Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    אז ככה שמתי לב שיש אנשים בפורום ששואלים איזה טבע מתאים לזה ואיזה לזה..
    בכל מקרה אני לא ממש מייחס לזה הרבה חשיבות ואני משחק כבר המון זמן במשחקי DP אז אם מישהו מוכן להסביר פה מה הקטע של כל טבע ומה האפקטים שלו על הפוקימונים אני יישמח[=

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Aug 14 2009, 12:23 PM
    אז ככה שמתי לב שיש אנשים בפורום ששואלים איזה טבע מתאים לזה ואיזה לזה..
    בכל מקרה אני לא ממש מייחס לזה הרבה חשיבות ואני משחק כבר המון זמן במשחקי DP אז אם מישהו מוכן להסביר פה מה הקטע של כל טבע ומה האפקטים שלו על הפוקימונים אני יישמח[=
    זה ככה למשל אם יש לך הרקרוס אתה רוצה שהוא יהיה חזק נכון? והטבע בעצם משפיע על הפרמטרים של הפוקימון שלך כל פעם שהוא עולה רמה למשל הרקרוס עולה רמה והוא מקבל עוד 3-2 נקודות לatack שלו(סליחה שזה עם שגיאות כתיב)אז זה טוב אבל אם הוא עם טבע לא טוב אז זה יעלה יותר לדברים שהוא לא צריך כמו sp/atk שהוא לו צריך וזה יעלה לו הרבה לזה במקום שזה יעלה לו לדברים שהוא צריך כמו:speed ן attack מקווה שהבנתה

3. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    אני אתן לך הסבר מאוד כללי, בלי להרחיב יותר מדי כי זה יקח הרבה זמן ובטח לא ייצא הכי ברור.
    טבע משפיע על 2 דברים:
    קרבות ותחרויות.

ההשפעה בקרבות נובעת מההשפעה של הטבעים על הסטאטוסים-התקפה, הגנה, התקפה מיוחדת, הגנה מיוחדת ומהירות.
    כל טבע גורם להעלאה של סטאטוס אחד ולהורדה של אחר, דבר שבא לידי ביטוי שהפוקימון עולה רמה.
    זה לא בדיוק שטבע "מוריד סטאטוס", זה יותר שהוא גורם לו לעלות פחות.
    יש גם סוגי טבע שלא משנים בכלל את הסטאטוסים.
    אם יש לך פוקימון כמו הרקרוס, שיש לו התקפה בסיסית גבוהה מאוד והתקפה מיוחדת בסיסית נמוכה, אתה הרי תתן לו רק מתקפות פיזיות.
    מה שאומר שאתה תתן לו טבע שמוריד את ההתקפה המיוחדת, כי אתה בכלל לא צריך אותה.
    ותקח טבע שמעלה סטאטוס שחלש אצל הרקרוס, אולי אחת מההגנות שלו (לא זוכר אם יש לו הגנה נמוכה).
    זו דוגמה מאוד פשוטה לבחירה של טבע.

בתחרויות ההשפעה היא על הטעם שהפוקימון אוהב.
    אם הפוקימון לא אוהב טעם מסוים ואתה רוצה להכניס אותו לתחרות שמקבילה לאותו הטעם, הוא לא ינצח.
    כי הפאפנים שתתן לו ישפיעו עליו פחות מאשר אם הוא יאהב את אותו הטעם.
    לכן חשוב שאתה מגיע לתחרויות לוודע שהפוקימון שאתה מכניס הוא עם טבע מתאים שאוהב את הטעמים של הפאפנים שאתה נותן לו.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by stm@Aug 14 2009, 12:38 PM
    אני אתן לך הסבר מאוד כללי, בלי להרחיב יותר מדי כי זה יקח הרבה זמן ובטח לא ייצא הכי ברור.
    טבע משפיע על 2 דברים:
    קרבות ותחרויות.

ההשפעה בקרבות נובעת מההשפעה של הטבעים על הסטאטוסים-התקפה, הגנה, התקפה מיוחדת, הגנה מיוחדת ומהירות.
    כל טבע גורם להעלאה של סטאטוס אחד ולהורדה של אחר, דבר שבא לידי ביטוי שהפוקימון עולה רמה.
    זה לא בדיוק שטבע "מוריד סטאטוס", זה יותר שהוא גורם לו לעלות פחות.
    יש גם סוגי טבע שלא משנים בכלל את הסטאטוסים.
    אם יש לך פוקימון כמו הרקרוס, שיש לו התקפה בסיסית גבוהה מאוד והתקפה מיוחדת בסיסית נמוכה, אתה הרי תתן לו רק מתקפות פיזיות.
    מה שאומר שאתה תתן לו טבע שמוריד את ההתקפה המיוחדת, כי אתה בכלל לא צריך אותה.
    ותקח טבע שמעלה סטאטוס שחלש אצל הרקרוס, אולי אחת מההגנות שלו (לא זוכר אם יש לו הגנה נמוכה).
    זו דוגמה מאוד פשוטה לבחירה של טבע.

בתחרויות ההשפעה היא על הטעם שהפוקימון אוהב.
    אם הפוקימון לא אוהב טעם מסוים ואתה רוצה להכניס אותו לתחרות שמקבילה לאותו הטעם, הוא לא ינצח.
    כי הפאפנים שתתן לו ישפיעו עליו פחות מאשר אם הוא יאהב את אותו הטעם.
    לכן חשוב שאתה מגיע לתחרויות לוודע שהפוקימון שאתה מכניס הוא עם טבע מתאים שאוהב את הטעמים של הפאפנים שאתה נותן לו.
    ההרקרוס שלי עם טבע qurqy משהו כזה וזה עוזר כי זה טבע טוב כי זה טוב של תופים פיזיים אז בגלל זה הרקרוס יותר חזק מאשר הרקרוס אחר שיהיה לא טבע אחר

5. משתמש מנוסה
    אוקי תודה זה די עזר מנהלים אפשר לנעול[=

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •