פרסמתי D:Originally posted by Tank@Aug 14 2009, 11:27 PM
תפרסם אני מת ליראות מה יש לך XD
פרסמתי D:Originally posted by Tank@Aug 14 2009, 11:27 PM
תפרסם אני מת ליראות מה יש לך XD
ספוילר
אני בעד, זה הכי פשוט והכי יפה.Originally posted by אמבראון@Aug 14 2009, 11:22 PM
נכון מה שיש לי בחתימה יש את זה לכול פוקימון כימעט אולי ניכח לכול אחד כזה זה יכול לצאת יפה
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
XD איך בוקעים לך כול כך מהר XD
ויש לך כמה מגניבים D:
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
תודה D:Originally posted by Tank@Aug 14 2009, 11:29 PM
ויש לך כמה מגניבים D:
ואני פשוט שולח את הלינקים לחברים
ספוילר
אינה החתול הראשי מחובר D:
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
על מה אתם מדברים? לפי מה שאני רואה, כל הביצים של נדב עוד לא בקעו...Originally posted by Tank@Aug 14 2009, 11:29 PM
ויש לך כמה מגניבים D:
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
WaterFlouter in the mutherfucking house
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
תראה מחר כולם יבקעו XD
לי לוקח יום יומיים שלוש עד שהם בוקעות וגם הם חרישה XD
מי?Originally posted by Tank@Aug 14 2009, 11:31 PM
אינה החתול הראשי מחובר D:
ברמה 16 אני מתפתח
אימצתי אותם לפני יומיים :SOriginally posted by Tom Pokemon@Aug 14 2009, 11:38 PM
על מה אתם מדברים? לפי מה שאני רואה, כל הביצים של נדב עוד לא בקעו...
ספוילר
אני פה!!!! :צומי:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
מה ניסגר עם החבורה של איווי להביא את התמונות ההם?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יוסי תן לגיל DARK HUNTER ווינר לשלוש ימים הוא זכה באתגר מד הצביעות...
אתה לא לוקח מי הLAB יש זיכוי לקבל ביצת אגדי...
אתם יודעים מה שמתי לב? בכל הפרסומות לאתרי הכריות שמים בפרסומות מהזה כוסיות אבל באתר עצמו רק כונפות...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)