:o היום?Originally posted by CraZyCatMe@Aug 16 2009, 02:05 AM
היי ממצב?
היום הלילה הלבן אל תשכחו!
:o היום?Originally posted by CraZyCatMe@Aug 16 2009, 02:05 AM
היי ממצב?
היום הלילה הלבן אל תשכחו!
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
ילאאה לילה לבן!!!
מה זה אומר 'ועוד אתה'??? :angry: :angry: :angry:Originally posted by Gliscor@Aug 16 2009, 01:10 AM
בגלל מישהו אחד??
ועוד אתה לאניראה לי
היום יום ראשון 16.08 תפנים את זה,ב23:59 היה יום שבת,עכשיו יום ראשון.
יענו מחר?Originally posted by CraZyCatMe@Aug 16 2009, 01:09 AM
חחחח לא הבנת אותי XDDD
אממ עכשיו השעה 00:48 כשהשעון שלך יראה על השעה 22:00 זה אומר לילה לבן XD
לא הבנתי יש לילה לבן עם פרסים והכל?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
כן,הוא מתחיל היום ב22:00 ונגמר מחר ב06:00
זה היום בלילה, כי כבר חצות, אז עבר יום :/Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 01:10 AM
אהה, אז זה מחר בלילה?
הקיצר בלבלת אותי
ספוילר
כע לא הבנתי
ילאאה נורג אל תחפור לך תחפש תרקע המושלם.
אה...Originally posted by CraZyCatMe@Aug 16 2009, 01:12 AM
כן,הוא מתחיל היום ב22:00 ונגמר מחר ב06:00
למה בלבלת אותנו..
יכלת להגגיד היו בלילה או ביום ראשון ב22:00
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
את זה קלטתי, עדיין לא קלטתי מתי הלילה הלבןOriginally posted by CraZyCatMe@Aug 16 2009, 01:11 AM
היום יום ראשון 16.08 תפנים את זה,ב23:59 היה יום שבת,עכשיו יום ראשון.
אתמול היה יום שבת,היום זה יום ראשון...ביום ראשון יש לילה לבן..
אתה רואה את השעון? יופי.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 01:13 AM
את זה קלטתי, עדיין לא קלטתי מתי הלילה הלבן
כשהשעון יראה שהשעה 22:00, אז יתחיל הלילה הלבן.
ספוילר
אןף סתם אמרנו שלילנ לבן באסה אוף אבל היום אני יכול להישאר עד מאוחר מאד מאד
מי עושה איתי היום לילה לבן?
ספוילר
אני
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)