אני הולך אחריו
גליסקור
אתה רואה כדור זהוב שומע ממנו קול"אחריי!"הכדור המרחף אומר והולך מזרחה
עריכה:ישש הביצה שלי=P
איזה פוקימון יצא מימנה אפשר פיצ'ו נקבה??![]()
אני הולך אחריו
גליסקור
אתה רואה כדור זהוב שומע ממנו קול"אחריי!"הכדור המרחף אומר והולך מזרחה
עריכה:ישש הביצה שלי=P
איזה פוקימון יצא מימנה אפשר פיצ'ו נקבה??![]()
גליסקור
כן קיבלת ת'ביצה
-----------------
אתה רואה שהקול מראה לך ביצה מוזרה,"זוהי מתנה מהחתולה סול,לך מזרחה עד שתגלה מקום שנקרא יער סאנשין"
פרינד קוד:
פלאטינום:0903-9215-1765
פנינה:2922-2808-4907
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
מהביצה יבקע פיצ'ו או שאסור לי לדעת מהה בוקע
גליסקור
כן קיבלת ת'ביצה
-----------------
אתה רואה שהקול מראה לך ביצה מוזרה,"זוהי מתנה מהחתולה סול,לך מזרחה עד שתגלה מקום שנקרא יער סאנשין"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אלך מיזרחה עד שהגיעה ליער סאנשין.
"מה בדיוק הדוכן הזה ומה עושים בו?" אשאל אותוOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 17 2009, 10:58 AM
ניתאי
"כן ילד,איך אפשר לעזור לך"שואל מנהיג הדוכן
ניתאי
"בדוכן הזה אתה יכול להמר בכסף שלך ולכפיל את ההימור,אם אתה מנצח מאמן אתה מקבל את הסכום הכפול,אם לא אז הכסף נשאר אצלי"
גליסקור
אסור לך לדעת
-------------
אתה מגיע ליער ורואה ביתנים על העצים
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
"לא משנה" אגיד לו ואלך מהמקום,מחפש משהו אחר מענייןOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 17 2009, 01:39 PM
ניתאי
"בדוכן הזה אתה יכול להמר בכסף שלך ולכפיל את ההימור,אם אתה מנצח מאמן אתה מקבל את הסכום הכפול,אם לא אז הכסף נשאר אצלי"
אני ממשיך להיתקדם, ובזמן שאני הולך אני חשוב על הביצה שהרגע קיבלתי
גליסקור
אסור לך לדעת
-------------
אתה מגיע ליער ורואה ביתנים על העצים
שחכת אותי~
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אני רץ לשתות מיםOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 17 2009, 10:58 AM
דניאל
אתה מחפש אך פתאום אתה מרגיש מסוחרר,לרגע אחד אתה רואה את השוק ולרגע אחר את רואה מקדש ולידו אגם
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
"טוב, אז שנתחיל בבדיקה?" אני שואל את הקול שמדבר איתי.Originally posted by ERMAGEDON@Aug 17 2009, 10:58 AM
רודולף
"כדי לקבל כוח כלשהו השומרים כמו החתולה שראית צריכים לבדוק את האופי שלך,פה,צריך לבדוק אם אתה מספיק חכם"אומר הקול
ספוילר
וואלואיג'י
אתה נכנס למקדש ורואה בתי כלא,אך במקום אנשים יש שם שלדים
אתה נכנס אחר כך לחדר עם קלשון שחור"תיגע בקלשון"אומר היצור
רודולף
"ברור!,אני לעומת היצורים האחרים,הסתובבתי בעולם האנושי וחקרתי תרבויות שלמות,עכשיו,הייתי רוצה לשאול אותך על תרבות יוון,תוכל להגיד לי מי האל שהכי דומה לי?"שואל הקול
גליסקור
אתה רואה ילדה שמגיעה אליך ואומרת"אפשר לעזור לך?"
ניתאי
אתה שומע צעקה מוזרה ואז איש בורח
דניאל
"שלום,אפשר לעזור לך?" שואלת חתולה שנמצאת לידך
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
"כן אני צריך לדעת איך משיגים כוחות? והם אפשר מים 3:"Originally posted by ERMAGEDON@Aug 17 2009, 06:46 PM
דניאל
"שלום,אפשר לעזור לך?" שואלת חתולה שנמצאת לידך
--------------------------------
אחי זה כבר מתחיל לעצבן אתה לא יכול להביא לי כבר את הכוחות?
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
אני עומד במקומי עד שאני רואה ממה הוא בורחOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 17 2009, 06:46 PM
ניתאי
אתה שומע צעקה מוזרה ואז איש בורח
"אתה אמור לבדוק את החכמה, ולפי הדיבורים שלך, אתה חכם מאוד, אז כנראה שאתה דומה לאתנה" אני אומר.Originally posted by ERMAGEDON@Aug 17 2009, 06:46 PM
רודולף
"ברור!,אני לעומת היצורים האחרים,הסתובבתי בעולם האנושי וחקרתי תרבויות שלמות,עכשיו,הייתי רוצה לשאול אותך על תרבות יוון,תוכל להגיד לי מי האל שהכי דומה לי?"שואל הקול
ספוילר
דניאל
"כמובן!,בוא,אתן לך אותם"אומרת החתולה ומובילה אותך אל חדר כלשהו,אתה רואה כדור לבן,אתה נוגע בו מבלי רצונך,"זהו,קיבלת את כוח הנשמה"היא אומרת ואתה רואה פתאום באגון פצוע
רודולף
"יפה מאוד!"אומר הקול ופתאום מתגלה אליך איש עם זקן ארוך"תרצה לבוא איתי למקדש?"הוא שואל
ניתאי
אתה פתאום רואה מין צל כחול שמתחיל לעמוד!,אתה רואה מין סוג של מפלצת כחולה ומוזרה
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)