משבח, אם זה לא טוב, אני מבקר, כל העניין כאן הוא שאתה מצפה שהמדריך יווסף ללינקייה, אתה מצפה שהוא יהיה חלק מהמערכת!
    וכשמישהו מנסה לשים משהו במערכת, חייבים לבקר ולהגיב בלי שום מסיכות, כי אחרת כל דבר ייכנס וכל מדריך שמישהו יפתח ייכנס, ואז לאיזה מצב נגיע?
    ובנוסף, כשראיתי כיצד ביקרת את דן ואת עבודתו, מבלי שיש לך מושג אחד על האם הוא עוזר למשתמשים בפניות בה"פ אליו, וכששיקרת מ"מקורות" שהוא התחבר בימים שבהם לא התחבר בכלל, וזאת כאחד שנמצא שעות על המחשב ורואה בדיוק מי מתחבר ומי לא, הרשה לי להגיד לך שבדבר הבוטות עליך לטפל גם בעצמך ולא להתחיל להטיף לאחרים.

לסיכום, את מה שהיה לי להגיד אמרתי, אתה יכול להתחיל לדבר על כבוד ועל אגו, או לשנות ולשפר את המדריך. זוהי בחירה שלך, ומכיוון שאני מניח שהולכים להוסיף אותו ללינקייה, ומכך שאנשים פה ישתמשו בו, מה שתעשה ישפיע על רמת הפורום, קח זאת לתשומת לבך.
    אביב

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Captain Hook@Aug 20 2009, 06:48 PM
    כל הכתבות שכתבתי היו: איך למצוא רעיון למשחק תפקידים, איך לעשות את זה ואת זה, הכתבות היו כמו מדריכים, רק שהם פורסמו ככתבות בעיתון.
    "אתה לא תגיד איזה חלק קצר מדי" בטח שאני יכול להגיד איזה חלק קצר ואיזה לא, שתי שורות זה כלום.
    זה שאף אחד לא לקח יוזמה ופתח מדריך, זה לא אומר שהאדם הראשון שעושה את זה צריך לקבל תגובות חיוביות גם אם המדריך שלו לא טוב, טענה שנראית כי יוצאת מדבריך.

זו הדרך לבקר ואני חושב שלכל דבר מגיע את התגובה המתאימה, קשה ככל שתהיה, למשל, על העידכון של שי שבסך הכל עידכן שיש שני פרקים חדשים, אמרתי שזה גובל בבדיקה האם הוא מתאים לתפקיד. כשליאור עידכן והוסיף מידע עד רמה שאף אחד לא הוסיף בעבר, אני שיבחתי אותו יותר מכל אחד שהגיב בנושא.
    אם זה טוב, אני משבח, אם זה לא טוב, אני מבקר, כל העניין כאן הוא שאתה מצפה שהמדריך יווסף ללינקייה, אתה מצפה שהוא יהיה חלק מהמערכת!
    וכשמישהו מנסה לשים משהו במערכת, חייבים לבקר ולהגיב בלי שום מסיכות, כי אחרת כל דבר ייכנס וכל מדריך שמישהו יפתח ייכנס, ואז לאיזה מצב נגיע?
    ובנוסף, כשראיתי כיצד ביקרת את דן ואת עבודתו, מבלי שיש לך מושג אחד על האם הוא עוזר למשתמשים בפניות בה"פ אליו, וכששיקרת מ"מקורות" שהוא התחבר בימים שבהם לא התחבר בכלל, וזאת כאחד שנמצא שעות על המחשב ורואה בדיוק מי מתחבר ומי לא, הרשה לי להגיד לך שבדבר הבוטות עליך לטפל גם בעצמך ולא להתחיל להטיף לאחרים.

לסיכום, את מה שהיה לי להגיד אמרתי, אתה יכול להתחיל לדבר על כבוד ועל אגו, או לשנות ולשפר את המדריך. זוהי בחירה שלך, ומכיוון שאני מניח שהולכים להוסיף אותו ללינקייה, ומכך שאנשים פה ישתמשו בו, מה שתעשה ישפיע על רמת הפורום, קח זאת לתשומת לבך.
    פירשת אותי לא נכון כך שלכל התגובה הזאת אין טעם.
    הכוונה שלי הייתה שאם אתה לא מתכוון להגיד איזה חלק קצר מדי אל תגיב, אבל ניסחתי את זה גרוע בגלל שאני עייף.
    אתה מתכוון להגיד איזה חלק קצר מדי כדי שאוכל לשפר, או שאני פשוט צריך להתעלם ממך בגלל שאתה רק מאשים ולא עוזר?

13. היכל התהילה
    אני יכול להגיד ש: "כאן אתה בונה בצורה מסודרת את כל הדמויות שכבר בנית, ובונה את כל הדמויות שעוד לא בנית.
    כל אדם קטן הוא דמות, ובסופו של דבר אה לא צריך להכין דמות לכל אדם קטן, כי השחק לא ידבר עם כל אדם קטן. "
    קצר, אתה רק אומר שהוא צריך לבנות, אתה לא אומר איך לבנות דמות, צריך לכתוב על האופי שלה,המראה,העבר, אולי על מטרות כלשהם וכו', אני לא מתכוון להתחיל לכתוב כי כדי לתת לך דוגמא טוב למה אני מתכוון אצטרך באמת לכתוב מדריך על איך לבנות דמות...ואין לי כוח גם להגיב לשאר, אם אתה לא מבין למה אני מתכוון אז לא משנה...
    אביב

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Captain Hook@Aug 20 2009, 07:03 PM
    אני יכול להגיד ש: "כאן אתה בונה בצורה מסודרת את כל הדמויות שכבר בנית, ובונה את כל הדמויות שעוד לא בנית.
    כל אדם קטן הוא דמות, ובסופו של דבר אה לא צריך להכין דמות לכל אדם קטן, כי השחק לא ידבר עם כל אדם קטן. "
    קצר, אתה רק אומר שהוא צריך לבנות, אתה לא אומר איך לבנות דמות, צריך לכתוב על האופי שלה,המראה,העבר, אולי על מטרות כלשהם וכו', אני לא מתכוון להתחיל לכתוב כי כדי לתת לך דוגמא טוב למה אני מתכוון אצטרך באמת לכתוב מדריך על איך לבנות דמות...ואין לי כוח גם להגיב לשאר, אם אתה לא מבין למה אני מתכוון אז לא משנה...
    זה כן משנה.
    עכשיו אני יכול להגיד תודה על התגובה, כשכתבת רק את ההערות בלי שום דבר אחר, אני אתחיל לעבוד על שיפור בקרוב

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •