"כן"אגיד להם בקצרה ואמשיך להמיס את הקרח ולחכות שיוכלו ללכתOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 15 2009, 02:54 PM
ניתאי
"האם באת להושיע אותנו?"שואלים השודדים
"כן"אגיד להם בקצרה ואמשיך להמיס את הקרח ולחכות שיוכלו ללכתOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 15 2009, 02:54 PM
ניתאי
"האם באת להושיע אותנו?"שואלים השודדים
"טוטודייל כל הכבוד, מה שימך עם אפשר לדעת"אגיד.
גליסקור
טוטודייל משתמש באקדח מים ופוגע ישירות באיווי וגורם לא להתעלף!"יפה,ילד ניצחת"
"מדבר טוב או לא?" אשאל אותו ואטמשיך להגיד לו "נראה לי שאני צריך כסף אני חדש פה במקום ואין לי כלום אתה אולי יכול לתת לי קצת או יודע מאיפה אנייכול להשיג?"Originally posted by ERMAGEDON@Aug 15 2009, 12:08 PM
ארד
"איך אתה מדבר,ילד"הוא אומר,"בכל מקרה,נראה שאתה זקוק לקצת כסף אה?"
גליסקור
"שמי הוא קלארקוניס,אני גם מאמן פוקימונים,וגם אתה כנראה"הוא אומר
ארד
"טוב,בשוק ראנהבה תוכל להשיג כסף מהימורים או ממכירות,אתה נמצא ליד מדבר שיש בו הרבה פירות,אבל אם תעצור שודד תרוויח קצת כסף"
ניתאי
"תודה לך איש הגו..."דיבורו נקטע,אתה מסתובב ורואה מפולת שלג שמכסה את המערה!
פרינד קוד:
פלאטינום:0903-9215-1765
פנינה:2922-2808-4907
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
אחי לפני שאתה מיתנתק אתה יכול להגיד טוב
גליסקור
"שמי הוא קלארקוניס,אני גם מאמן פוקימונים,וגם אתה כנראה"הוא אומר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"והשם שלי הוא מייק תיזכור אותו,ויש לי שאלה מה אתה מחפש כאן בג'ונגל"
אגיד לו ואז אלטף את טוטודייל בראשו
"טוב אני ייחפש איזה שודד ואז עם הכסף אני ילך להמר תודה רבה לך אדוני" אומרלו ואצא משם ואתחיל להסתובב לחפש איזה שודד או משהוOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 15 2009, 05:57 PM
ארד
"טוב,בשוק ראנהבה תוכל להשיג כסף מהימורים או ממכירות,אתה נמצא ליד מדבר שיש בו הרבה פירות,אבל אם תעצור שודד תרוויח קצת כסף"
"צ'ימצ'אר,תעזור לי!" אגיד לו ואנסה להמיס את השלג בכדי פתח שייתן לנו לצאתOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 15 2009, 05:57 PM
ניתאי
"תודה לך איש הגו..."דיבורו נקטע,אתה מסתובב ורואה מפולת שלג שמכסה את המערה!
שם:ברוס
רקע:
ברוס הוא ילד שמגיע ממשפחה ממוצעת לא עשירה ולא ענייה, משפחה שברשותה מסעדת בשרים ומאכלי ים, בזמנו הפרטי של ברוס הוא עובד במטבח למרות שהוא לא אוהב ליראות את הפוקימונים המסכנים נשחתים הוא אוהב לעבוד ולעזור לעסק המשפחתיי, במשפחתו של ברוס אין לאף אחד חוץ מי לאחיו ולאביו קשר לפוקימונים,אחיו נחשב מאמן גדול ואביו בילדותו יאמן פוקימוני מים, ברוס תמיד רצה להיות כמו אחיו. בבית הספר שהוא רואה את כול הפוקימונים הוא מקנא וממש רוצה פוקימון, את האחות גוי אם מנאפי את מנהל בית הספר הם גיאדוד את המורות הם קקטרון ואת השומר הם אוניקס, לאחר שראה את כול הקרבות של אחיו של מאמנים גדוליים של האליט פור ואפילו של מאמני המכונים, הוא נחוש להשיג פוקימון ולצאת למסע.
אופי:חכם חברותי וטוב לב
בקשות\שוקו חם\לחם\מ-ש-ה-ו:ללכוד אלקיד וארון
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
ניתאי
השלג מתחיל להינמס ואתה וצימצ'אר מצליחים ליצור פתח,"ילד,אני רואה שישי לך את כוח האש..."אחד מהאחים אומ,"אתה דומה מאוד לקיפוד השחור ההוא...."
תאנק
רשום,תגיב להתחלה
גליסקור
"אני מחפש את מה שגורם לרעידות האדמה הללו..,אתה יודע משהו על זה,מייק?"הוא שואל
ארד
"ילד חכה שנייה!,אתה לא יכול ללכת לשודד בידיים חשופות,הוא ישפד אותך,אני מכיר חבר טוב שילווה לך נשק שמתאים לך,מה אתה אומר?"
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
"לא זאת הפעם הראשונה שלי בג'ונגל הזה אולי אני יעזור לך לחפש?"אגיד לו.
גליסקור
"אני מחפש את מה שגורם לרעידות האדמה הללו..,אתה יודע משהו על זה,מייק?"הוא שואל
גליסקור
"טוב,אז שנתחיל לחפש"הוא שואל
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
זאת משימה נכון
גליסקור
"טוב,אז שנתחיל לחפש"הוא שואל
~~~~~~~
אני אומר לו"טוב בו נצא לדרך"
ואז אני ישאל אותו"מה אתה כבר יודע על הג'ונגל הזה??"
גליסקור
כן,אתה צודק
-------------------
"טוב,בוא נלך!"הוא אומר,אתם הולכים עד שאתם רואים סדק ארוך מאוד
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
"זה בטח נוצר ביגלל הרעידה"אני אומר ומיתקרב לסדק בזהירות כדאי ליראות שאף אחד לא נפל לתוך.
גליסקור
כן,אתה צודק
-------------------
"טוב,בוא נלך!"הוא אומר,אתם הולכים עד שאתם רואים סדק ארוך מאוד
"איפה אני?"Originally posted by ERMAGEDON@Aug 15 2009, 07:01 PM
תאנק
רשום,תגיב להתחלה
אני שואל את הבנאדם
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)