בצהוב לאיזה מהצורות שלו מתפתח איווי של היריב?
אני לא בטוח ב100%.Originally posted by אספיאון המלך@Aug 3 2009, 01:46 PM
בצהוב לאיזה מהצורות שלו מתפתח איווי של היריב?
אבל נראה לי שהאיווי של היריב יתפתח לג'ולטיאון
זה נקבע לפי הפוקימונים שלך, הצורה שתייה שיחס יתרונות חסרונות הכי טוב היא הצורה שאליה הוא יתפתח, לפחות זה מה שהניסיון שלי הראה לי, ויש לי הרבה כי היה לי צהוב בגיימבוי והשמירה נמחקה 10 פעמים ובכל פעם הוא התפתח לפני שהיא נמחקה
אם אתה מפסיד ליריב שלך בקרב הראשון הראשון במעבדה של אוק מיד אחרי שאתה מקבל את פיקאצ'ו האיווי שלו 100% יתפתח לוופוריאון.
אז אם אתה מנצח זה יהיה פלראיון ואם תיקו אז ג'ולטיאון?Originally posted by United@Aug 3 2009, 10:29 PM
אם אתה מפסיד ליריב שלך בקרב הראשון הראשון במעבדה של אוק מיד אחרי שאתה מקבל את פיקאצ'ו האיווי שלו 100% יתפתח לוופוריאון.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אין תיקו :huh:Originally posted by Tom Pokemon@Aug 3 2009, 11:21 PM
אז אם אתה מנצח זה יהיה פלראיון ואם תיקו אז ג'ולטיאון?
אף אחד מהפוקימונים לא לומד השמדה עצמית/פיצוץ
בברכה, דור.
עדיין יכול להיות תיקו, אם משתמשים במתקפת מאבק (Strugle).Originally posted by Dor718@Aug 3 2009, 11:23 PM
אין תיקו :huh:
אף אחד מהפוקימונים לא לומד השמדה עצמית/פיצוץ
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
רק שאף אחד מהפוקימונים לא לומד את זה..Originally posted by Tom Pokemon@Aug 3 2009, 11:32 PM
עדיין יכול להיות תיקו, אם משתמשים במתקפת מאבק (Strugle).
בברכה, דור.
אבל כולם יכולים להשתמש בזה, ברגע שהם גומרים את ה-PP של כל המהלכים שלהם.Originally posted by Dor718@Aug 3 2009, 11:43 PM
רק שאף אחד מהפוקימונים לא לומד את זה..
ברמה 16 אני מתפתח
אני לא מאמין שזה יכול לקרות, אבל בסדר, לפני שזה יהפוך לספאםOriginally posted by Tom Pokemon@Aug 3 2009, 11:48 PM
אבל כולם יכולים להשתמש בזה, ברגע שהם גומרים את ה-PP של כל המהלכים שלהם.
בברכה, דור.
בפנטזי אני יודע שזה ככה- דמויות מיוחדות שרשומות בספרים לא צריכות את אישור היריב. מה שצריך אישור זה דמויות מיוחדות שיוצרים לבד או שמורידים מהאינטרנט אלא אם כתוב אחרת
הקפצה, ננעל.Originally posted by lomplocky@Aug 19 2009, 10:50 PM
בפנטזי אני יודע שזה ככה- דמויות מיוחדות שרשומות בספרים לא צריכות את אישור היריב. מה שצריך אישור זה דמויות מיוחדות שיוצרים לבד או שמורידים מהאינטרנט אלא אם כתוב אחרת
אבל אני חייב לענות על השאלה הזו אחת ולתמיד.
יש שלוש אפשרויות למה איוי מתפתח:
1. ג'ולטיון: יקרה אם השחקן מביס את היריב גם במעבדה של פרופסור אוק (בקרב הראשון במשחק) וגם בדרך 22.
2. פלריון: השחקן מנצח במעבדה של פרופסור אוק או בדרך 22, ומדגל או מפסיד את הקרב השני.
3. ואפוריון: היריב מביס את השחקן במעבדה של אוק. בקרב בדרך 22 או שהיריב מנצח גם או שהשחקן מדלג על הקרב.
למי שלא יודע, בתחילת המשחק אם הולכים לדרך 22 (משמאל לורידיאן בדרך לליגה) ניתן להלחם ביריב שם.
אבל אם מתקדמים במשחק טיפה יותר מדיי מפספסים את הקרב.
זה הקרב היחיד נגד היריב שהוא לא נכפה על השחקן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)