Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 14 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 202
  1. משתמש מנוסה
    יאללה אני יביא כמה ואתה תביאו עוד..

איך זה שאש תמיד יודע איזה פוקדור שייך לכל פוקימון,אין על הפוקדורים סימנים :o
    בפרק עם פרובופאס ג'סי השתזפה עם ביקיני ופתאום בוויזל בא והיא שלחה את דאסטוקס לתקוף אותו,מאיפה היא הוציאה את הפוקדור של דאסטוקס מהחזיה? ובכלל איך צוות רוקט הולכים בלי תיקים בלי כלום ושולפים פוקדורים משומקום..
    מדוע לפני סינו כשברוק היה משתמש בפורטרס הפוקדור שלו היה רגיל? הרי הוא לכד אותו עם כדור מהיר שקיבל מקורט?
    איך זה שהם לא מתבגרים בסדרה?
    איך זה שצוות רוקט תוקף את החבורה הם נמצאים על הכדור הפורח שלהם וזורקים פוקדור של פוקימון מסוים ואז הם מתעופפים,איך הם קיבלו את הפוקדור הזה בחזרה?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

2. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by Just Evil@Jun 24 2009, 09:34 AM
    יאללה אני יביא כמה ואתה תביאו עוד..

בפרק עם פרובופאס ג&#39;סי השתזפה עם ביקיני ופתאום בוויזל בא והיא שלחה את דאסטוקס לתקוף אותו,מאיפה היא הוציאה את הפוקדור של דאסטוקס מהחזיה? ובכלל איך צוות רוקט הולכים בלי תיקים בלי כלום ושולפים פוקדורים משומקום..
    מדוע לפני סינו כשברוק היה משתמש בפורטרס הפוקדור שלו היה רגיל? הרי הוא לכד אותו עם כדור מהיר שקיבל מקורט?
    איך זה שצוות רוקט תוקף את החבורה הם נמצאים על הכדור הפורח שלהם וזורקים פוקדור של פוקימון מסוים ואז הם מתעופפים,איך הם קיבלו את הפוקדור הזה בחזרה?
    תגיד אתה משועמם עד כדי כך??
    חזרתי!!

3. משתמש מנוסה
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...&hl=ffire-blaze

תראה איזה נושאים אתה פותח ושואל אם אני משועמם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

4. משתמש מנוסה
    שם: מור
    אני לא אגרר לספאם... רק אשתף פעולה:
    את שם לב לזה שבסרט הראשון יש פוקימון מהדור השני (דונפן)? מה לאיש ולדונפן?? דונפן הוא של ג&#39;וטו&#33;
    חזרתי!!

