Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. משתמש מנוסה
    אני צופה משחק בפוקימון הסדרה מאוד מוצלחת מבחינת עלילה כוח פוקימונים התקפות רמת אנימציה וכ'ו אני לא יודע אם שמתם לב אבל הרעיון העלילתי בסדרה שאש חולם להיות מסטר פוקימונים איך זה מתקדם? זאת אומרת גם אם יש תואר כזה אך אש ישיג אותו הרי בכל הליגות הוא מפסיד(למרות שזה קטע מקורי) ון מסטר פוקימון הוא המאמן המוצלח ביותר בכל ה"מחוזות" מי יודע כמה מחוזות עוד יהיו? וחוץ מזה גם אם נניח שהמסטר פוקימון הוא שולט על 4 המחוזות שאנו יודעים מהנקודה שאש נמצא יש לו עוד מסע ארוך אז מכאן ומכאן המצב תקוע

מה דעתכם?!

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    דעתי היא שמבחינת עלילה פוקימונים והכל האנימה הזו היא האנימה הגרועה בעולם והיא אך ורק לילדים קטנים וכן, מצאת עוד דבר לאלפי הדברים הלא הגיוניים בפוקימון.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אני חושב שבעצם "מאסטר" זה לא ממש תואר שקיים בעלילה, אלא יותר ביטוי שהכוונה שלו היא "מאמן ממש טוב".
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    תום כנראה אתה צודק כי אין כזה דבר מאסטר כל אחד והשיטות שלו מאסטר זה מאמן שיש לו שיטה שמצליחה אבל בסוף יהיה מישהו עם שיטה יותר טובה.

5. היכל התהילה
    שום שיטה טובה או לא, הפוקימון מאסטר הוא המאמן הכי טוב בעולם, אין שני פוקימון מאסטרים בעולם, ומה הכוונה בשיטה כשמדובר בפוקימון בכלל? הכוונה במאסטר הוא למאמן הטוב בעולם, ואש לא יהיה כזה, בחיים, וזה כל המטרה של הסדרה, היא סדרת קודומו שבאה לקדם תמשחקים ולא להיות טובה או מעניינת
    אביב

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Captain Hook@Aug 14 2009, 04:25 PM
    שום שיטה טובה או לא, הפוקימון מאסטר הוא המאמן הכי טוב בעולם, אין שני פוקימון מאסטרים בעולם, ומה הכוונה בשיטה כשמדובר בפוקימון בכלל? הכוונה במאסטר הוא למאמן הטוב בעולם, ואש לא יהיה כזה, בחיים, וזה כל המטרה של הסדרה, היא סדרת קודומו שבאה לקדם תמשחקים ולא להיות טובה או מעניינת
    בטח שיכול להיות יותא ממאסטר אחד&#33; באומנויות לחימה למשל יש הרבה מאסטרים.
    וגם אם הוא בחיים לא יצליח להיות המאמן הכי חזק, זה לא אומר שזה לא הגיוני שהוא רוצה את זה.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    זה כאילו המטרה שלו אולי בעונה XXXX הוא לבסוף יצליח

8. היכל התהילה
    כן אבל בפוקימון להיות המאסטר, זה לא כמו באומנות לחימה...פשוט ככה זה נשמע לי
    ואגב אתם יודעים שיש מצב שתהיה דמות חדשה במקו םאש? ם:
    אביב

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Captain Hook@Aug 14 2009, 08:56 PM

כן אבל בפוקימון להיות המאסטר, זה לא כמו באומנות לחימה...פשוט ככה זה נשמע לי
    ואגב אתם יודעים שיש מצב שתהיה דמות חדשה במקו םאש? ם:
    - דווקא לפי האופן שבו משתמשים במושג הזה בסדרה, נראה שהתיאוריה שלי הכי מתאימה.
    - אין מצב, היוצרים בחיים לא יעיזו לעשות דבר כזה.
    ברמה 16 אני מתפתח

10. משתמש מנוסה
    לפי דעתי העלילה היא על הפנים היא חוזרת על הצמה אש מפסיד בליגה ואז הוא מכיר דמות חדשה ממשיך עם ברוק ופיקצ&#39;ו לא קורה כלום ביגלל זה אני לא רואה את הסידרה כי היא כבר ברורה עד עונה ה3 גרי היה היריב ועכשיו פול זה יחזור על הצמו כול הזמן העלילה על הפנים
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

11. משתמש מנוסה
    אם אתה לא רואה את הסירה אז איך אתה יודע על פול? ;)

Spoiler ספוילר

12. מורחקים
    לא היא לא.
    בכל מחוז כמעט העלילה שונה. בכלליות הכי גדולה שבעולם העלילה היא אותו דבר; אש מגיע למחוז חדש, עם דמות חדשה וברוק.
    ואת זה לא עומדים לשנות כי אלו הדמויות הראשיות של הסדרה. אבל בכל מחוז יש משהו חדש. נגיד בסינו, יש את צוות גלאקטיק החדש, עם תוכניות שונות הרבה יותר מאקווה ומגמה, יש את ג&#39;יי, ולא חסר.
    אז אל תגידו שזו תמיד אותה עלילה.

13. משתמש מנוסה
    בעיקרון יש הרבה דמיון כמו תפיסת טארטויג ( בעונה הראשונה היה בלבזאור ששמר על הפוקמונים) או ג&#39;ימגאר (נעזב ע"י מאמן אחר) ויש עוד הרבה אבל בגדול זה לא מפריע

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    אתה צודק רוונג&#39;, יוצרי האנימה ישבו והשקיעו המון שעות של מחשבה על...צוות חדש, הרי צריך לחשוב על שם בשבילו, והתכנית שלו שקשורה לאיזשהו פוקימונים אגדיים שרואים מספיק בסרטים, וזה שכל פעם יש מחוז חדש עם מכונים חדשים...פוקימון כמעט עולה בעלילתה על וואן פיס.
    פוקימון זו אנימת קודומו שבאה לקדם תמשחקים, אין להם אפילו שאיפה להפוך לאנימה איכותית, אין עלילה, זה שמישהו רגיל לחשוב שצוות חדש זה חידוש מרענן בעלילה, זה עצוב שהיוצרים מרגילים את הצופים למחשבה שכזו......מדוע לא לקרוא לזה, "עוד צוות" ידידי? ם: עוד צוות בשינוי אדרת ם:
    אביב

15. מורחקים
    לא, לא מספיקים.
    אני לא מספיקה תמיד לראות את ההודעות של הראל וזה קצת מציק לי.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •