יש לנו שאיפות בפורום...Originally posted by The Trooper@Aug 15 2009, 05:27 PM
אז מה, כולה פורום :/
אנו רוצים להגיע גבוה ככל האפשר.
ההוכחה לכך היא שפעם חלמתי שרותם נתן לי ולעוד כמה משתמשים בטעות דרגת מייסד...
יש לנו שאיפות בפורום...Originally posted by The Trooper@Aug 15 2009, 05:27 PM
אז מה, כולה פורום :/
אנו רוצים להגיע גבוה ככל האפשר.
ההוכחה לכך היא שפעם חלמתי שרותם נתן לי ולעוד כמה משתמשים בטעות דרגת מייסד...
אז מה כולה פורום?
יש לך מושג כמה אני צריך את המקום הבלתי מוגבל לה"פים ואת אפשרות מחיקת ההודעות?
אלה אפשרויות חשובות בצורה מטורפת בשביל שה"מים בפורום הזה, ואני שה"מ של שני משחקים= לחץ כפול= צורך כפול
נדב צודק נגיד ותגיעו לדרגה גבוה אחרי שנה שנתיים ימאס וזה סתם :/
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
אכן ימאס אבל יספק U_UOriginally posted by Tank@Aug 15 2009, 05:29 PM
נדב צודק נגיד ותגיעו לדרגה גבוה אחרי שנה שנתיים ימאס וזה סתם :/
תצביעו בבאטל שלי ושל דודי
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=15592
חחחחח
בהתחלה זה נראה הכי מגניב שבעולם, אכן האופציות מגניבות, אבל בהמשך אתם תתיחסו לזה רגיל
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אני מוביל עליך ב 2 יאי
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
עליתי רמה ישד ישששש יעלה במזל טוב לי
הקיצר אין לי כוח לחכות כל-כך הרבה זמן, תיבת הה"פים שלי קרובה להתמלות, בפעם החמישית החודש כששבוע אחד לא הייתי בארץ ושלחו לי רק שני ה"פים
אבל בהתחלה זה נראה מגניב וזה מה שחשוב.Originally posted by Invader Zim@Aug 15 2009, 05:32 PM
חחחחח
בהתחלה זה נראה הכי מגניב שבעולם, אכן האופציות מגניבות, אבל בהמשך אתם תתיחסו לזה רגיל
מה גם שמאז שרותם צילם תמונה של היריב של אלכס (כלב עם משקפיים שגוש בפורום) וראו את פורום מנהלים אני שואף לראותו גם כן.
זה לא יספק שים לב יוסי אלכס אילון ורותם בהתחלה הגיבו כמו ספאמרים כאשר הם הגיעו לדרגות גבוהות הפעילות צונחת תראה זה רק פורום... -__-Originally posted by Dragonite!!!@Aug 15 2009, 05:30 PM
אכן ימאס אבל יספק U_U
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
אהמ- רותם ואילון הגיעו לדרגות גבוהות?Originally posted by Tank@Aug 15 2009, 05:34 PM
זה לא יספק שים לב יוסי אלכס אילון ורותם בהתחלה הגיבו כמו ספאמרים כאשר הם הגיעו לדרגות גבוהות הפעילות צונחת תראה זה רק פורום... -__-
אם אני לא טועה תמיד הם היו מייסדים U_U
אבל עדיין יהיה לנו את זהOriginally posted by Invader Zim@Aug 15 2009, 05:32 PM
חחחחח
אה.... רותם לא תמיד היה מייסד?חחחחחOriginally posted by Tank@Aug 15 2009, 06:34 PM
זה לא יספק שים לב יוסי אלכס אילון ורותם בהתחלה הגיבו כמו ספאמרים כאשר הם הגיעו לדרגות גבוהות הפעילות צונחת תראה זה רק פורום... -__-
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
נו.. בדיוק יש דברים יותר חשובים בחיים..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)