Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 12 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 175

נושא: Pokemon Johto

1. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל

*תודה רבה לאמיר קון על הלוגו המגניב הזה =0

Pokemon Johto

תוכן עניינים:
    1.0- מידע כללי
    1.1-מספר מילים על המשחק
    1.2-העלילה
    1.3-חוקים

2.0-תופס הרשמה
    2.1-הסבר על הטופס
    2.2- הקוד

3.0- מקומות במשחק
    3.1-החנות
    3.2-הפארק בגולדנרוד
    3.3-אתגר הגרידוס האדום
    3.4-מפה

4.0- מאמנים
    4.1- מאמנים חשובים
    4.2-מנהיגי מכון

5.0 הערות אחרונות
    5.1-איוונטים
    5.2-קרבות זה עם זה
    5.3-כמה הערות
    5.4-משימות

6.0- רשומים

1.0-מידע כללי

1.1- מספר מילים על המשחק:
    אומנם זאת הפעם המי יודע כמה שאני מחייה את המשחק הזה(המקורי נפתח לפני שלוש שנים!) אך הפעם שיניתי את העלילה ושכללתי את המשחק (כפי שניתן לראות).
    המשחק נראה כמשחק "אתה רוצה להיות מאסטר פוקימון" אבל זה שאתם לא רואים את האפלה, אין זה אומר שהיא איננה קיימת בכלל.
    אני מקווה שהפעם הרבה יירשמו למשחק ושהפעם יהיו יותר פעילים. יהיה חבל לסגור סתם את המשחק אחרי כל העבודה הקשה.
    משחק טוב לכולנו,
    גיל, מנהל המשחק.

1.2- העלילה:
    " "חחרר....... הי לא שמתי לב שאתם כבר כאן. סליחה פשוט לא ישנתי טוב הלילה, אתם יודעים ההוטהוטים הללו, בפאלט אין כל כך הרבה מהם.
    לי קוראים פרופ.אוק ואני חוקר פוקימונים מצליח, למעשה אתם בטח מכירים אותי, אני גר בעיר פאלט בקנטו כפי שהבנתם מדבריי אך מכוון שפרופ.אלם, ידידי הוותיק אמר שזקוק לעזרה בנושאים שלא חשובים, אני פה.
    והוא אמר לי לפני שהלך שמספר מאמנים אמורים היום לקבל את הפוקימון הראשון שלהם אז אני נמצא פה במקומו, אתה אולי מכיר אותם? מה? זה אתה? הו סלח לי!
    ובכן, כל מאמן פוקימון מתחיל זקוק לשותף שיתחיל איתו לנדוד ולהרוויח שמונה תגים כדי להתקבל לכנס ג'וטו הבא שיתקיים עוד שנה, כדי לנצח תיצטרך להקים צוות פוקימונים חזק במיוחד ולהתמיד באהבה לפוקימון, ניצחון בתחרות תביא לך את התואר הנחשף "מאסטר פוקימון".
    המסע עומד להיות גדוש הרפתקאות וסכנות, ללא ספק זוהי חוויה לכל החיים. תצא מהמסע כאדם בוגר יותר מכשהיית בתחילתו, בזה אני בטוח. ובכן הגיע הזמן לצאת לדרך.הנה הפוקדור שלכם, אני מקווה כי תסדרו טוב בניכם, שותף לא חברותי יוכל לגרום לבעיות רבות.
    וכעת, צאו לדרכם!".

1.3- החוקים
    1. חוקי הפורום חלים גם פה
    2. אין להגיד שכחת אותי וכדומה
    3. מי שלא מגיב 3 ימים ללא הודעה מוקדמת עף.
    4. לא לנסות להתחכם איתי מה שאני אומר זה מה שקורה.
    5. זה משחק רציני, מי שרוצה להיות נוב שיעשה את זה במקום אחר.
    6.חובה לצטט את ההודעה האחרונה שלי!
    מי שיעבור על חוקים אלה ייענש בחומרה.

2.0-טופס הרשמה

2.1- הסבר על הטופס:
    כינוי: כינוי בפורום, לא תסתכל הצידה.
    שם אמיתי: פשוטו כמשמעו
    שם:מה שם דמותכם- שם מלא בבקשה ובבקשה לא ישראלי.
    אופי: שלוש טובים ושלוש רעים מינימום, אני ממליץ לכם לבחור טוב כי אני אצפה שתתנהגו ככה. (כתוב חסר רחמים? אל תרחם על הציקוריטה שניצחת)
    תמונה:מאנימה בלבד, לא אי אפשר ספרייט ותעשו לי טובה, אני לא רוצה שכולם יראו כמו אש קטצאם.
    רקע:ככל שהוא יותר ארוך ומושקע יש לכם יותר סיכויים להתקבל למשחק. מינימום שלוש שורות.ואני לא מוותר. אני חוזר ואומר- רקע צריך להיות יצירתי וחופר ככל האפשר לא משפט של "משה תמיד רצה להיות מאסטר פוקימון ועכשיו הוא מתחיל את מסעו להיות מאסטר פוקימון".
    ציוד:לא לגעת
    פוקימון התחלתי:כל פוקימון מהדור השני בעל שלוש התפתחויות בצורתו הראשונה לא אגדי ולא נדיר.
    פוקימונים:לא לגעת
    בקשות ופיצות:יש לכם בקשה כלשהי?

2.2- הקוד
    קוד:
    [B] כינוי:
    שם אמיתי: 
    שם:
    תמונה:
     רקע:
    ציוד: אוהל, פנס, שק שינה, אוכל ושתייה, חבל, 2000$.
    פוקימון התחלתי:
     פוקימונים:
    בקשות וירקות: 
    [/B]
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

2. מִיסְטֵר פִיזַָה
    3.0-מקומות במשחק

3.1- החנות
    החנות נמצאת בכל עיר, זה פריטים שיש בכל חנות.
    אם יש פריט מיוחד באיזו חנות אני אציין זאת.

פוקדור רגיל- תופס פוקימונים בסיכווים נמוכים- 50$
    מבצע- קנה חמישה פוכדורים ותקבל פוכדור חשוב אחד בחינם עד ל31 באוגוסט!

ריפוי-מרפא פצעים קלים של פוקימון- 100$

מים מעיין טהורים- שתי שימושים, ריפוי פוקימון בקרב ולשתייה ע"י בני אדם-50$

סוכריה נדירה- מחזק את הפוקימון ברמה משמעותית, ניתן לקנות אחד ביום- 1500$

אוכל פוקימונים- ניתן לפוקימונים כפרס ומעלה את שמחתם- 150$
    מבצע- קונים ארבעה חבילות אוכל לפוקימונים ומקבלים חמישית חינם! עד ל31 באוגוסט!

-בנוסף, ניתן לקנות אבני התפתחות ב300$ כל אחת, אבן ירח ב200$, אבן שמש ב400$-
    -כל חפצי ההתפתחות, החל ממעיל מתכת עד שידרוג עולים 500$ כל אחד-

3.2- הפארק בגולדנרוד
    ארבעה פעמים בשבוע, בימים ראשון, שלישי, חמישי ושבת מתקיימת תחרות חרקים בפארק שבגולדנרוד.
    אתם תוכלו להירשם עם אחד מהפוקימונים שלכם לתחרות ואף להתחרות זה נגד זה ולזכות בפרסים.
    המטרה בתחרות פשוטה, לתפוס את פוקימון החרק הכי חזק, הכי יפה והכי נדיר שאפשר.
    זכייה במקום ראשון בתחרות מזכה ב-סוכרייה נדירה, אבן שמש וקבלת הפוקימון הזוכה.
    זכייה במקום השני בתחרות מזכה ב-אבן מונעת התפתחות, 1000$ וקבלת הפוקימון הזוכה.
    זכייה במקום השלישי בתחרות מזכה ב-500$ וקבלת הפוקימון הזוכה.
    שאר המתמודדים יאלצו לשלם 50$ כדי לקחת עימם את הפוקימון הנתפס.
    בימים שני, רביעי ושישי בפארק לא מתקיימת תחרות, אך נמצאים הרבה מאמנים מגולדנרוד שמחפשים עם מי להלחם, בימים האלו אסור לתפוס או להתקיף פוקימונים בפארק. תפיסה או קרב נגד פוקימון כזה מעניקה לך קנס של 250$.
    בימי שישי יש תחרות דיג באגם שבפארק, ניתן לשכור חכה תמורת 70$ לשעה. באגם מצווים גולדינים(), רמוריידים(), סיקינגים(), פסיידקים() ואף גולדאק או שתיים().

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>3.3- אתגר הגרידוס האדום

מעל העיר מהגוני, ישנו אגם קטן המכונה בפני המקומיים "אגם הגרידוס האדום" או "אגם הזעם".
    הסיבה לשם המוזר של האגם, נובע מאגדה מקומית בת עשרות שנים הטוענת שמרכז האגם משמש משכן לגרידוס אדום(). נכון שמקרים של גרידוסים אדומים נודעו כבר, אך הגרידוס הזה, לפי השמועות, גדול וחזק באופן בלתי רגיל.
    נסיונות לשוט למרכז האגם סוכלו ע"י גרידוסים כועסים, מה שמחזק את האגדה.
    נסיונות לטוס מעל האגם גם לא הצליחו יפה, כי מי שטס לשם מעולם לא חזר. הרבה ניסו את מזלם עד שלפני כ30 שנה נסחפו גופתיהם של כארבעה טייסים אל החוף, מאז לא נוהגים לטוס למרכז האגם.
    באגם עצמו, הפוקימונים היחידים שניתן למציאה הוא מג&#39;יקארפ() וגם גרידוסים() שהאגם הוא המקום בעל הריכוז הגבוה ביותר של גרידוסים בעולם כולו&#33;
    האדם שיתפוס את הגרידוס, אומרים המדענים, וייתן אותו לבדיקות במשך שבוע, יקבל כפרס 30,000&#036;&#33;
    ניתן לשכור חכה מחנויות מקומיות ב 15&#036; לשעה. ניתן גם לנסוע באוניות למים יותר עמוקים שם ישנם סיכווים רבים יותר לתפיסת גרידוסים בתוספת של 50&#036;.
    מסביב לאגם ישנם רועים רייהורנים(), נידורנים ומפותחיהם(;;;), פוניטות(), ומעט ראפידאשים() בעיקר.