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אתם חייבים לריב?&#33; ונניח שהוא כן משועמם, אז מה? מה כ"כ נורא בלהיות משועמם? זה ידוע ששעמום הוא סביבת הגידול הכי פוריה לרעיונות יצירתיים. אני מודה על עצמי- אני משועמם, וזה דבר טוב- זה אומר שהחיים שלי לא עמוסים מידי מכדי להנות גם הדברים השטותיים.
    ועכשיו לנושא שלשמו התכנסנו:
    Originally posted by Just Evil@Jun 24 2009, 09:34 AM
    בפרק עם פרובופאס ג&#39;סי השתזפה עם ביקיני ופתאום בוויזל בא והיא שלחה את דאסטוקס לתקוף אותו,מאיפה היא הוציאה את הפוקדור של דאסטוקס מהחזיה? ובכלל איך צוות רוקט הולכים בלי תיקים בלי כלום ושולפים פוקדורים משומקום..
    - צודק. במנגה, החלק האדום של הפוקדור הוא חצי שקוף אז אפשר לראות מי בפנים, אבל בסדרה זה באמת טיפשי.
    - יש מצב חח, אבל יכול להיות שהוא היה מונח לידה או משהו.
    - הם בטח שומרים אותם בכיסים שנמצאים במכנסיים או בבגדים, או שיש להם חגורת פוקדורים (כמו שהיה פעם לאש, ואולי עדיין יש לו) שהבגדים מסתירים.
    - צודק, פאשלה של היוצרים. אבל, יכול להיות שמתישהו, קרה משהו, והפוקדור של פורטרס התקלקל ולכן ברוק נאלץ לתפוס אותו מחדש.
    - כביכול, הסדרה לא נכשכה מספיק זמן כדי שהם יתבגרו הרבה, נניח שהמסע (במשך 12 עונות) נמשך שנתיים, אז הם לא ייראו כ"כ שונה.
    - הרבה פעמים רואים בסדרה שאחרי שמישהו מוציא פוקימון אז הפוקדור עף בחזרה ליד שלו. צוות רוקט זוקים פוקדור, ואז הוא עף בחזרה ליד שלהם, ואז הם מכניסים אותו לכיס או משהו, ואז הם מתפוצצים.
    את שם לב לזה שבסרט הראשון יש פוקימון מהדור השני (דונפן)? מה לאיש ולדונפן?? דונפן הוא של ג&#39;וטו&#33;
    - אני מזכיר לך שכבר בפרק הראשון של הסדרה, ראו את הו-או, שגם הוא שייך לג&#39;וטו. בכל סאגה מופיעים קצת פוקימונים ששיכים לסאגה הבאה, זה לא באמת טעות או תעלומה.
    ועכשיו לתהיות משלי:
    איפה אבא של אש? כשאש הגיע לראשונה לעיר ורידיאן, אימא שלו אמרה לו בטלפון: "כבר בורידיאן? לאבא שלך לקח 4 ימים להגיע לשם", אבל חוץ מזה מעולם לא היה שום אזכור לאבא של אש.
    ועוד פשאלה של יוצרי הסדרה- מתקפות חשמליות שפוגעות בפוקימוני אדמה, למשל- פול נעזר באלקטאבאז כדי להילחם בלהקת הגלייגרים שהונהגה ע"י גלייסקור.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. משתמש מנוסה
    אבא של אש- מאמן פוקימנים שנעלם ככל הנראה.
    וזאת באמת פאלשה של היוצרים, מתקפת חשמל פוגעת בפוקימוני אדמה.
    והנה תהייה אחת שלי לבנתיים:
    אם אש קיבל חמש פוקימונים בקנטו, איך הוא תפס שם הרבה יותר פוקימונים מחמש?
    ואיך זה שמאמן אף פעם לא מאבד את הפוקדורים שלו?

7. משתמש מנוסה
    בפרק עם הבית ספר לפוקימונים בעונה ראשונה היה ילד שדיבר על הרמה של פידג&#39;י. איך לעזאזל הוא יכול לדעת מה הרמה שלו? לפי מתקפות? ואיך הוא יודע את זה?
    בברכה, דור. כי לכולם יש את זה בחתימה.
    קרדיט ל-momo3 ולמפעל שלו.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by norg@Jun 24 2009, 12:26 PM
    אם אש קיבל חמש פוקימונים בקנטו, איך הוא תפס שם הרבה יותר פוקימונים מחמש?
    ואיך זה שמאמן אף פעם לא מאבד את הפוקדורים שלו?
    התכוונת שהוא קיבל 5 פוקדורים, ואתה צודק, זו פאשלה- תמיד יש להם מספיק פוקדורים אבל אף פעם לא רואים אותם קונים אותם.
    אבל זה לא נכון שמאמנים אף פעם לא מאבדים פוקדורים-
    - בעונה הראשונה, החבורה נתקעה על אי אם פוקימונים רובוטים ענקיים, וכל החבורה (וגם צוות רוקט) איבדו ת&#39;פוקדורים שלהם.
    - להרבה מאמנים יש חגורת פוקדורים, ולשאר יש כיסים ותיקים, אז זה לא כזה מוזר שהם מאבדים אותם רק לעיתים נדירות.
    בפרק עם הבית ספר לפוקימונים בעונה ראשונה היה ילד שדיבר על הרמה של פידג&#39;י. איך לעזאזל הוא יכול לדעת מה הרמה שלו? לפי מתקפות? ואיך הוא יודע את זה?
    זה לא כזה מוזר, זה פשוט אומר שחוקרי פוקימונים הצליחו לפענח את עניין הרמות, שזה לא כזה מופרח בהתחשב בעובדה שהסדרה מבוססת על המשחקים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

9. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    עוד משהו...
    לפי הסדרה מיי היא בת 10 ומקס קטן ממנה ביותר בחצי ממה שהבנתי...
    אז מקס בן 4?&#33;?&#33; WTF?
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jun 24 2009, 12:09 PM
    אתם חייבים לריב?&#33; ונניח שהוא כן משועמם, אז מה? מה כ"כ נורא בלהיות משועמם? זה ידוע ששעמום הוא סביבת הגידול הכי פוריה לרעיונות יצירתיים. אני מודה על עצמי- אני משועמם, וזה דבר טוב- זה אומר שהחיים שלי לא עמוסים מידי מכדי להנות גם הדברים השטותיים.
    ועכשיו לנושא שלשמו התכנסנו:
    - צודק. במנגה, החלק האדום של הפוקדור הוא חצי שקוף אז אפשר לראות מי בפנים, אבל בסדרה זה באמת טיפשי.
    - יש מצב חח, אבל יכול להיות שהוא היה מונח לידה או משהו.
    - הם בטח שומרים אותם בכיסים שנמצאים במכנסיים או בבגדים, או שיש להם חגורת פוקדורים (כמו שהיה פעם לאש, ואולי עדיין יש לו) שהבגדים מסתירים.
    - צודק, פאשלה של היוצרים. אבל, יכול להיות שמתישהו, קרה משהו, והפוקדור של פורטרס התקלקל ולכן ברוק נאלץ לתפוס אותו מחדש.
    - כביכול, הסדרה לא נכשכה מספיק זמן כדי שהם יתבגרו הרבה, נניח שהמסע (במשך 12 עונות) נמשך שנתיים, אז הם לא ייראו כ"כ שונה.
    - הרבה פעמים רואים בסדרה שאחרי שמישהו מוציא פוקימון אז הפוקדור עף בחזרה ליד שלו. צוות רוקט זוקים פוקדור, ואז הוא עף בחזרה ליד שלהם, ואז הם מכניסים אותו לכיס או משהו, ואז הם מתפוצצים.
    - אני מזכיר לך שכבר בפרק הראשון של הסדרה, ראו את הו-או, שגם הוא שייך לג&#39;וטו. בכל סאגה מופיעים קצת פוקימונים ששיכים לסאגה הבאה, זה לא באמת טעות או תעלומה.
    ועכשיו לתהיות משלי:
    איפה אבא של אש? כשאש הגיע לראשונה לעיר ורידיאן, אימא שלו אמרה לו בטלפון: "כבר בורידיאן? לאבא שלך לקח 4 ימים להגיע לשם", אבל חוץ מזה מעולם לא היה שום אזכור לאבא של אש.
    ועוד פשאלה של יוצרי הסדרה- מתקפות חשמליות שפוגעות בפוקימוני אדמה, למשל- פול נעזר באלקטאבאז כדי להילחם בלהקת הגלייגרים שהונהגה ע"י גלייסקור.
    אולי בגלל שגלייגר יכול לעוף, בגלל זה הוא השתמש באלקטרובאז

11. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    יש האומרים שמנהיג צוות רוקט ג&#39;יאובאני הוא האבא של אש.
    אבל זה נשמע מופרך.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

12. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by Vampire@Jun 24 2009, 03:01 PM
    אבל זה נשמע מופרך.
    זה נשמע מוזר...
    אבל הגיוני
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jun 24 2009, 01:39 PM
    זה לא כזה מוזר, זה פשוט אומר שחוקרי פוקימונים הצליחו לפענח את עניין הרמות, שזה לא כזה מופרח בהתחשב בעובדה שהסדרה מבוססת על המשחקים.
    ובקשר לרמות-במנגה יש רמות לפוקימונים
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jun 24 2009, 02:50 PM
    אולי בגלל שגלייגר יכול לעוף, בגלל זה הוא השתמש באלקטרובאז
    אבל גלייגר הוא מסוג אדמה, אז יש לו חסינות מלאה נגד חשמל, כמו שלקוואגסייר יש חסינות לחשמל.
    ואפרופו מקס- מתי אמרו שהוא חצי מהגיל של מיי? לדעתי הוא בן איזה 8.
    ברמה 16 אני מתפתח

15. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Vampire@Jun 24 2009, 03:01 PM
    אבל זה נשמע מופרך.
    זה נשמע מופרך אבל הינה משהו מוזר אם ההשערה הזו:
    היא צצה בכל מקום&#33;
    אני פעם אחת שיערתי את זה, ופתאום כולם אומרים לי שגם הם חושבים את זה&#33;
    -----------------------------------------------------------------------
    תהיה משלי:

מאיפה ברוק שולף את כל האוכל? כלומר, בסדר הוא שומר בתיק, אבל תראו כמה&#33; זה כאילו מבפנים, יש אופציה לשמור מכונית&#33;

עמוד 1 מתוך 14 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •