יש לי כמה שאלות יש לי שני שאלות שהם
1.אש לא מפורסם?הרי הוא נפגש עם כל הפוקימונים האגדיים הוא רכב עליהם דיבר איתם ומה לא מתייחסים לזה
2.אש לא מתגעגע הביתה? מה הוא לא מתגעגע לבית שלו הוא לא ביקר שם כבר כמה שנים והוא מתקשר עם אמא שלו במחשב רק וזה הכל
1. אז אש פגש כמה אגדיים.
כמה כבר אנשים יודעים על זה?
יש הרבה אנשים שפוגשים אגדיים ואף אחד לא יודע על זה.
חלקם אפילו לא מופיעים בכלל בסדרה או בסרטים.
הרי האנשים שמודעים למה שקורה בסרטים הם מעט מאוד אנשים.
וחוץ מזה העולם גדול, לא כולם מודעים למה שקורה במחוזות אחרים.
אבל אני מסכים שזה לא הכי הגיוני, והרי גם אש השתתף בכמה ליגות והגיע למקומות גבוהיים ואף אחד לא יודע על זה.
אבל הסדרה לא הכי הגיונית, ככה זה.
2. אנחנו לא יודעים כמה זמן עובר בין מחוז למחוז.
כנראה לא הרבה במיוחד.
חוץ מזה אש הוא עצמאי וכנראה לא הכי מתגעגע.
אבל הוא כן בא לבקר ולמרות שלא תמיד מראים את זה, הוא בטח בקשר כמעט יומי דרך הטלפונים עם אמא שלו.
הוא פשוט אוהב יותר לטייל ולישון בחוץ מאשר להיות בבית.
זה ממש מוזר, כי לפי מה שזכור לי בפרק שאש חוזר לורידיאן הוא אומר שעברה שנה מאז שהוא יצא למסע/היה פה אומשוכזה, ובסרט השלישי, יש את הפיקאצ'ו שורט עם הפיצ'ואים, והם חוגגים את היום שאש קיבל את פיקאצ'ו כי עברה שנה (וזה כבר ממש מוזר) >.<Originally posted by Invader Zim@Aug 14 2009, 12:34 PM
תקשיב-סרטים זה פילר, כאילו זה מעולם לא קרה.
ולפי מה שבדקתי בבאלבפדיה אש עוד רק בן 10, סימן שעוד לא עברה שנה מאז תחילת קנטו.
ספוילר
מספיק לדון כבר על הגיל של אש.Originally posted by shlomii4@Aug 14 2009, 01:56 PM
אז אש צריך להיות בן 13 16 לא?
עד שאחד מהיוצרים לא יגיד זאת במפורש, או תהיה התייחסות ברורה וחד משמעית לכך בסדרה, הגיל של אש לא ידוע.
וזה גם ממש לא רלוונטי.
צריך לעשות חוק נגד שאלות כאלה, זה רק מוביל לספאם כי פשוט אין תשובה נכונה.
1. הוא לא ממש מפורסם. מילא אם הוא היה זוכה בליגות, אז היו מכירים אותו. אבל נגיד, כשאש הגיע להוון, ופגש במקס, מקס הכיר אותו, וידע מיהו. ואגב, מה שקורה בסרטים, כנראה, הדמויות לא מודעות לכך באנימה.
2. יש דברים הרבה יותר חשובים להראות באנימה מאשר את אש מתגעגע. מה גם שאחרי מסע במחוז אחד, כבר מתגברים על הגעגוע.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)