3.4- מפה:

ניו בארק- ניו בארק היא העיר בה אתם מתחילים, יש שם את הבית שלכם ומעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם.
    בעיר אין מרכז פוקימונים ולכן פוקימונים פצועים מטופלים במעבדה. הרבה מאמנים באים לעיר לקבל פוקימון ראשון.
    ליד העיר יש פוקימונים מושלמים בשביל מאמנים חדשים.
    צ&#39;ריגרוב- עיירה קטנה בדרך לעיר ויולט, אין שם מכון אבל יש שם מרכז פוקימונים מסודר, וחנויות.
    גם שם אין הרבה מה לעשות.
    בעיר גר ג&#39;פטו, מכין המפות הזקן, הוא מוכר מפות ב50&#036;.
    ויולט- ויולט היא עיר דיי גדולה.
    בעיר ישנם דברים רבים- בית ספר למאמנים, מגדל הבלסטראוט(אם תנצחו את מנהיג המגדל ואת שתי השוליות שלו אתם תקבלו 200&#036; ובלסטראוט) וכמובן מכון הפוקימונים של פלורה ראיינה&#33;
    כמו כן, מתחת לעיר יש חפירות ארכיאולוגיות, מאמנים שעברו במקום נשבעו שראו פוקימון מוזר דמוי אות.
    מסביב לעיר יש שדות אימונים רבים, ואפילו מערה קטנה בה ניתן למצוא הרבה פוקימונים.
    מנהרת ויולט-אזליה- המנהרה נחצבה לפני כעשרה שנים להקל על המעבר בין שתי הערים הנ"ל.
    במערה התאקלמו ג&#39;יאודודים ואף אוניקסים. ישנם כמובן זובאטים ומעט סנדשרוים.
    אזליה- אזליה היא עיירה גדולה עם מכון פוקימוני החרק של *עוד לא נחשף*.
    בעיירה תוכלו למצוא גם את ביתו של קורט, יצרן פוכדורים מדהים.
    שמוכר כל סוג של פוכדור( למעט פוכדור הGS ומאסטר בול) במחיר מתאים.
    ליד העיירה ישנה מערה המלאה בזובאטים וסלופוקים, מותר לתפוס סלופוקים אבל לא לפגוע בהם. הפוגע יקבל קנס 200&#036;.

*פעם בכמה זמן אעדכן את רשימת הערים והוסיף מקומות חדשים* </span>

4.0- מאמנים

4.1- מאמנים נפוצים:

שם:ג&#39;ון רקס
    נפגש עם: עומר.
    מידע: ג&#39;ון מאמן מוכשר אבל קנאי גדול. הוא מעט אכזרי ליריביו ותוקף בכוח רב ובזעם מתפרץ.
    פוקימונים:

שם:וילי קאו
    נפגש עם: אביב.
    מידע:וילי אולי מאמן קצת שחצן, אבל הוא חביב במיוחד ויודע להפסיד בכבוד, הוא והפוקימונים שלו מחוברים זה לזה כאילו הם אחד.
    פוקימונים:

4.2- מנהיגי המכון:

שם:פלורה ראיינה
    עיר:ויולט סיטי
    סוג מכון: מעופף
    פרס: 500&#036;
    פוקימונים:

*השאר ייחשפו בהמשך*

5.0- הערות אחרונות

5.1- איוונטים:
    -מי שמגיע לבית של ביל מקבל אחד משלושת הפוקימונים הבאים- איווי (), דיטו ()וקאסטפרום ().
    מכל פוקימון יש אחד ולכן רק השלוש הראשונים יקבלו&#33;
    -מי שמשלים משימה אחת מקבל פוקימון לבחירתו בעל שלוש צורות התפתחות בצורתו הראשונה לא אגדי ולא נדיר, משימה שנייה פוקימון בצורתו השנייה לא אגדי ולא נדיר ומשימה שלישית פוקימון בצורתו הסופית לא אגדי ולא נדיר או בצורתו הראשונה לא אגדי וכן נדיר.
    -מי שפותח את עמוד 10 יקבל טיירוג () במתנה~הושלם, עומר קיבל.
    -הראשון שיגיע לעיר ויולט יקבל טוגופי () במתנה.
    -מי שפותח את עמוד 30 יקבל טדיאוסה () במתנה
    -מי שפותח את עמוד 50 יקבל שיקוי מיסטורי () ומאסטר בול() במתנה&#33;
    -בחגים יהיו איוונטים מיוחדים שיתעדכנו בפינה הזאת, לכן תדאגו להתעדכן מדי פעם&#33;

5.2- קרבות זה עם זה:
    כן כן, אם יוצא ששני מאמנים נמצאים במרכז פוקימונים בו זמנית במשחק אני מוכן שהם ילחמו או יחליפו פוקימונים זה עם זה.
    אם אחד מהצדדים יהפוך ללא פעיל ויפריע להתנהלות השוטפת של המשחק של הצד השני הכל מתבטל.
    החלפת פוקימונים צריכה להיות באישורי.

5.3- כמה הערות:
    -המשחק מתקיים במחוז ג&#39;וטו אך תוכלו לתפוס פוקימונים מכל דור, אם כי פוקימונים מהדור השני יהיו יותר נפוצים.
    - זה משחק מושקע, לא עוד משחק תפקידים חסר טקסט.

5.4- משימות:
    <span style='color:yellow'>~להגיע לבית של ביל בעיר גולדנרוד
    ~להשיג שמונה תגים
    ~לנצח בכנס ג&#39;וטו

</span>
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    6.0- רשומים

1. כינוי:The Cheshire Cat
    שם אמיתי: עומר
    שם:דניס לייק
    אופי: מוכן לתת הכל למען אלה שאוהב, נוטה לשנוא אנשים בהתחלה,ביקורתי, יודע להקשיב,חסר טאקט לרוב,נבון.
    תמונה:
    רקע: דניס מאז שזכר את עצמו היה סביב פוקימונים. בהתחלה לא הבין מה הם בכלל. אבל כשגדל התחיל להבין אותם יותר ויותר. משפחתו של דניס הייתה בעלת חוות פוקימונים לכן תמיד היה קשור אליהם. כשגדל הוא עזר להוריו בחווה. הוא האכיל את הפוקימונים, עזר לאנשים לרכוב על פוניטות, חלב מילטנקים ועזר לגיזום מריפים.
    החיים נראו מושלמים. יום אחד כשחזר הביתה מהבית ספר ראה שכל החווה עולה באש. הוא רץ פנימה, אבל אנשים עצרו אותו מלהכינס. "אמא&#33; אבא&#33;" הוא צעק. אחרי מספר חודשים שנסיונות להחיות את החווה לבד החליט להפסיק. הוא ניזכר כל פעם מחדש מה אמרו לו בתחנת המשטרה. "קבוצת גנבים ניסו לגנוב את הפוקימונים של החווה והוריך היתנגדו." לכן יום אחד נטש את הכל והחליט לנקום באלה שרצחו את הוריו.
    ציוד: אוהל, פנס, שק שינה, אוכל ושתייה, חבל, 1185&#036;, פוכדור רגיל(3), חבילות אוכל פוקימונים(5, 13 שימושים).
    פוקימון התחלתי:
    פוקימונים:

איגליפאף זכר
    מתקפות:שירה, הקסמה, ליפוף הגנה, אגרוף, נשיקה מתוקה.
    אופי: רגשני,"סקסי".

סנטרט נקבה
    מתקפות:שריטה, גלגול הגנה, מתקפה מהירה, מכה כפולה.
    אופי:טובת לב.

טיירוג זכר
    מתקפות:דחיפה, שבירת לבנים.
    אופי:עיקש

סוויפר זכר
    מתקפות:חניקה, ליקוק, נשיכה, זנב רעל, מבט חודר, ניב רעל.
    אופי:חמדן, בריון.

בקשות וירקות: הייתי רוצה להיות מאמן שמתמחה הפוקימוני נורמאל~ אבל אני רוצה גם סוויפר 3:

2.כינוי:Captain Hook
    שם אמיתי:אביב
    שם:קיזארו טאקאשי
    אופי:אני מצטער אני מתנגד לזה בכל משחק שבו אני משחק...את האופי שלי תראה במשחק והוא יוכל להשתנות מרגע לרגע, מה הטעם שאגביל את עצמי ולא אוכל לשחק בחופשיות?
    תמונה:
    רקע: קיזארו טאקאשי גדל בכפר מואהרה הצמוד לעיר ניו ברק, כפר הדוגל באורח חיים אשר לא פוגע בטבע. כמעט ולא ניתן למצוא תושב בכפר שאינו בעל חלקת גידול אורגנית, מה שעוזר לכפר לייצא את מוצריו האורגניים לכל המחוז, ובכך עוזר לו להתבסס ולהתקיים. מן כל הדברים המיוחדים בכפר, תשומת הלב בדרך כלל מוסטת לכיוונם של הנורות הגדולות המוזנות בחשמל טבעי המיוצר על ידי לנטורנים וצ&#39;ינצ&#39;ואים השוחים בבריכות השחיה המלאכותיות שהוצבו בכפר, רובם שייכים לאנשי הכפר, חלקם פראיים המוצאים הנאה וסיפוק בחיים שכאלו. קיזארו גדל בבית חם, אין כמעט דבר מרעיש שניתן לספר על החיים בביתו. הדבר המרעיש היחידי שניתן לספר עליו, הוא היראקו שינג&#39;י, ילד אשר גדל עם קיזארו בכפר ונהג לצחוק עליו ולהתעלל בו, שינג&#39;י חושב שיהיה למאמן הטוב והקשוח ביותר, אך קיזארו מאמין שאם יוכל להביסו בדבר, יהיה זה קרב פוקימונים, וקיזארו מייחל לרגע התבוסה שינחול יריבו, כי ליבו מלא שנאה.
    ציוד: אוהל, פנס, שק שינה, אוכל ושתייה, חבל,1800&#036;,פוכדור רגיל(4).
    פוקימון התחלתי:סווינאב
    פוקימונים:

סווינב זכר
    מתקפות:דחיפה, סטירת בוץ, אבקת שלג, רוח קרה,הפלה (שליטה מינימלית).
    אופי: חברותי.

הרקרוס נקבה
    מתקפות:מתקפת קרן, שבירת לבנים, שסע לילי, דחיפה, אס השמיים, מתקפת זעם.
    אופי:אכזרית במעט.

וופר זכר
    מתקפות:אקדח מים, הטחה, הטחת בוץ, פצצת בוץ.
    אופי: לא ידוע

בקשות וירקות: מעוניין בפוקימון אש כמו צ&#39;אריזרד, ראפידש, או שדרקון כלשהו יוכל להיות תחליף לאלה על ידי כך שילמד להביור, אני מאוד אשמח להרקרוס ואולי אמצא אחד יונק דבש בעצים, גם אולי ארצה ללכוד אוניקס ולפתחו לסטיליקס שטוב למשקח מכיוון שהוא מהדור השני ו...לגבי פוקימון מים, אשמח לקוואגסייר אבל אולי אמצא אחד אחר שאוהב אם יהיה מדור אחר ם: אז תוכל לתת לי מהרשימה פה כמה שבא לך זה נתון לבחירתך ם:

3. כינוי:~nitay~
    שם אמיתי:ניתאי
    שם:קיט קלווין
    אופי:עקשן,מנהיג,אמיץ,קר,שונא להיות תחת מישהו אחר&#092;מישהו מצליח יותר ממנו,חולה שליטה
    תמונה:
    רקע:קיט תמיד היה ילד שאהב לשלוט ולהנהיג,הוא שנא שיש מישהו מעליו שאומר לו מה לעשות ואיך,זאת הייתה אחת מהסיבות שהוא אהב פוקמונים,כי הם תמיד היו חייבים לעשות מה שהוא רוצה ולא הייתה להם דעה משלהם,קיט תמיד רצה כבוד,והרבה,הוא רצה שכולם בעולם ידעו את שמו ויכבדו אותו.
    כשקיט היה קטן ונשלח לבית ספר כמו כל ילד בגילו,הוא אף פעם לא הסכים להקשיב למורים,הוא תמיד רצה לעשות מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה,ולכן הועף מבית הספר.
    גם חברים לא היו לקיט,כל הילדים ראו אותו כשתלטן ולא רצו להתחבר אליו,קיט מצא את נחמתו היחידה באימון הפוקמון של אביו,כי הוא היה היחיד שלא התלונן עליו.
    כשקיט שמע על הליגה הוא קפץ מיד על ההזדמנות ורצה לצאת למסעו,הוא רצה שכולם יכירו אותו,וגם,החברה שקיט הכי העדיף הייתה להיות בחברת פוקימון,כי הוא היה חייב לציית לו.
    ציוד: אוהל, פנס, שק שינה, אוכל ושתייה, חבל,1770&#036;, פוכדור(1).
    פוקימון התחלתי:סנידוקוויל
    פוקימונים:

סינדקוויל זכר
    מתקפות:דחיפה, מבט, מסך עשן, גחלת, מתקפה מהירה.
    אופי: ישנוני.

(לא בפוכדור)האפיני זוהרת נקבה
    מתקפות:זנקור אור, מטרונום, נשיקה מתוקה, אגרוף.
    אופי:עליזה

מריפ זכר
    מתקפות:דחיפה, שוק חשמלי, גל חשמלי.
    אופי: לא ידוע

הופיפ זכר
    מתקפות:סינטזה, דחיפה, אבקת רעל, אבקת שינה, נבג הלם.
    אופי: תינוקי

מקוהיטה נקבה
    מתקפות:דחיפה, זרוע דחיפה, זריקת חיים.
    אופי:רצינית, ריאלית.

בקשות וירקות:לתפוס התחלתיים

4. כינוי: Waluigi
    שם אמיתי: ניר
    שם: ג&#39;ון ג&#39;ונס
    אופי: אם אני ארשום אופי כלשהו זה אומר שאני אצתרך להפגין אותו במשחק?~
    תמונה:
    רקע: לג&#39;ון הייתה ילדות רגילה ופשוטה, הוא גדל ביחד עם 3 אחיותיו הגדולות ותמיד הרגיש שהוא מקבל פחות יחס מהאחיות. הוריו לא בילו את רוב הזמן הפנוי שלהם בבית והוא נאלץ להעסיק את עצמו בצעצועים שההורים היו קונים לו לקראת תקופת החגים. חבריו הטובים היו בובות פעולה שונות של פוקימונים, האהובה עליו הייתה בובת הו-או זוהרת, הוא היה מדמיין שהוא נמצא בשמיים רכוב על הו-או במהירות עצומה.
    ג&#39;ון תמיד חלם על היום בו יקבל את הפוקימון הראשון שלו. הוא חלם על ההתלבטות הגדולה ועל קבלת הפוקדור.
    ציוד: אוהל, פנס, שק שינה, אוכל ושתייה, חבל, 2000&#036;.
    פוקימון התחלתי: מיסדרווס
    פוקימונים:

מיסדרווס(מיסי) נקבה
    מתקפות: נהמה, גל על חושי, הבהלה, קרן בלבול, תגמול חוזר.
    אופי: פחדנית

(לא בפוכדור) באטפרי זכר
    מתקפות:בלבול, אבקת רעל, נבג הלם, אבקת שינה, רוח חזקה, על-קולי.
    אופי:לא ידוע

בקשות וירקות: פיזזה שולטטטטט~ ._.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    כינוי:~nitay~
    שם אמיתי:ניתאי
    שם:קיט קלווין
    אופי:עקשן,מנהיג,אמיץ,קר,שונא להיות תחת מישהו אחר&#092;מישהו מצליח יותר ממנו,חולה שליטה
    תמונה:
    רקע:קיט תמיד היה ילד שאהב לשלוט ולהנהיג,הוא שנא שיש מישהו מעליו שאומר לו מה לעשות ואיך,זאת הייתה אחת מהסיבות שהוא אהב פוקמונים,כי הם תמיד היו חייבים לעשות מה שהוא רוצה ולא הייתה להם דעה משלהם,קיט תמיד רצה כבוד,והרבה,הוא רצה שכולם בעולם ידעו את שמו ויכבדו אותו.
    כשקיט היה קטן ונשלח לבית ספר כמו כל ילד בגילו,הוא אף פעם לא הסכים להקשיב למורים,הוא תמיד רצה לעשות מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה,ולכן הועף מבית הספר.
    גם חברים לא היו לקיט,כל הילדים ראו אותו כשתלטן ולא רצו להתחבר אליו,קיט מצא את נחמתו היחידה באימון הפוקמון של אביו,כי הוא היה היחיד שלא התלונן עליו.
    כשקיט שמע על הליגה הוא קפץ מיד על ההזדמנות ורצה לצאת למסעו,הוא רצה שכולם יכירו אותו,וגם,החברה שקיט הכי העדיף הייתה להיות בחברת פוקימון,כי הוא היה חייב לציית לו.
    ציוד: אוהל, פנס, שק שינה, אוכל ושתייה, חבל.
    פוקימון התחלתי:סידוקוויל
    פוקימונים:
    בקשות וירקות:לתפוס התחלתיים

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    כינוי:Y-CORE 13
    שם אמיתי:יהב
    שם:Steve Rose
    אופי:טובות~בטחון עצמי,ממוקד במטרה,אמיץ. רעות~עקשן,מתעצבן מהר,קצת שטלתן.
    תמונה:
    רקע:סטיב גדל במשפחה עניה,אביו מת כשהיה קטן ואמא שלו רוב שעות היום הייתה בעבודה,וסטיב גם הוא עבד בשביל פרנסת הבית.יום אחד כשסטיב חזר מהעבודה במסלול הקבוע שלו שעובר דרך שדה,תקפו אותו להקת מורקרווים ופתאום מאחד השיחים יצא פרליגטר גדול שהבריח מסטיב את להקת המורקרווים ומיד אחר כך נעלם גם הוא.אחרי כמה זמן נודע לסטיב שהוא יכול לצאת למסע,הוא החליט שהוא יצא למסע ושהפוקימון ההתחלתי שלו יהיה טוטודייל,והוא הבטיח לאימו שהוא יהיה הפוקימון מאסטר ושמשפחתו לא תהיה יותר עניה.
    פוקימון התחלתי:(זכר&#33;)
    פוקימונים:
    בקשות וירקות: ללכוד מגבי ומורקרוו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. the bitch is back
    כינוי:The Cheshire Cat
    שם אמיתי: עומר
    שם:דניס לייק
    אופי: מוכן לתת הכל למען אלה שאוהב, נוטה לשנוא אנשים בהתחלה,ביקורתי, יודע להקשיב,חסר טאקט לרוב,נבון.
    תמונה:
    רקע: דניס מאז שזכר את עצמו היה סביב פוקימונים. בהתחלה לא הבין מה הם בכלל. אבל כשגדל התחיל להבין אותם יותר ויותר. משפחתו של דניס הייתה בעלת חוות פוקימונים לכן תמיד היה קשור אליהם. כשגדל הוא עזר להוריו בחווה. הוא האכיל את הפוקימונים, עזר לאנשים לרכוב על פוניטות, חלב מילטנקים ועזר לגיזום מריפים.
    החיים נראו מושלמים. יום אחד כשחזר הביתה מהבית ספר ראה שכל החווה עולה באש. הוא רץ פנימה, אבל אנשים עצרו אותו מלהכינס. "אמא&#33; אבא&#33;" הוא צעק. אחרי מספר חודשים שנסיונות להחיות את החווה לבד החליט להפסיק. הוא ניזכר כל פעם מחדש מה אמרו לו בתחנת המשטרה. "קבוצת גנבים ניסו לגנוב את הפוקימונים של החווה והוריך היתנגדו." לכן יום אחד נטש את הכל והחליט לנקום באלה שרצחו את הוריו.
    פוקימון התחלתי: (אני אקח אחד בנאלי לחלוטין P: )
    פוקימונים:
    בקשות וירקות: הייתי רוצה להיות מאמן שמתמחה הפוקימוני נורמאל~ אבל אני רוצה גם סוויפר 3:
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    כינוי:אמבאון
    שם אמיתי: דודי
    שם:ג&#39;יי
    אופי: שקט,צנוע,אוהב לעבוד לבד
    תמונה:
    רקע:ג&#39;יי נולד למשפחה בסדר לא עשירה לא ענייה הוא אהב את הפוקימון איווי וגם את סינדקייל הוא תמיד רצה שיהיה לו פוקימון אבל ההורים שלו רצו שהוא ילמד בבית הספר כדי להיות תלמיד חכם יום אחד הוא החליט שהוא רוצה רוצה לצאת למסע הוריו חשבו די הרבה ולבסוף נתנו לא.
    פוקימון התחלתי: זכר
    פוקימונים:
    בקשות וירקות: איווי אמבראון עם לא סינדקויייל אז טודייל ומקופלת
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    כינוי:Captain Hook
    אופי:אני מצטער אני מתנגד לזה בכל משחק שבו אני משחק...את האופי שלי תראה במשחק והוא יוכל להשתנות מרגע לרגע, מה הטעם שאגביל את עצמי ולא אוכל לשחק בחופשיות?
    תמונה:
    רקע:אין לי כוח לכתוב מצטער....
    פוקימונים:
    בקשות וירקות: מעוניין בפוקימון אש כמו צ&#39;אריזרד, ראפידש, או שדרקון כלשהו יוכל להיות תחליף לאלה על ידי כך שילמד להביור, אני מאוד אשמח להרקרוס ואולי אמצא אחד יונק דבש בעצים, גם אולי ארצה ללכוד אוניקס ולפתחו לסטיליקס שטוב למשקח מכיוון שהוא מהדור השני ו...לגבי פוקימון מים, אשמח לקוואגסייר אבל אולי אמצא אחד אחר שאוהב אם יהיה מדור אחר ם: אז תוכל לתת לי מהרשימה פה כמה שבא לך זה נתון לבחירתך ם:
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

9. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ניתאי-
    טוב הטופס שלך נחמד, הרקע אמנם קצת קצר אבל הצלחת להעביר משהו בשורה וחצי הזאת שזה כבר הישג. ספר קצת יותר על העבר שלו, על המשפחה, החברים. וגם תשנה את הספרייט.

אביב-
    טוב, בקשר לאופי אתה קצת צודק וקצת לא, אבל אני לא אכנס לזה עכשיו.
    בקשר לרקע, אתה יכול בשבילי לכתוב אפילו אחד קצרצר של 4-5 שורות? בלי רקע אין לי מושג מה עבר עד כה על הדמות.
    ולרשימת הקניות, אני מתכוון לערב גם דורות אחרים. כך שחלק תקבל.

יהב-
    דבר ראשון תעתיק מהקוד.
    דבר שני- התמונה, ביקשתי לא כולם אש קאטצם והתכוונתי גם לשאר הדמויות הראשיות, כמו ברנדון. מה שעומר עשה עם הארלי עוד מקובל עליי איכשהו.
    משהו בכל זאת לא מסתדר לי ברקע שלך, תעבוד עליו שוב.

עומר-
    הטופס שלך טוב מאוד, רק שצוות רוקט לא יופיע במשחק כך שהנקמה שלך לעולם לא תצליח ככל הנראה ><
    אם אתה רוצה אתה יכול לתקן את זה, אבל אם לא פשוט תבקש התחלה.
    רשום

דודי-
    מצטער לא רשום.
    תמונה-ספרייט.
    שם-לא מלא.
    אופי-לא טוב
    רקע- ממש לא טוב.
    מצטער, אל תנסה גם לתקן.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

10. the bitch is back
    Originally posted by Dark Hunter@Aug 13 2009, 01:44 PM

עומר-
    הטופס שלך טוב מאוד, רק שצוות רוקט לא יופיע במשחק כך שהנקמה שלך לעולם לא תצליח ככל הנראה ><
    אם אתה רוצה אתה יכול לתקן את זה, אבל אם לא פשוט תבקש התחלה.
    רשום

ערכתי 3:
    ובהצלחה ^_^
    גיל! 3>

11. היכל התהילה
    זה באמת ישנה אם באתי מחווה אורגנית שהשתמשו בצ&#39;ינצ&#39;ואים ולנטורנים כדי להאיר בה אורות וכו&#39;? ם: זה הרי רק משחק פוקימון, אף פעם לא הבנתי מה זה משנה במשחק שכזה, במשחק אחר שהוא חיים וכו&#39; הרקע חשוב, אבל פה.....אתה בטוח שאתה מתעקש?...
    אביב

12. מִיסְטֵר פִיזַָה
    עומר-
    אתה יוצא מהמעבדה בבוקר קיצי בהיר, אתה מסתכל לשמיים ורואה מספר ספירווים טסים אל הלא נודע. אין עננים בשמיים ושמש חזקה מחממת את האוויר.
    אתה ממלא ריאותך באוויר הצח של העיירה ניו בארק, ויודע שבעתיד תיאלץ להתעורר בבוקר ולנשום אוויר מזוהם יותר.
    אתה מסתכל על הפוכדור של איגליפאף שבוהק באור השמש. "צא איגליפאף" אתה אומר וזורק את הפוכדור כפי שכל המאמנים מהטלוויזיה עושים.
    אתה מרגיש סיפוק אדיר כשאתה רואה את האור הלבן ואת איגליפאף יוצא מהפוכדור, לפחות עד שהוא חוזר כמו בומגרנג ופוגע לך בפנים.
    איגליפאף מתחיל לצחוק ולהתגלגל על הרצפה, צחוק צפצפני ואף קצת מעצבן. אחרי ככמה דקות הוא מפסיק את הצחוק וחוזר לארשת פנים רצינית יותר.
    מה ברצונך לעשות כעת?

אביב-
    כן, אני מעדיף לדעת לפחות קצת, שאדע מאיפה להתחיל.
    מה הבעיה לכתוב רקע קצרצר שיספר קצת על הדמות וייתן מידע כללי?
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

13. the bitch is back
    Originally posted by Dark Hunter@Aug 13 2009, 02:38 PM
    עומר-
    אתה יוצא מהמעבדה בבוקר קיצי בהיר, אתה מסתכל לשמיים ורואה מספר ספירווים טסים אל הלא נודע. אין עננים בשמיים ושמש חזקה מחממת את האוויר.
    אתה ממלא ריאותך באוויר הצח של העיירה ניו בארק, ויודע שבעתיד תיאלץ להתעורר בבוקר ולנשום אוויר מזוהם יותר.
    אתה מסתכל על הפוכדור של איגליפאף שבוהק באור השמש. "צא איגליפאף" אתה אומר וזורק את הפוכדור כפי שכל המאמנים מהטלוויזיה עושים.
    אתה מרגיש סיפוק אדיר כשאתה רואה את האור הלבן ואת איגליפאף יוצא מהפוכדור, לפחות עד שהוא חוזר כמו בומגרנג ופוגע לך בפנים.
    איגליפאף מתחיל לצחוק ולהתגלגל על הרצפה, צחוק צפצפני ואף קצת מעצבן. אחרי ככמה דקות הוא מפסיק את הצחוק וחוזר לארשת פנים רצינית יותר.
    מה ברצונך לעשות כעת?
    אני מסתכל עליו ברצינות ואז מתכופף אליו. "אני בטוח שאתה פשוט חביב הבנים" אני אומר לו בציניות ונוגע בו בטן (POKE).
    "טוב אני מניח שכדאי שנתחיל בדרכנו" אני אומר לו ומתחיל ללכת לפניו.
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    כינוי:tomer14
    שם אמיתי: תומר
    שם: לאונרדו אנג&#39;ל.
    אופי:נחמד אסטרטג חברותי ,לא נותן הזדמנות שניה פועל בפזיזות תחת לחץ עקשן .
    תמונה: לא מצאתי תמונה שאני רוצה אז אני יכול לתאר ?אם לא תגיד לי לערוך ואני אערוך.
    אנג&#39;ל בגובה ממוצע לגילו בעל שיער שחור שמכסה את עינו השמאלית .
    עיניו בצבע תכלת והוא רזה ויחסית שרירי .
    הוא לובש חולצת טריקו בצבע שחור ומכנסי ג&#39;ינס ונועל נעליי ספורט שחורות .
    רקע:נולדתי בעיירה קטנה שהעריצה את כל הפוקימונים מסוג האש .
    בניוגד לשאר בני הכפר שלי אני אהבתי פוקימוני מים ,
    בגלל זה נידו אותי ולא היה לי חברים חוץ מאחד שבמקרה היה האלוף של הכפר הוא היה היחיד שהתייחס אליי כבנאדם שמו היה ריצ&#39;י, הערצתי אותו כל כך הפוקימון ההתחלתי שלו היה טוטודייל בניגוד לשאר האנשים בכפר שחייבו אותם לבחור פוקימון מסוג אש .
    הוא התייחס לכל הפוקימונים כשווים לשאר הסוגים ועזר אפילו לחלשים .
    באחד הלילות פלשו גנבים לכפר במטרה לגנוב את הפוקימונים של כפריים ושריצ&#39;י ניסה לעצור אותם הם הרגו אותו .
    בבוקר שגילית שהוא נהרג החלטתי לנקום וזה אחת הסיבות שאני רוצה לצאת למסע לנקום את מותו של החבר היחיד שלי ולהפוך למאסטר פוקימון &#33;.
    פוקימון התחלתי:הא אפשר שהפוקימון יהיה מהדור אחר אבל המפותח שלו מהדור השני?
    עם כן פוליוואג ואם לא אז טוטודייל
    פוקימונים:
    בקשות וירקות: צארמנדר ולארביטר XP

מקווה להתקבל XP
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

15. היכל התהילה
    כינוי:Captain Hook
    תמונה:
    רקע: קיזארו טאקאשי גדל בכפר מואהרה הצמוד לעיר ניו ברק, כפר הדוגל באורח חיים אשר לא פוגע בטבע. כמעט ולא ניתן למצוא תושב בכפר שאינו בעל חלקת גידול אורגנית, מה שעוזר לכפר לייצא את מוצריו האורגניים לכל המחוז, ובכך עוזר לו להתבסס ולהתקיים. מן כל הדברים המיוחדים בכפר, תשומת הלב בדרך כלל מוסטת לכיוונם של הנורות הגדולות המוזנות בחשמל טבעי המיוצר על ידי לנטורנים וצ&#39;ינצ&#39;ואים השוחים בבריכות השחיה המלאכותיות שהוצבו בכפר, רובם שייכים לאנשי הכפר, חלקם פראיים המוצאים הנאה וסיפוק בחיים שכאלו. קיזארו גדל בבית חם, אין כמעט דבר מרעיש שניתן לספר על החיים בביתו. הדבר המרעיש היחידי שניתן לספר עליו, הוא היראקו שינג&#39;י, ילד אשר גדל עם קיזארו בכפר ונהג לצחוק עליו ולהתעלל בו, שינג&#39;י חושב שיהיה למאמן הטוב והקשוח ביותר, אך קיזארו מאמין שאם יוכל להביסו בדבר, יהיה זה קרב פוקימונים, וקיזארו מייחל לרגע התבוסה שינחול יריבו, כי ליבו מלא שנאה.
    פוקימונים:
    אביב

עמוד 1 מתוך 12 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •