פרק 4 פורסם[אני יודע שהוא קצרצר >> אבל אני עושה את זה לפי המשחק]
ואני מבקש שתגיבו
פרק 4 פורסם[אני יודע שהוא קצרצר >> אבל אני עושה את זה לפי המשחק]
ואני מבקש שתגיבו
אחלה מדריך אבל באופי תוסיף את זה-
תמים- צ'ימצ'אר
פרקים 5 ו6 פורסמו,תגיבו אנשים!!!
באמת כל הכבוד על זה , כשתסיים את המדריך אתה תפוצה בווינר ארוך.
אני ממליץ לך לעשות מדריך פרקים שיהיה יותר קל להגיע לפרקים(אם אתה לא יודע איך תפנה אליי בפרטי)
Click here to feed me a Rare Candy!
Get your own at Pokeplushies!
קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה
קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team!!</span></span>
אני חושב שאני אעשה אחרי שאני אגמור,Originally posted by pachirisu sama@Aug 19 2009, 12:06 PM
אני ממליץ לך לעשות מדריך פרקים שיהיה יותר קל להגיע לפרקים(אם אתה לא יודע איך תפנה אליי בפרטי)
תודה על התגובות!
אני תקוע בפרק 4 אני לא יודע איך יורדים למטה והמדריך מעולה![]()
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
יש לי שאלה אליך עוד כמה ימים אתה משער בערך שאתה מסיים את המדריך?
פרק 7 נמחק לגמרי על ידי רשעותה של הפסקת חשמל,ובגלל זה הוא יצא מאוחר כל כך,ואני משער שאני אגמור את המדריך עד אמצע ספטמבר או משהוOriginally posted by POKEMON7@Aug 23 2009, 12:23 PM
יש לי שאלה אליך עוד כמה ימים אתה משער בערך שאתה מסיים את המדריך?
אוקי חחחחחח הפסקת חשמל?עשית לי מצב רוח אחי לא סתם המדריך סבבה קח את הזמן שלך בכייף שלך ותמשיך להגיע לגדולות זה אחד המשקיעים הכי מצוינים שראיתי בפורום.Originally posted by ~nitay~@Aug 23 2009, 02:25 PM
פרק 7 נמחק לגמרי על ידי רשעותה של הפסקת חשמל,ובגלל זה הוא יצא מאוחר כל כך,ואני משער שאני אגמור את המדריך עד אמצע ספטמבר או משהו
עידו:בבקשה לא להספאים,הוורד שלי נדפק לגמרי,ולכן אני לא יכול להמשיך עד שהוא יתוקן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)