Pokemon GO
עמוד 100 מתוך 104 ראשוןראשון ... 50909899100101102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,486 עד 1,500 מתוך 1555
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 11:56 PM

~SciZor~
    פיצ'י וקוקי שניראים די עצבניים אחד על השני משלבים גל רעם ומכת ברק יחדיו ופוגעים חזק בטיירוג ומחסלים אותו לאקסיו העצבני קופץ לגובה הוא תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בפיצ'י שעף על אחד העצים וניראה שהוא מחוסל, עכשיו קוקי צריכה להתמודד עם הפחד שלה בקרבות, כי היא לא הזמן ומוותר, אתה רואה שהיא מתחילה לרעוד שלאקסיו מתקרב עליה.
    קוראים לו סיזור בכללי
    ~~~~~~~~~~~~~~
    קוקי אל תפחדי תתקפי בהקסמה ואז זעזוע רעם וגל הלם~המתקפה שמשתקת~ ואז תקפי במכת ברק".

עריכה:
    יאייי סיזור שליייייי ניניניייייניייי~חיקוי של גרי מנדלבאום~

2. Kibō no chi

איש האבטיח
    גרוטל רץ לכיוונו של צארמנדר ותוקף אותו לאורך כל הדרך בעלי תער, צ'ארמנדר חוטף את המכות והוא לא זז, הוא מתנהג מוזר, ברגע שהוא תוקף בחבטה צ'ארמנדר תוקף במכת להביור חזקה שמעיפה ממנו את גרוטל, גרוטל נפגע חזק מאוד, אחרי שצ'ארמנדר תוקף הוא מתעלף והוא לא יכול להמשיך להלחהם בגלל הנזק שהקללה עשתה לו.
    "כל הכבוד צ'ארמנדר אתה באמת חזק אמיתי, צא נאמל, בוא ניראה להם מזה כוח להבה" אמר נורמן, מן הפוקדור שלו יצא נאמל גדול מאוד, גדול מן הרגיל.

"גרוטל, הוא מסוג אדמה ואש, אז מתקפות עשב אמורות לעשות נזיק נורמאלי! תשלח עלי תער ואחרי זה תרים את רגליך הקדמיות ותכה איתן בחוזקה על האדמה, ככה שתנסה ליצור רעידת אדמה!"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 9 2009, 12:16 AM
    Dingo
    אני מגיב היום לא הרבה אבל מגיב עד שנגיעה לעמוד 100 ושיהיה זוכה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם ממשיכים ללכת בשביל לכיוון שאתה אמרתה, ואז אתם מגיעים לעיר ריצ'ארז עיר ענקית ויפיפיה.
    לפתע אתם רואים מלא בניינים ענקיים ואתם מתחילים להסתובב בעיר מחפשים את מרכז הפוקימונים.
    לפתע אתם רואים שלטים שהקרקס הגיע לעיר ושיש בו מלא תחרויות שמי שמנצח בהם מקבל פרסים.
    "ואוו אני חושבת שאני אלך לזה, אתה רוצה לבוא, או שאתה הולך למכון, כי שמעתי שבעיר הזו יש מכון פוקימוני אש." אמרה דון

"אני אלך איתך" אני אומר לה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 9 2009, 12:16 AM

The Cheshire Cat
    הגבתה על זה כבר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם נכנסים אל תוך יער אמבורג הלילה ירד מזמן, יש צוחות חזקות ומוזרות ביער, לפתע חבורה של אקנסים קפצעה על ג&#39;וני ונתפסה עליו.
    "הצילו תעזרי לי" צעק ג&#39;וני שניראה מבוהל.

אני מיצטער אני על הלפטופ הטיפשי והייתי צריך לסרוק עמודים בערך מעמוד50 ><
    ---------
    אני מיתעלמת וממשיכה בדרכי.
    --------
    "באנרי,בייליף,טוטדייל,סוובלו צאו&#33;" אני קוראת.
    "באני, קרקרח, בייליף עלי טער, טוטדייל זעם, סוואבלו מכת כנף&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    כן משתמשים יש פרס בעמוד 100 הפרס הוא סכיזור () עם אתם רוצים פוקימון אחר תגידו רק שלא יהיה אגדי.
    אגדיים אתם לא תתפסו או תקבלו בשלב הזה של המשחק יקח זמן.

