טוב כבר הרבה זמן שבא לי להכין מדריך למשחק הזה ^^ (המשחק הראשון שגמרתי^^) למה לא עשיתי אחד עד היום כי אני אצלן מיסודי :XD: או כי לא הייתי פעיל בפורם פוקימון או בגלל שבאתו הפורם כבר היה אחד כזה ^^ אבל אז ראיתי בגלל שאין פה מדריך אני יכול לכותב אחדאין לי ניסיון וכנראה שהיו לי שגיאות כתיב פה ושם אני עובד הם מתקן השגיאות של פיירפוקס אבל גם זה לא תמיד עזר :unsure: לכן שלא כמו ברוב המדריכים המבקשים לא לאגיב עד לסיום המדריך אני מבקש ממך תגיבו תקנו אותי! בקרו אותי! או סתם תגיב תגובה זה תמיד נחמד ^^ בהודעה הבאה יהיה החלק הראשון של המדריך כול חלק במדריך יקבל הודעה משלו ואין לי בעיה ואני אשמח שתגיבו בכול חלק הם יש לכם מה להוסיף או לתקן בהודעה (ההודעה הראשית) יהיה אינדקס היקשר את כול החלקים שנכתבו כבר ובכול חלק יהיה גם קישור לחלק הבא כדי לאפשר נוחת מושלמת לאלו הקראים את המדריך וכמובן לאלו המשתמשים במדריך
![]()
המדריך נכתב בידי ורגס פליפה Torkoal המדריך נכתב עברו פורם pokemons לכותב המדריך (זאת אומרת לי) אין כול בעיה שתעתיקו את המדריך או שתערכו אתו רק אבקש ממכם תנו לי קרדיט (אני מבקש קרדיט גם הם אתם עורכים את המדריך) זה הכול בקשה נורא קטנה קרדיט ותעשו מה שאתם רוצים הם מדריך למקרה ומדריך זה מועתק או נערך לפורם בו אוסר לפרסם פורמים אחרים יש לציין קרדיט לורגס פליפה (בקשת הקרדיט תקפה לגבי פורמים אתרי אינטרנט או כול מקור הפצה אחר תודה ^^)
לחיי הקוד הפתוח וחופש המידע! :lol: