Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 104 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 07:29 PM
    Y-CORE 13
    אתה משחרר את סקווירטל המזועזע, לפתע אתה רואה במדרגות סמנים של צעדים מבוץ, אתה עוכב אחרי הצעדים לפתע אתה רואה את פוצ'יינה הוא יושן לו והפתק בפה שלו.

אני הולך לנסות לקחת את הפתק
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. Kibō no chi

The Trooper
    איווי תוקף ביד עוזרת ומחזק את מתקפת הסופה של פיג'י, הספוה פוגעת באיפומים ופוצעת אותם חזק, אחד האיפומים מתעושש מהר ותוקף במהירות שפוגע חזק בפיג'י, האיפום השני מחוסל.
    "איווי, תשתמש בחבטה הכי חזקה שלך על האייפום הזה!"

Spoiler ספוילר

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    המבט לא משפיע על בידוף שתוקף בחבטת ראש שוב ופוגע חזק בטוטודייל, טוטודייל מחוסל.
    "טוטודייל תחזור" אגיד ואחזיר אותו לפוכדור,ואז אלך החוצה אל העיר,בלי לנסות למשוך תשומת לב

4. משתמש מנוסה
    איך אני שונא שאנשים מנסים לזכות בפרס בכל הכח ומנסים לתחמן אותי, אז זה לא יעבוד לכם, הזוכה בפוקימון התחלתי מהדור הרביעי הוא The Trooper תבחר אחד מהפוקימונים ההתחלתים מהדור הרביעי.

Y-CORE 13
    אתה מצליח לקחת את הפתק, בפתק כתוב שפרופסור גרי אוק נימצא במקדש שבעיר.

The Trooper
    איווי תוקף בחבטה אבל איפום חומק ואז תוקף בסטירה כפולה ופוגע חזק באיווי, לפתע פיג'י מתעושש הוא עומד לתקוף בסופה אבל איפום מקדים אותו ופוגע בו עם מהירות, פיג'י מחוסל.

~nitay~
    אתה הולך מהמקום וכולם צוחקים עליך, לפתע אתה רואה תור ענקי שנימצא ליד מקום שמלא עשב.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 07:40 PM

Y-CORE 13
    אתה מצליח לקחת את הפתק, בפתק כתוב שפרופסור גרי אוק נימצא במקדש שבעיר.

סליחה?!אני לא הייתי בבית בכלל אני הייתי בבריכה ואתה יכול לראות אפילו שלא הגבתי במשחקים אחרים שאני רשום בהם,והפרס הזה מגיע לי,ברבע ל6 בערך הייתה התגובה האחרונה שלי לפני שיצאתי לבריכה עם המשפחה..!!!
    --------------------
    אני לוקח את סקווירטל ויוצא מהמלון ומתחיל לחפש את המקדש.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. Kibō no chi

The Trooper
    איווי תוקף בחבטה אבל איפום חומק ואז תוקף בסטירה כפולה ופוגע חזק באיווי, לפתע פיג'י מתעושש הוא עומד לתקוף בסופה אבל איפום מקדים אותו ופוגע בו עם מהירות, פיג'י מחוסל.
    הידדנה! זכיתי! D:
    אני רוצה טורטוויג.
    "איווי, תשתמש בצלפת זנב, ואז מהר בחבטה בכל הכוח!"
    אה, ויהב (אם ככה קוראים לך), עשית דאבל פוסט, גם התגובה האחרונה בעמוד 9 וגם הראשונה בעמוד 10, בגלל זה הפסר שלי :/

Spoiler ספוילר

7. מורחקים
    ~nit
    ay~

אתה הולך מהמקום וכולם צוחקים עליך, לפתע אתה רואה תור ענקי שנימצא ליד מקום שמלא עשב.
    שיט,שכחתי מהפרס >>

אני מנסה לבדוק למה התור

עריכה:Y-CORE 13 עשיתה דאבל פוסט עם מרחק של דקה בין התגובות,רואים שאת לא הייתה טעות

8. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 17 2009, 05:25 PM

The Cheshire Cat
    את מלבישה את באנירי והיא יוצאת מדהים, באנירי עולה לבמה לשלב המראה, היא מקבלת 7 לבבות מתוך 8
    כעבור כמה דקות את מגלה שעלית לשלב הבא, בשלב הבא את צריכה לשלב שני מתקפות שיציגו את הבאינירי שלך הכי טוב.
    "באנרי תנסי השפרצה וחבטה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

Gliscor
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.

אני מיתלבש שוטף פנים לוקח את התיק ואת הפוקדורים ויורד אל האולם.

10. משתמש מנוסה
    משתמשים איך המשחק עד עכשיו?

Y-CORE 13
    אתה יוצא מבית המלון, אבל אתה לא יודע הכין ממוקם, והאנשים בעיר לא רוצים לעזור לך להגיע למקום.

The Trooper
    בסדר אתה תקבל את טורטוויג שלך בקרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי תוקף בהצלפצזנב שלא משפיעה כל כך על איפום, איפום תקוף בצוות כפול, איווי לא יודע את מי לתקוף.
    לפתע האיפומים מתחילים לתקוף במהירות ופוגעים באיווי חזק.

~nitay~
    אתה שואל משהי שבאה איתך בספינה, "במקום הזה יש פארק פוקימוני עשב ואני רוצה לאמן את הפוקימון שלי" אמרה המאמנת.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בהתזה ובחבטה, המתקפות לא מביאות לה הרבה נקודות, את מחכה לראות עם עברת שלשב הבא.
    לפתע את רואה שעלית שלשב הבא בקושי, את צריכה עכשיו לעלות לזירה ולהלחם מול אחת המתאמות.

Gliscor
    אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית, לפתע אתה שומע צרחה חזקה מאזור המסדרון, ואז לפתע אתה שומע פיצוץ.

11. משתמש מנוסה
    שם משתמש: TREECKO
    שם במשחק: מקס רוקטXDD
    תמונת מאמן: http://pokemonelite2000.com/sprites/frlgem...lgemtrex001.png
    רקע: מקס נולד למשפחה עם בעיות כסף, אבא שנתפסה עליו מחלה קשה ולכן לא יכול לקום מהמיטה והאמא שכל הזמן עובדת כמה שהיא יכולה כדי לפרנס את מקס ואביו, מקס למרות הקשיים אהב פוקימונים ואהב לחיות איתם מקס אהב לצאת הרבה מהבית ולפגוש פוקימוני בר ולשבת איתם הרבה זמן ולבלות כל היום שמה בגלל שהוא לא היה פתוח לאף אחד חוץ מפוקימונים, אמא שלו ניסתה הרבה כדי שהוא יתחיל להכיר חברים אבל הוא העדיף לצאת כל בוקר שהוא קם לראות את הפוקימונים ולחזור בערב, הוא אף פעם לא חשב שהוא יכול לתפוס אותם עד היום שאבא שלו ביקש ממנו שישב לידו וסיפר לו הכל על תפיסת פוקימונים פראיים ומקס לא אהב את הרעיון והחליט שהוא לא רוצה לעשות את זה, אבא שלו סיפר לו שהוא היה בגילו הוא יצא למסע ורצה להיות מאסטר פוקימונים, אחרי שהוא בנה את המשפחה ומקס נולד אז הוא המשיך את המסע עם מקס ועם אימו והם עברו בית בית עד שאביו נהיה חולה והחלום לא התגשם, מקס היה עצוב אחרי השיחה עם אבא שלו ואז אחרי שבוע זה הכה בו, אבא שלו מת בסופו של דבר מהמחלה, אחרי כמה ימים מקס התאושש ממות אביו והבטיח להגשים את חלומו ולכן הלך לאי האסור, אך קודם נפרד מפוקימוני הבר שאהב לפגוש.
    פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר!

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

Gliscor
    אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית, לפתע אתה שומע צרחה חזקה מאזור המסדרון, ואז לפתע אתה שומע פיצוץ.
    אני ניבהל לרגע ואז מנסה ליראות מה היתפוצץ.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 08:56 AM
    משתמשים איך המשחק עד עכשיו?

Y-CORE 13
    אתה יוצא מבית המלון, אבל אתה לא יודע הכין ממוקם, והאנשים בעיר לא רוצים לעזור לך להגיע למקום.
    המשחק נחמד מאוד רק חבל מאוד שאי אפשר לתפוס פוקימונים..
    -------------
    אני מתחיל להסתובב בעיר לחפש את המקום לבדי.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. מורחקים
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 08:56 AM
    ~nitay~
    אתה שואל משהי שבאה איתך בספינה, "במקום הזה יש פארק פוקימוני עשב ואני רוצה לאמן את הפוקימון שלי" אמרה המאמנת.
    'אני לא עומד לחכות בתור הזה כל כך הרבה זמן,אני אבוא אחר כך' אחשוב ואלך למרכז הפוקמונים,לרפאות את טוטודייל

15. משתמש מנוסה
    TreeCko
    לא התקבלתה

Gliscor
    אתה הולך לכיוון הפיצוץ ורואה צ'ארמנדר עצבני מאוד שתוקף לכל אבר בלהביור, לפתע אתה רואה שהמאמנת של הצ'ארמנדר נמצאת מתחת למיטה שלה בחדר והיא מאוד מבוהלת.

Y-CORE 13
    אתה תוכל לתפוס פוקימונים אבל לא עכשיו בהמשך, אותי זה תמיד מעצבן שבמשחקים המשתמשים רצים יש לתפוס 200 פוקימונים וכל המזן מחליפים אותם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    לפתע אתה רואה שלטים שמובילים אותך אל המקדש, אתה הולך לכיוון המקדש לפתע אתה רואה שיש שומרים ששמורים על המקדש, אתה הולך לכיוון הכניסה של המקדש אבל השומרים לא נותנים לך להכנס.

~nitay~
    אתה עוזב את המקום והולך למרכז הפוקימונים, אתה ניכנס למרכז הפוקימונים ונותן לאחות ג'וי את הפוקדור של טוטודייל לבנתיים שהיא מרפאה לך את הפוקימון אתה מסתובב במקום, לפתע אתה רואה מודע " היום בשומנה בערב תחרות קרבות במגרש הגדול ליד בית המלון, יש פרס למנצח"

עמוד 10 מתוך 104 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •