הפוקימונים שיש לי כרגע הם: אמפוליאון אינפרנייפ לוקסריי טורטרה סטאראפטור. כל אלה זה הפוקימונים שבנתיים אני מתכנן לקחת לליגה, אז איזה פוקימון שישי כדאי לי?
תיקח גנגר הוא מצוין על פוקימוני העל חושיי של לושיאן
אני לא יכול לקחת את המאובנים שאמרת כי זה רק כשיש לך את הנשיונל פוקדקס אתה יכול להשיג אותם, ובאשר לגנגר נכון שהוא טוב נגד פוקימונים על חושיים אבל סביר מאוד להניח שאם הוא נפגע ממתקפה על חושית אחת הוא גמור ובטח מתקפה על חושית שבאה מהפקימונים של לושיאןOriginally posted by XAsaFireX@Aug 13 2009, 11:11 AM
למה לא להשתמש בגיראטינה?
הוא הרבה יותר חזק מדיאלגה ופאלקיה!
גיראטינה טוב לליגה
ואם אתה לא רוצה אז מה עם פוקימון שיוצא ממאובן?
כמו ארודקטאייל קבוטופס או ארמלדו?
(לארודקטאייל אין התפתחויות)
(קבוטו מתפתח לקבוטופס)
(אנורית' מתפתח לארמלדו)
אוקיי,ועם אתה רוצה תבחר בספיריטומב יש לו מהירות ממש נמוכה 35 אבל הוא חזק מאוד ויש לו הרבה יחסית בהתקפה ובהתקפה המיוחדת 92 וההגנות שלו גבוהות מאוד 108 בשתיהן ובגלל שהוא גם סוג אופל המתקפות העל חושיות של הפוקימונים של לושיאן לא יורידו לא חיים!
הייתי עושה את זה אבל אין לי אותו לא במחשב ולא בפוקידע כך שאני חושש שהרעיון לא יכול להתבצעOriginally posted by ido6@Aug 13 2009, 11:46 AM
אוקיי,ועם אתה רוצה תבחר בספיריטומב יש לו מהירות ממש נמוכה 35 אבל הוא חזק מאוד ויש לו הרבה יחסית בהתקפה ובהתקפה המיוחדת 92 וההגנות שלו גבוהות מאוד 108 בשתיהן ובגלל שהוא גם סוג אופל המתקפות העל חושיות של הפוקימונים של לושיאן לא יורידו לא חיים!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)