Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 36 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 531
  1. משתמש ספאמר
    נממ
    אולי תורידו לי את ה10% על ספאם?
    אני לא מתקשר בכלל לזה שקיללתי את אמא של אלכס,
    אבל זה הפעם היחידה שאי פעם הספאמתי ונראה לי שלמדתי את הלקחOם

2. ~TyLeR~
    Guest
    מוקדם לך להוריד אזהרה זו.תבוא בחודש הבא להורדת האזהרה.

• משתמש ספאמר
    אוקיי, אלכס סאן~
    ~וואקארימשן, אני מפנים ומקבלU_U ~

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    קיבלתי היום (או אתמול) הודעה על אזהרה, ואני מבין ומקבל, אבל מעניין אותי לדעת כמה דברים:
    1) איפה אני יכול לראות כמה אזהרות יש לי?
    2) האם אזהרות שלי יכולות לרדת גם בלי שאני אזכור לבקש?
    3) מה יקרה אם יצטברו אצלי עוד אזהרות?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• ~TyLeR~
    Guest
    1.אחד הדרכים לראות כמה אזהרות יש לך היא בפרופיל שלך.
    2.לא.
    3. כשזה יגיע ל100 אחוז תזכה לבאן ארוך במיוחד שלא יאפשר לך להיות בפורום הזה לזמן רב מאוד XD

• Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    תזכורת
    מחר הנושא ננעל

And If You Don't Know, Now You Know

• משתמש מנוסה
    תורידו לי את ה-20% בבקשה D:
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!

• ~TyLeR~
    Guest
    הורדתי לך 10 אחוז,אנא לא להתווכח כי וויכוחים לא יעזרו.

• Hyp3rInj3cT10n
    Guest
    תוריד לי עוד 10% התנהגתי יפה&#33;

• ~TyLeR~
    Guest
    הורידו לך כבר,לא יכולים להוריד לך עוד,תבוא בחודש הבא להורדת האזהרות.

• Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    1.4 היום והנושא נפתח שוב

And If You Don't Know, Now You Know

• וואלק אעע
    שם: י.ש. טרינר
    תורידו לי 10 אחוז
    XD

היי. אני טרינר ואני תותח
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    בס"ד , יחי טרינר.
    רותם תניח לי תפילים 3>
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~*DeXTeR*~ צפה בהודעה
    בס"ד יחי טרינר!
    Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    איך מבקשים הפחתה? אני פשוט אומר "תורידו לי בבקשה 10%"? אם כן, אז, תורידו לי בבקשה 10% :P
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    תורידו לי בבשקה את ה-10% הטיפשיים שקיבלתי.
    את האזהרה קיבלתי לפני יותר מחודש&#33;

תודה מראש, ליעד.
    <span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>

• ~TyLeR~
    Guest
    הורדתי לכולכם 10 אחוז אזהרות.

• עמוד 19 מתוך 36 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •