של צוות פרוקטיים הם ניגמרו ועכשיו המנהלים בוחרים מי יהיה
אני לא נירשמתי המטרה שלי היא להיות מנהל אנימה ומנגה עם יהב
של צוות פרוקטיים הם ניגמרו ועכשיו המנהלים בוחרים מי יהיה
אני לא נירשמתי המטרה שלי היא להיות מנהל אנימה ומנגה עם יהב
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
מעניין מי יתקבל לפרוייקטים
לא חסרים שירים כאלה <_<Originally posted by אמבראון@Aug 14 2009, 09:36 PM
חחח שמע שיר סוטה ברמות
חחח אחד הסוטים אני לחיץ חברה לחצו עלי
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
חחח אבל שיר חזק!
חברה שלי שלחה לי אותו[חרמנית לא קטנה]
בברכה, דודי
עאלק חרמנית, אתם כולה בני 14... <_<Originally posted by אמבראון@Aug 14 2009, 09:45 PM
חחח אבל שיר חזק!
חברה שלי שלחה לי אותו[חרמנית לא קטנה]
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
12 וחצי אחי
בברכה, דודי
אבל הוא בבית עכשיו.
הרי עכשיו סופשבוע
אהה נכון.
ואו טיסה לחו"ל זה דבר מעייף, ביחוד אם אתה גולש בפורום אחרי הנחיתה אחרי יותר מ24 שעות ללא שינה
היי ליאור תעדכן את המשחק
4 הודעות להקדשה
בברכה, דודי
קדימה אמבראון אתה מקדיש היום!
אני ממש רחוק מהקדשה איזו באסה
לא נורא ותודה על העידוד אחי
ברור שתיהיה בהקדשה[למרות שלא שאלתה]
3 להקדשה
בברכה, דודי
אהה כן שחכתי.
אני נכנס להקדשה במקום הכי מכובד שיש?
*2Originally posted by אמבראון@Aug 14 2009, 09:55 PM
לא נורא ותודה על העידוד אחי
ברור שתיהיה בהקדשה[למרות שלא שאלתה]
3 להקדשה
ההקדשה אמורה להיות הודעה X000 לא?
כן ו???
אהה וניתאי תגיב במשחק שלך דחוף!!!! וגם בשלי!!!!!!!!!& #33;!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)