Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2
  1. משתמש מנוסה
    שם: פה ושם
    טוב כבר הרבה זמן שבא לי להכין מדריך למשחק הזה ^^ (המשחק הראשון שגמרתי^^) למה לא עשיתי אחד עד היום כי אני אצלן מיסודי :XD: או כי לא הייתי פעיל בפורם פוקימון או בגלל שבאתו הפורם כבר היה אחד כזה ^^ אבל אז ראיתי בגלל שאין פה מדריך אני יכול לכותב אחד אין לי ניסיון וכנראה שהיו לי שגיאות כתיב פה ושם אני עובד הם מתקן השגיאות של פיירפוקס אבל גם זה לא תמיד עזר :unsure: לכן שלא כמו ברוב המדריכים המבקשים לא לאגיב עד לסיום המדריך אני מבקש ממך תגיבו תקנו אותי! בקרו אותי! או סתם תגיב תגובה זה תמיד נחמד ^^ בהודעה הבאה יהיה החלק הראשון של המדריך כול חלק במדריך יקבל הודעה משלו ואין לי בעיה ואני אשמח שתגיבו בכול חלק הם יש לכם מה להוסיף או לתקן בהודעה (ההודעה הראשית) יהיה אינדקס היקשר את כול החלקים שנכתבו כבר ובכול חלק יהיה גם קישור לחלק הבא כדי לאפשר נוחת מושלמת לאלו הקראים את המדריך וכמובן לאלו המשתמשים במדריך

אינדקס
    חלק א' פוקימון אני בחור בך!

המדריך נכתב בידי ורגס פליפה Torkoal המדריך נכתב עברו פורם pokemons לכותב המדריך (זאת אומרת לי) אין כול בעיה שתעתיקו את המדריך או שתערכו אתו רק אבקש ממכם תנו לי קרדיט (אני מבקש קרדיט גם הם אתם עורכים את המדריך) זה הכול בקשה נורא קטנה קרדיט ותעשו מה שאתם רוצים הם מדריך למקרה ומדריך זה מועתק או נערך לפורם בו אוסר לפרסם פורמים אחרים יש לציין קרדיט לורגס פליפה (בקשת הקרדיט תקפה לגבי פורמים אתרי אינטרנט או כול מקור הפצה אחר תודה ^^)

לחיי הקוד הפתוח וחופש המידע! :lol:

קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר&#33;</span></span>

2. משתמש מנוסה
    שם: פה ושם

חלק ראשון
    פוקימון אני בחור בך

פתחו את המשחק

אנחנו מתחלים B) אז נבחר כמובן באפשרות new game כדי להתחיל. בהתחלה פורפ&#39; אוק ידבר אתיכם ויסבר לכם על העולם הפוקימונים , ולאחר מכן ישאל אותכם לשמכם , אתם יכולים לבחור שם מרשימת השמות או לכותב שם בעצמכם

מייד לאחר מכן הפרופסור ישאל לגבי שם יריבכם גם פה תקבלו רשימת שמות ואפשרות לבחור שם

לגבי השם של הריב בתמונה אמממ :unsure: תאמינו לי הם אגיד שהשם נבחר במקרה :ph34r:
    אוק&#39; ידבר אתיכם עוד קצת ואתם תופיעו בתוך החדר שלכם

בצד שמואל של החדר למעלה יש מחשב בתוך המחשב יש תרופה דברו אתיו כדי לקחת אותה

בחרו באפשרות הראשונה וקחו את התרופה

אוקי זהו עכשיו כול מה שנשאר הוא לרדת במדרגות לקומה הראשונה ולצאת מבית :o יצאתם?? זהו אתם בעיר פלאט רבותי וגבורתי

עכשיו בעיר פלאט לכו כמה שיותר למעלה עד שתגיעו לשדה כנסו לתוך הדשא ופורפ&#39; אוק יעצור אותכם

הוא ייקח אותכם למעבדה שלו

במעבדה הוא ידבר אייתכם והם היריב שלכם (רק שבמקרה של המשחק שלי זה אתי והם ארז שלנו:XD

לאחר קצת דיבורים אוק ייתן לכם לבחור את הפוקימון הראשון שלכם.
    זה יכול ליות בולבזאור הפוקימון הראשון מצד ימין

זה יכול ליות סקווירטל הפוקימון השני באמצע

וזה יכול ליות גם צרמנדר הפוקימון השלישי מצד ימין

תחשבו טוב זה הפוקימון הראשון שלכם&#33; הפוקימון הכי טוב שלכם&#33; החבר שלכם לאורך כול המסע אחרי שאתם תבחרו את הפוקימון הראשון שלכם גם היריב יבחר לו את הפוקימון הראשון שלו.
    *רק כדי שתדעו לא משנה מה היריב ייקח תמיד את הפוקימון החזק משלכם הם תבחרו את בולבזאור היריב יבחר צרמנדר הם תחברו סקווירטל הריב יבחר בולבזאור הם תבחרו צרמנדר היריב יבחר סקווירטל (כן משהיו משש חשב על שלישה שבה לא משנה מה תחברו היריב יהיה חזק יותר :XD: )

אחרי שהיריב יבחר את הפוקימון שלו צאו מהמעבדה אבל רגע לפני שתצאו היריב יזמן אותכם לקרב פוקימונים

בהצלחה בקרב הראשון שלכם הניצחון בקרב הזה לא חובה אבל מומלץ הם תנצחו הפוקימון שלכם יעלה רמה. טוב לאחר שקרב נגמר היריב יהלך עכשיו צאן מהמעבדה של אוק&#39; בעיר פלאט לכו שוב כמה שיותר למעלה רק שהפעם כנסו לתוך הדשא :huh: מציין כול שתלכו יותר בדשא כחכחה תפגשו יותר פוקימונים B). אוקי בדשא לכו הכי למעלה עד שתיגעו אל העיר ורידיאן (מקווה שכתבי נכון) או פשוט העיר השנייה

כנסו לתוך העיר בצד שמואל נמצאת החנות של העיר

כנסו עלייה דברו הם המוכר והם ייתן לכם חבילה עברו פורפ&#39; אוק

לאחר שתקבלו את החבילה חזרו באתו דרך שבאתם אל העיר פלאט כנסו אל המעבדה של אוק בשנית ודברו אתיו

שתחלו לדבר הם אוק אז גם היריב שלכם (ארז ^^") יגיע

אחרי קצת דיבורים אוק ייתן לי ולארז :XD: (זאת אומרת לכם וליריב שלכם) פוקדע

עכשיו צא מהעבדה של אוק (שוב אנחנו בעיר פלאט :lol: ) לכו לכיון הבית שלכם בעיר פלאט אבל אל תכנסו לבית שלכם כנסו לבית שנמצא ליד הבית שלכם

זהו הבית של היריב שלכם&#33; דברו את אחותו של היריב והיא תביא לכם מפה של רמת אידיגו

עד כאן החלק הראשון (אני יודע איזה בעעע <_< אבל אני אמשיך עוד מחר בליליה מבטיח ואתם תלחמו שוב נגד היריב שלכם ואפילו תראו את ברוק :o יש למה לחכות )

חלק ב&#39; - בקרוב
    חזור לאינדקס

קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר&#33;</span></span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •