וואו, לא צחקתי ככה הרבה זמן.
אף אחד לא הציע את שמי. אם היית טורח לקרוא ולבדוק במקום להגיד "היטמן אף פעם לא טועה", היית יודע שאף אחד לא האשים אותי כמאפיונר.ושוב אתם תוקפים מישהו שחף מפשע, צחי מגן על בן הברית שלו (שי) כי שניהם מאפיונרים.
הם מנסים להפיל את האשמה על כל מי שמציע את השמות שלהם והם מוכנים להגן בכל מחיר.
אני בספק אם חלוקת התפקידים במשחק תהיה כזו שאני אקבל בסוף תפקיד של בחור רע.
מאחר והם מוכנים להציף את המשחק בתגובות, ולתקוף את כל מי שמצביע נגדם, זה הכי חשוד בעיני.
צחי ושי הם מאפיונרים. תזכרו מה שאמרתי.
אני משאיר את הדעה שלי נגד המאפיונר - שי.
שהרי מאפיונרים מומחים בלסובב דעות של אזרחים רגילים.
אני לא מאפיונר, ואם שמת לב - רשמתי כי יש מצב שגם אתה וגם שי מאפיונרים. אולי אתה בכוונה מתעקש להצביע לו? אולי בגלל שאתה מאפיונר, ואתה תציע מאפיונר, אתה מצפה שכולם ייסמכו עלייך?
"צחי ושי הם מאפיונרים. תזכרו מה שאמרתי."
יופי, אין סיבה, אין הוכחה ~> תראה לי משהו חשוד אחד שעשיתי.
יש טעות בתגובה שלך. מאפיונרים לא מגלים את התפקידים של האחרים. הם רק יודעים מי מאפיונר ביחד איתם.בוא נשאל את עצמינו, למה לנו להאמין לך? או לצחי? מבחינתי אני שוטר ואתם בתור חושפי תפקידים גיליתם את זה ועכשיו אתם תוקפים אותי על סמך ההודעה הראשונה של צחי אי פעם במשחק. זה חובבנות ליפול למשהו כזה, הרי רק מאפיונר יתחיל לרשום מגילות כמו שצחי עשה, ויגן על שאר חבריו המאפיונרים.
וזאת לא הייתה ההודעה הראשונה, זאת הייתה ההודעה השלישית.
גם לך, עצמך, לא היו יותר הודעות ממני במשחק.
והיטמן, זאת דרך המשחק שלי. בכל המשחקים בפורומים הקודמים, אני תמיד מחפש סיבות, אני קורא את כל התגובות, וחושב על 2-3 חשודים. אז אני מתחיל לחשוב מי הכי חשוד, ונותן סיבות והוכחות ~> אני לא אצביע פה על בולשיט.
ואני לא הגבתי הרבה במשחק בגלל שאני חדש. אם שמת לב, אין לי הרבה הודעות. אביב שלח לי את הפורום, ושכחתי להוסיף אותו למועדפים, ככה שבמשך היום והלילה הראשונים לא הגבתי.
אבל תאמין לי, שאם יכולתי, הייתי בהחלט מגיב.
כי ככה אני.
וזאת דרך המשחק שלי.
כן, אני חושב ששי מאפיונר.זכותי להציע את השם של שי, זו המטרה של המשחק אחרי הכל.
זה שצחי נזכר פתאום להתעורר באותה שנייה ולהגן עליו, זה מה שחשוד!
כאילו עד עכשיו הוא לא ראה לנכון להגיב ופתאום הוא פעיל, מחפש הודעות שלי ומנסה להכפיש אותי?
אתם יכולים לחשוב מה שאתם רוצים, ההגיון שלי אומר שעלינו פה על שי כמאפיונר. וצחי הוכיח את זה.
לא הטלתי ספק בכך, הוא החשוד השני שלי.
אבל אצלך זה יותר חשוד.
שי אולי מנסה להניא את כולם להצביע למישהו אחר כי הוא אולי גילה תפקיד של מישהו בלילה.
לך תדע.
טענות מופרכות? בדיחה.אני באופן אישי בעד להצביע לצחי.
היטמן ושי לא נראים לי מפיונרים
והוא מביא הוכחות די מופרכות לטענה שלו.
זה די מחשיד.
הטענות שלי אמיתיות, פשוט לקחתי ציטוטים של היטמן, שמתי אותם בהודעה אחת ונתתי לזה פרשנות משלי.
אתה יודע מה? תסתכל בלי הפרשנות שלי. אתה רוצה להגיד שההודעות לא מחשידות?
בעיניי הם כן.
אתה פשוט שונא אותי מסיבה שלא ניכנס אליה פה, ותפסת צ'אנס להצביע לי.
~~~~~~~
עריכה:
בניגוד אליכם, למרות שזה הכל האחרון, אני לא הולך להצביע לאייל. אני לא חושב שהוא מאפיונר.
אני עומד על שלי - היטמן הוא מאפיונר, ואולי גם שי (למרות שהוא פחות חשוד).