*ניתאיOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 14 2009, 07:45 AM
ניטאי
"בסדר,אם אצטרך להשתמש בכוח,אין בעייה.."הוא אומר ושולף חרב
-------------
אפתח את פי כאילו אני מתכוון להגיד משהו כדי לתפוס אותו לא מוכן ואז אסתובב ואברח מהמקום
*ניתאיOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 14 2009, 07:45 AM
ניטאי
"בסדר,אם אצטרך להשתמש בכוח,אין בעייה.."הוא אומר ושולף חרב
-------------
אפתח את פי כאילו אני מתכוון להגיד משהו כדי לתפוס אותו לא מוכן ואז אסתובב ואברח מהמקום
ניתאי
אתה בורח מהמקום אך השודד משיג אותך ותופס אותך,ותוך כדי הוא ממלמל:"אף אחד לא בורח ממני,אף אחד..."הוא אומר בכעס
גליסקור
אתה רואה כפי מה שהאיש ההוא אמר:שלושה סוסים לבנים ומעליהם כתוב:"סקארניק טרמפ"
פרינד קוד:
פלאטינום:0903-9215-1765
פנינה:2922-2808-4907
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
"מה לעזאזל אתה רוצה ממני?!" אגיד לו בכעס ואנה להשתחרר מאחיזתוOriginally posted by ERMAGEDON@Aug 14 2009, 11:09 AM
ניתאי
אתה בורח מהמקום אך השודד משיג אותך ותופס אותך,ותוך כדי הוא ממלמל:"אף אחד לא בורח ממני,אף אחד..."הוא אומר בכעס
ניתאי
"אני רוצה את הבגגדים שלך ילד מעצבן שכמותך"הוא אומר,פתאום אתה רואה שהגלימה שלו מתחילה לבעור,והוא מרפה ממך ובורח
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
אני לא יודע לאן אני צריך להגיע
גליסקור
אתה רואה כפי מה שהאיש ההוא אמר:שלושה סוסים לבנים ומעליהם כתוב:"סקארניק טרמפ"
~~~~~~~~~~~~~
אני מיתקרב ואומר" שאחד הסוחרים אמר שפה אני יכול לקבל טרמפ חינם"
גליסקור
אתה עוד תדע
------------------
"אוקיי...,טוב,אתה צריך הסעה במדבר?,אתה נראה חלש וחיוור,אולי כדי שאקח אותך לדוד שלי,הוא גר במקדש בצפון,ליד ראמבל ג'ונגל,רוצה שאקח אותך לשם?"
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
אגיד לו"בסדר"
גליסקור
אתה עוד תדע
------------------
"אוקיי...,טוב,אתה צריך הסעה במדבר?,אתה נראה חלש וחיוור,אולי כדי שאקח אותך לדוד שלי,הוא גר במקדש בצפון,ליד ראמבל ג'ונגל,רוצה שאקח אותך לשם?"
גליסקור
"אוקיי,אז בוא נצא!"הוא אומר אך פתאום הוא רואה משהו ובורח בעודו צועק"סופת חול!,סופת חול!,לברוח!"הוא אומר ובורח
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
רץ אחריו בשיא המהירות
גליסקור
"אוקיי,אז בוא נצא!"הוא אומר אך פתאום הוא רואה משהו ובורח בעודו צועק"סופת חול!,סופת חול!,לברוח!"הוא אומר ובורח
"מה...? איפה אני? ומי אתה?" אני משיב בבהלה ומנגב את פני בחולצתי.Originally posted by ERMAGEDON@Aug 13 2009, 02:17 PM
09\7\31,העיר סאנג'אם,סינו
אתם קמים בבוקר עייפים,מסתכלים בלוח השנתי ורואים שהיום הוא השלושים ואחת ליולי,היום שבו נערך סיור במחוז אלמיה על ידי פרופסור ראוון למאמנים מתחילים,ורואים שעכשיו 9:00 ,"תשע?!,אוי לא!אני אאחר לסיור!"אתם נבהלים ורצים להחליף בגדים,לאחר מכן אתם אוכלים ארוחת בוקר במהירות,ורצים למעבדה,בתקווה שלא איחרתם,ותאמינו לי:יש לכם מזל ג-ד-ו-ל:בדיוק אז הם התכוננו לצאת,אתם נושמים לרווחה עד שפרופסור ראוון אומר:"ילדיי!הסיור מתחיל!",כולם צועקים משמחה ואתם מתחילים ללכת לכיוון הנמל שבסנוופויינט...
10 שעות אחרי...
אתם הולכים במדבר האבורה בעייפות,אך,בעוד שהפרופסור מסביר על המדבר,אתם שומעים קול מוזר המהדהד בראשכם שאומר:"בוא אל המקדש,בוא אל המקדש",בהתחלה אתם לא מבינים מה קורה,אך פתאום אתם רואים מין מקדש מוזר,אתם הולכים לשם מבלי לחשוב פעמיים ונכנסים,ואז,בלי אזהרה,אתם נשאבים לתוך מעבר מוזר!
5 דקות אחרי...
אתם מתעוררים אחרי שמישהו שפך עליכם מים ורואים שאתם נמצאים בשוק,פתאום האיש ששפך עליכם מים שואל:"היי,את\ה בסדר?",מה תעשו?
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
גליסקור
אתה רץ אחריו אבל אתה נסחף ומאבד הכרה...
אחרי שההכרה חזרה אליך,אתה מוצא את עצמך מול מקדש ומאחוריך אגם שלם,פתאום אתה שומע:"עצור,מי שם?"
וואלואיג'י
"מה זאת אומרת,אתה נמצא בשוק ראנהאבה!,עכשיו קום,לפני שמישהו ירמוס אותך או משהו.."הוא אומר בעצבנות
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
אני עונה לונה לו"רק אני ומי אתה"
גליסקור
אתה רץ אחריו אבל אתה נסחף ומאבד הכרה...
אחרי שההכרה חזרה אליך,אתה מוצא את עצמך מול מקדש ומאחוריך אגם שלם,פתאום אתה שומע:"עצור,מי שם?"
גליסקור
"אני היא החתולה סול,מגינת המקדש הצפוני,באת לפה כדי להשיג את אחד מהכוחות?"היא שואלת
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
מה זה כוחות??
גליסקור
"אני היא החתולה סול,מגינת המקדש הצפוני,באת לפה כדי להשיג את אחד מהכוחות?"היא שואלת
גליסקור
אם היית קורא את סעיף"הכוחות"היית מבין במה מדובר
---------------------------------
"אתה לא יודע על הכוחות?בוא אני אסביר לך:הכוחות הינן דבר רוחני שרק מעטים מאיתנו יכולים להשיג,יש ארבעה כאלה:אש,אפלה,רוח ונשמה,אתה נמצא באחד המקדשים שבו נמצא כוח הנשמה,הבנת?"
פרינד קוד:
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)