Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    יש בעמוד הזה כמה טעויות ושכחו פרק מסויים שהושעה-
    1. פרק 18 לא הושעה בגלל שנראו בו נשים בבגד ים אלה בגלל שלתחרות היופי ג'יימס הגיע עם זוג שדיים מלאכותיים שמתנפחים וצחק על מיסטי ששלה קטנים.
    2. הפרק של ג'ינקס- השעו את הפרק בגלל שג'ינקס נראית כאילו היא מגלמת את דמות של נשים בעלות עור כהה.
    3. היה עוד פרק שהושעה- גם הוא עם ג'ינקס. את הפרק הזה השעו כי הופיעה בו ג'ינקס. אחרי המקרים האלו, שונה צבעה של ג'ינקס משחור לסגול.
    4. הייתם יכולים להוסיף שבאמריקה השעו את פרק 19 (נראה לי שזה המספר שלו) Tentacool & Tentacruel (נראה לי שזה שמו של הפרק). פרק זה הושעה בארה"ב בגלל אירועי 9/11. בפרק קרו אירועים שזמו לאירוע (אם אני לא טועה- הטנטקרול שהורס ביניין בפתיח העונה הראשונה היה חלק מהפרק).
    5. פרק 35 "אגדתו של דרטיני"- הושעה לא בגלל שהנשק החם (אקדחים ורובים) כוונו כנגד בני אדם אלה בגלל שנשמעו יריות והיו קטעים שנראו בהם יריות. כמוכן היו איומים בפרק.
    6. עצה- הייתם יכולים להוסיף שהסצינה שגרמה לאפילפסיה בפרק "פוריגון החייל החשמלי" הייתה בעצם סצינה בת 15 שניות בה פיקאצ'ו מיירט טילים עם מכת הברק שלו. כמוכן הייתם יכולים להוסיף שמאותו פרק, למרות שלפוריגון ישנן 2 צורות חדשות הוא אינו הופיע יותר לעולם בסדרה חוץ מברקע לשתי שניות ואולי בפתיח.

מקווה שאני עזרתי בהצעות האלו

2. מורחקים
    אני מצטרף אליו. אבל פרק 19 בסוף כן שודר. כנ"ל לגבי היפה והחוף, את זה שכחתם להוסיף לעמוד.
    והניסוח בעמוד גרוע. וכתבתם: "בפרק זה הופיעו צבעים שחשודים כעלולים לגרום לאפילפסיה".
    אבל הם לא חשודים כעלולים לגרום לכך, הם אכן גרמו לכך.

3. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    צודקים.
    יש בנעוץ את "הידעת? הסדרה" שם רשמתי על כל הפרקים המשועים הקיימים.
    אני ממליץ לקחת את המידע משם.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •