"בסדר גמור" אגיד לו ואסתובב בשוק,למצוא משהו מענייןOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 16 2009, 02:34 PM
ניתאי
אתם אוכלים אתה פירות בהנאה גדולה,פתאום אתה רואה את גיבל מודה לך!הוא רוצה להצטרף אליך!
"בסדר גמור" אגיד לו ואסתובב בשוק,למצוא משהו מענייןOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 16 2009, 02:34 PM
ניתאי
אתם אוכלים אתה פירות בהנאה גדולה,פתאום אתה רואה את גיבל מודה לך!הוא רוצה להצטרף אליך!
"בסדר גמור!" אני אומר והולך לפי ההדרכות שלו, מקווה להבחין בדוכן הפירות.Originally posted by ERMAGEDON@Aug 16 2009, 02:50 PM
רודולף
"בטח,לך ימינה לדוכן,אחר כך תמשיך ישר עד שתראה דוכן שתלוי עליו מין אבטיח,רק תגיד למוכר שבליץ שלח אותך כדי לאסוף את המשלוח"
ספוילר
גליסקור
אקדח המים של טוטודייל לא מצליח אפילו קצת לפגוע בראמפארדוס והראשייה בקושי פועלת,ראמפארדוס מתחיל לטעון לקרן על
ניתאי
אתה רואה מאמן פוקימונים משועמם שיושב על אבן
פרינד קוד:
פלאטינום:0903-9215-1765
פנינה:2922-2808-4907
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
מאמן פוקמונים,כאילו ממש בן אדם?Originally posted by ERMAGEDON@Aug 16 2009, 02:57 PM
ניתאי
אתה רואה מאמן פוקימונים משועמם שיושב על אבן
-----------------
'אין לי זמן לבזבז עליו' אחשוב לכצמי ואמשיך בדרכי
אני צועק לו" תפסיק,"ואז אומר לו" האצ'ידנה שלח אותנו לחפש אותך" בתקווה שיבין ואז ירגע
גליסקור
אקדח המים של טוטודייל לא מצליח אפילו קצת לפגוע בראמפארדוס והראשייה בקושי פועלת,ראמפארדוס מתחיל לטעון לקרן על
אבל עם הוא לא מפסיק אני מיתמש עליו בתרגיל יד נשמה (לא)
רודולף
אתה מבחין בדוכן הפירות ההוא,אך פתאום אתה מרגיש מסוחרר ומאבד את ההכרה,אתה מתעורר מול אגם ומקדש מוזר
ניתאי
כן,מתפלא?
----------------------
אתה רואה דוכן מוזר מאוד
גליסקור
הראמפארדוס נרגע אך הוא מיילל
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
"היום הזה לא יכול להיות יותר מוזר, הא?" אני ממלמל לעצמי.Originally posted by ERMAGEDON@Aug 16 2009, 03:04 PM
רודולף
אתה מבחין בדוכן הפירות ההוא,אך פתאום אתה מרגיש מסוחרר ומאבד את ההכרה,אתה מתעורר מול אגם ומקדש מוזר
"יש כאן מישהו?" אני צועק ונכנס אל המקדש בשביל לחפש אנשים שיוכלו לעזור לי.
ספוילר
אני הולך אל הדוכן ומסתכל עליו מקרובOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 16 2009, 03:04 PM
ניתאי
כן,מתפלא?
----------------------
אתה רואה דוכן מוזר מאוד
גליסקור
אני לוקח חרב ארוכה אחת שיש על השולחן ואני מתחיל לרוץ לכיוון הסוסOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 15 2009, 09:40 PM
ארד
"אותה?,לא אני לא יכול להרשות זאת,זוהי ירושה מסבא שלי..."הוא אמר ופתאום אתה שומע דהרה של סוס,אתה רואה סוס ועליו רכוב שודד!
אני שואל אותו "מה קרה"
גליסקור
רודולף
"שלום,מי אתה?"שואלת חתולה
ניתאי
אתה רואה שהשם של הדוכן הוא B CASH
גליסקור
הראמפראדוס מנסה להגיד שהוא אכזב את המאמן שלו ועכשיו הוא מתבייש לחזור
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
"אוקיי, זה כבר ממש מוזר.Originally posted by ERMAGEDON@Aug 16 2009, 04:15 PM
רודולף
"שלום,מי אתה?"שואלת חתולה
קודם כל, השוק. אחרי זה, המקדש, אבל עכשיו חתולה מדברת?! אני בטח הוזה!" אני צועק.
"אני צריך להעיר את עצמי" אני אומר והולם בראשי עם אגרופי.
ספוילר
"טוב....ואיך אני יוצא מכאן? ומה אני אמור לעשות כאן?! ולמה אני כאן?! מי יכול לענות לי על כל השאלות האלו?!" אני אומר בקול כעוס ומעט צרוד.Originally posted by ERMAGEDON@Aug 16 2009, 10:32 AM
וואלואיג'י
"אתה נמצא בעולם האלף לילה ולילה,מקום שהאפשרות היחידה להיכנס אליו היא דרך המקדש המעוות במדבר האבורה שבאלמיה"
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
וואלואיג'י
"אני חושש שאני לא יכול לענות לך על השאלות האלה"
רודולף
"ילד,תירגע,אתה בסדר?"שואלת החתולה בדאגה
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
"אתה ממש עוזר!" אני אגיד בציניות רבה.Originally posted by ERMAGEDON@Aug 16 2009, 04:32 PM
וואלואיג'י
"אני חושש שאני לא יכול לענות לך על השאלות האלה"
אני עובר אותו ופשוט ממשיך פנימה ופנימה...
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)