מיצתער אחי לא הכי מכובד שיש את רביעי כי קובי הוא הכי מכובד שיש אז ליאור אחר כך טום ואז אתהOriginally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 09:57 PM
אהה כן שחכתי.
אני נכנס להקדשה במקום הכי מכובד שיש?
מיצתער אחי לא הכי מכובד שיש את רביעי כי קובי הוא הכי מכובד שיש אז ליאור אחר כך טום ואז אתהOriginally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 09:57 PM
אהה כן שחכתי.
אני נכנס להקדשה במקום הכי מכובד שיש?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
חזרתי![]()
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
אני לא הכי מכובד???Originally posted by אמבראון@Aug 14 2009, 09:59 PM
מיצתער אחי לא הכי מכובד שיש את רביעי כי קובי הוא הכי מכובד שיש אז ליאור אחר כך טום ואז אתה
תתבייש!!!
אני נתתי לך הזדמנות להשיג פוקימונים סופר שווים ואתה שם אותי במקום הרביעי.
בוגד אחד!!!
איפה אני? D:Originally posted by אמבראון@Aug 14 2009, 09:59 PM
מיצתער אחי לא הכי מכובד שיש את רביעי כי קובי הוא הכי מכובד שיש אז ליאור אחר כך טום ואז אתה
ניתאי תגיב במשחק שלך!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!
שארקי (:
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
בסדר מה איתך?
גם בסדר, חשבת על להירשם למשחק שלי?
אמרתה לי כבר לא להירשם...
הקדשתי תגיבו
בברכה, דודי
הגבתי D:
טנק- אתה יכול להירשם עם בא לך אבל תנסה להשקיע קצת יותר מבדרך כלל
אמבראון- אתה מאניאק, אחרי כל מה שנתתי לך אני רק מקום רביעי בהקדשה?
הי נורג המשחק שלך לא יפריד בין קובי ובין כול החברים שלי ומי ביכלל יודע שביכלל רצית שאני ינצח אותו אולי היה בא לך סתם להסים אותי עם מריפOriginally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 10:14 PM
טנק- אתה יכול להירשם עם בא לך אבל תנסה להשקיע קצת יותר מבדרך כלל
אמבראון- אתה מאניאק, אחרי כל מה שנתתי לך אני רק מקום רביעי בהקדשה?
בברכה, דודי
קובי לא פרש?
בכל מקרה למדתי לקח מהסיפור
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)