~nitay~
    קרוקונוו תוקף באקדח מים ופוגע באבסול שנופל על הריצפה, קרוקונוו תוקף בנשיכה אבל אבסול קם במהירות וחומק, אבסול תוקף בשריטה ופוגע בקרוקונוו.
    "שריטה גם כן&#33; ואז נשיכה וזעם&#33;" אגיד לקרוקונו

6. משתמש מנוסה
    ~SciZor~ אתה זוכה בבסכיזור, חח מצחיק כי גם השם שלך זה סכיזור.

משתמשים עמוד 100

הקדשות
    טוב לפני שאני ממשיך אני עושה הקדשות ל100 עמודי משחק שלקח לנו לגיעה אליהם חודשיים כל חודש 50 משהו כזה.
    אל תעלבו עם אני כותב משהו מעילב בהקדשות הכל בצחוק, אחרי ההקדשות אני ממשיך את המשחק אז אל תגיבו להקדשות, עם אתם רוצים להגיב להם אז בתגובה של ההמשך שלכם.

The Cheshire Cat
    אותך אני מכיר מאז המשחק הקודם, אתה אחלה של משתמש אחלה של מנהל, באמת כיף לי שאתה במשחק שלי ועם תפרוש המשחק לא יהיה אותו הדבר בכלל, האמת שהיה לי מוזר שבחרתה להיות בחורה במשחק הזה, התחילו לעלות לי בראש כל מני מחשבות מוזרות :P בכללי אתה באמת אחלה של משתמש אני מקווה שאתה נהנה מהמשחק הזה.

איש האבטיח
    גם אתה מהמשחק הקודם שלי, אני זוכר שבלילה אחד שהייתי מבואס מאיי רוקי ורציתי להתקדם איתו בעמודים ראיתי שאתה מחובר ושאלתי אותך עם אתה רוצה להצטרף למשחק שלי אמרתה כן ומאז אתה בין המשתמשים שאני הכי מכיר בפורום הזה, התגובות הראשונות שלך באיי רוקי היו הכי מושקעות וגם במשחק הזה אתה גם מאוד פעיל עובדה אתה הגעתה לפני כולם לעיר ריצ&#39;ארז ואתה גם הראשון שנכנס לקבוצה.
    ובקיצור אתה אחלה של משתמש מקווה שתמשיך לשחק במשחק שלי ושתהנה.

Dingo
    אותך אני גם מכיר מאיי רוקי, אני זוכר שנכנסתה לשם גן טיפה אחרי כולם, אבל נהנתה מאוד במשחק על פי מה שאני זוכר, למשחק הזה בהתחלה לא רציתי קבל אותך, וכמעט עשיתי טעות ענקית, כי אתה משתמש נאמן ומשקיע, ובאמת אחלה של משתמש, לפעמים אתה עושה שטויות ולא חושב מה עומד לקרות אחר כך כמו אז שניסיתה להרוג את אוגי.
    בכללי כיף לי מאוד שאתה ממשיך לשחק במשחק שלי וגם מקווה שאתה נהנה.

~SciZor~
    ההתחלה איתך הייתה קשה, כמה טפסי הקבלות שלחתה לי מלא זה מה שבטוח, חשבתי שאתה סתם ספאמר מעצבן ולא רציתי אותך, אבל אז אמרתי נו שיהיה כבר, הכנסתי אותך למשחק על "תנאי" כשידעתי שאין סיכוי שאני אוציא אותך אחרי התגובות הראשונות שלך, באמת כיף לי שאתה במשחק שלי, רק לפעמים תשתדל לא לקלל ולהסתבך בצרות כי אז אתה מקבל באנים ואתה נשאר מאחורי כולם, מקווה שאתה נהנה לשחק במשחק שלי.

Suicide
    גם כשראיתי אותך בכל מני משחקים בפורום חשבתי שאתה סתם ספאמר, אבל אחרי שראיתי את הטופש ששלחתה לי לשמחק הבנתי שאתה משקיען, באמת יש לך דמיון חריף ומפותח שעשה לי חשק כל פעם לכתוב לך המשך, אתה בין המשתמשים הפעילים של המשחק, מקווה שתמשיך לשחק פה ושאתה נהנה מכל תגובה.

~nitay~
    אותך ראיתי תקופה לפני שסגרתי את איי רוקי, הכרתי אותך בעיקר בבית הספר לפייקים וגיליתי משתמש מגניב שיש לנו פוקימון משותף ששנינו אוהבים, כן גם אני אוהב את קווילבה, כשקראתי את הטופס שלך לקח לי זמ להבין אותו אבל בסוף ראיתי שאתה באמת מתאים למשחק וקבלתי אותך, אתה באמת אחלה משתמש לאחרונה אתה לא פעיל אבל גם כולנו לא כי יש בית ספר ומבחנים ועוד ועוד.
    אבל בכללי אני מאוד שמח שאתה במשחק שלי ואני מקווה שאתה נהנה גם לשחק פה.

תודה רבה לכולכם, אתם ששת השורדים האחרונים של המשחק, ואני מקווה שתשרדו את כולו, היו פה בהתחלה 11 ולאט לאט הם נעלמו מן הפורום.
    מיד אני כותב לכם את ההמשכים.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 9 2009, 12:40 AM

Dingo
    אותך אני גם מכיר מאיי רוקי, אני זוכר שנכנסתה לשם גן טיפה אחרי כולם, אבל נהנתה מאוד במשחק על פי מה שאני זוכר, למשחק הזה בהתחלה לא רציתי קבל אותך, וכמעט עשיתי טעות ענקית, כי אתה משתמש נאמן ומשקיע, ובאמת אחלה של משתמש, לפעמים אתה עושה שטויות ולא חושב מה עומד לקרות אחר כך כמו אז שניסיתה להרוג את אוגי.
    בכללי כיף לי מאוד שאתה ממשיך לשחק במשחק שלי וגם מקווה שאתה נהנה.
    גם איתך ממש כיף&#33;
    זה מחמיא לי הדברים שאתה אומר..
    אני מקווה שתמשיך עם המשחק המעניין הזה ולא תספק לי יותר רובים..שאני לא אירה בגרי או משהו..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by mamoswine@Oct 9 2009, 12:40 AM
    ~SciZor~ אתה זוכה בבסכיזור, חח מצחיק כי גם השם שלך זה סכיזור.

משתמשים עמוד 100

הקדשות
    טוב לפני שאני ממשיך אני עושה הקדשות ל100 עמודי משחק שלקח לנו לגיעה אליהם חודשיים כל חודש 50 משהו כזה.
    אל תעלבו עם אני כותב משהו מעילב בהקדשות הכל בצחוק, אחרי ההקדשות אני ממשיך את המשחק אז אל תגיבו להקדשות, עם אתם רוצים להגיב להם אז בתגובה של ההמשך שלכם.

~SciZor~
    ההתחלה איתך הייתה קשה, כמה טפסי הקבלות שלחתה לי מלא זה מה שבטוח, חשבתי שאתה סתם ספאמר מעצבן ולא רציתי אותך, אבל אז אמרתי נו שיהיה כבר, הכנסתי אותך למשחק על "תנאי" כשידעתי שאין סיכוי שאני אוציא אותך אחרי התגובות הראשונות שלך, באמת כיף לי שאתה במשחק שלי, רק לפעמים תשתדל לא לקלל ולהסתבך בצרות כי אז אתה מקבל באנים ואתה נשאר מאחורי כולם, מקווה שאתה נהנה לשחק במשחק שלי.

תודה* רבה לכולכם, אתם ששת השורדים האחרונים של המשחק, ואני מקווה שתשרדו את כולו, היו פה בהתחלה 11 ולאט לאט הם נעלמו מן הפורום.
    מיד אני כותב לכם את ההמשכים.
    תודה בהתחלה אני רק התחלתי במ"ת וממש רציתי להרשם למשחק שלך טוב כניראה שהיה לי מזל
    והבאנים אני מקווה שלא יהיו לי יותר אני מנסה לשמור על פרופיל
    ומה המתקפות של סיזור מותר להגיב על ההקדשה הזאת נכון??
    אתה יודע מה שמתי לב שהמשחקים שלנו קרובים במספר העמודים ואצלי זה ההפך משלך אצלי אני רוצה שהשתמשים יגיבו הרבה ואצלך אנחנו רוצים שתגיב הרבה חח

9. משתמש מנוסה
    Suicide
    ווטרטל תוקף בחבטה ופוגע בראשו של נידוקינג ואז הוא תוקף אותו בסיבוב מהיר ופוגע בוא בראשו שוב נידוקינג מתעלף והוא לא יכול להלחם יותר.

~SciZor~
    אז סיזור אתה תקבל במהמשך המשחק בקרוב מאוד שיתקשר לעלילה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קוקי מנסה לתקוף בהקסמה אבל היא לא מצליחה היא מפחדת, לאקסיו תוקף בזנב ברזל ופוגע בקוקי חזק, קוקי מתחילה לבכות.
    "אני ממליץ לך להמשיך להלחם ככה היא בחיים לא תדע מזה קרב" אמר רג&#39;י.

איש האבטיח
    גורטל תוקף בעלי תער אבל נאמל שורף אותם בלהביור נאמל תוקף במכה תחתית, גרוטל מנסה להרים את רגליו ולהכות איתם באדמה אבל הוא מתהפף בגלל משקל גופו, נאמל תוקף אותו במכה תחתי ומגלגל אותו על קיר המכון, ניראה שגרוטל עייף וחלש והוא בקושי מצליח לקום.
    "הגרוטל הזה עלוב יותר מכפי שדמיינתי" אמר נורמן

Dingo
    אתה הולך עם דון על בניין הקרקס, זה מן בניין מתנפח, בבניין יש מלא אנשים ומלא דוכנים ומלא פוקימוני קרקס, לפתע איש אחד מאנשי הקירקס עולה על מן דלי, "עם אתם רוצים לזכות בכל סוג אבן אפשרי, הלחמו בדוכן האבנים ועם תנצחו תקבלו איזה אבן פיתוח שתירצו." אמר האיש.
    "היי אולי יש לו את הכתר שמפתח את פוליוורל שלך כי הכתר הוא גם סוג של אבן פיתוח" אמרה דון.

The Cheshire Cat
    הפוקימונים שלך תוקפים את ג&#39;וני ואת האקנסים שעליו ופוגעים בהם ובו, האקנסים מתחילים לברוח חוץ מאחד שקופץ על טוטודייל ומתחיל לחנוק אותו, טוטודייל מנסה להשתחרר אבל הוא לא מצליח, בייליף תוקפת בעלי תער ופוגעת בטוטודייל ובאקס שבורח, לפתע טוטודייל רץ אחרי אקנס אל תוך היער הוא עצבני מאוד על אקנס, את מתחילה לרדוף אחרי טוטודייל ורואה שהוא רץ במהירות לכיוון מערה אחת שבאזור, את מחזירה את הפוקימונים שלך ורצה אל תוך המערה.
    לפתע ג&#39;וני רץ לכיוונך במהירות שיא "לא אסור להיכנס למערות כאלה בלילה זה מסוכן מאוד, לכי תדעי איזה פוקימונים יש שם, ולא תשכחי אנחנו ביער אמבורג אחד היערות הכי מסוכנים שיש" אמר ג&#39;וני.

~nitay~
    קרוקונוו תוקף בשריטה ותוקף את אבסול ופוגע בו חזק, הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף את אבסול גם בנשיכה ובזעם ומחסל את אבסול סופית, אתה ניצחתה בקרב הראשון, אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך וכעבור רבע שעה קוראים לך לקרב השני, אתה הולך לזירה מולך יש מאמנת ויש לה ליקיטונג.

10. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 9 2009, 02:39 AM

איש האבטיח
    גורטל תוקף בעלי תער אבל נאמל שורף אותם בלהביור נאמל תוקף במכה תחתית, גרוטל מנסה להרים את רגליו ולהכות איתם באדמה אבל הוא מתהפף בגלל משקל גופו, נאמל תוקף אותו במכה תחתי ומגלגל אותו על קיר המכון, ניראה שגרוטל עייף וחלש והוא בקושי מצליח לקום.
    "הגרוטל הזה עלוב יותר מכפי שדמיינתי" אמר נורמן

תודה על ההקדשה
    ועומר עושה את מה שהוא עשה הפעם מלא פעמים, בד"כ הוא צוחק בראשון והשני זאת התגובה הרצינית.
    --
    עשה טוב ושתוק כבר" אגיד ואחזיר את גרוטל לפוקדור.
    "ולחשוב שפעם הערצתי אותך... אתה פשוט פתטי" אגיד ואעזוב את המכון ואלך לרפא את הפוקימונים שלי.

Spoiler ספוילר

11. AllwaysStriveAndProsper

~SciZor~
    אז סיזור אתה תקבל במהמשך המשחק בקרוב מאוד שיתקשר לעלילה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קוקי מנסה לתקוף בהקסמה אבל היא לא מצליחה היא מפחדת, לאקסיו תוקף בזנב ברזל ופוגע בקוקי חזק, קוקי מתחילה לבכות.
    "אני ממליץ לך להמשיך להלחם ככה היא בחיים לא תדע מזה קרב" אמר רג&#39;י.

ובמה היתכוות לזה שאחרי התגובות הראשונות שלי כבר ידעת שלא תעיף אותי??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שתוק כבר יא אפס אחד אתה והרעיונות המפגרים שלך"אני אומר ואז מחזירר את פיצ&#39;י ומחבק חזק את קוקי והולך משם בכעס על רג&#39;י ה****** הזה.

12. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Suicide
    ווטרטל תוקף בחבטה ופוגע בראשו של נידוקינג ואז הוא תוקף אותו בסיבוב מהיר ופוגע בוא בראשו שוב נידוקינג מתעלף והוא לא יכול להלחם יותר.

אני זורק פוקדור על נידוקינג
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

13. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה הולך עם דון על בניין הקרקס, זה מן בניין מתנפח, בבניין יש מלא אנשים ומלא דוכנים ומלא פוקימוני קרקס, לפתע איש אחד מאנשי הקירקס עולה על מן דלי, "עם אתם רוצים לזכות בכל סוג אבן אפשרי, הלחמו בדוכן האבנים ועם תנצחו תקבלו איזה אבן פיתוח שתירצו." אמר האיש.
    "היי אולי יש לו את הכתר שמפתח את פוליוורל שלך כי הכתר הוא גם סוג של אבן פיתוח" אמרה דון.

"בוא נלך לשם&#33;" אנני אומר
    --------

-------

14. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    קרוקונוו תוקף בשריטה ותוקף את אבסול ופוגע בו חזק, הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף את אבסול גם בנשיכה ובזעם ומחסל את אבסול סופית, אתה ניצחתה בקרב הראשון, אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך וכעבור רבע שעה קוראים לך לקרב השני, אתה הולך לזירה מולך יש מאמנת ויש לה ליקיטונג.
    קווילבה רולז&#036;#&#036;#@&#036;@#&#33;&#036;

והאמת שזה בגלל הניהול והמפעל, אולי זה לא נראה ככה, אבל כל אנימציה שהם מבקשים שם לוקחת לי איזה שלוש שעות
    -----------------
    &#39;הייתי רוצה להשתמש בסניזל, אבל הוא לא מאומן ואני בטוח אפסיד&#39; אחשוב באכזבה ואז אוציא את קרוקונו "צא&#33; קרוקונו&#33; תשתמש באקדח מים ואז תנשך לו את הלשון&#33;"

שם משתמש:Tiger
    שם במשחק:ראין סילבר,Ryan Silver
    תמונת מאמן:
    רקע:ראין חי עם הוריו ואחיו הגדול באי קנטו.אחיו ואביו הם מאמנים שזכו בתחרויות רבות,ואמו היתה מתאמת לא כל כך מוצלחת.הוא רוצה להיות מתאם כי הוא אוהב תחרויות פוקימונים.כשהיה בן 6,הוא הסתובב עם חברים ביער נטוש ומלא פוקימוני רוח שליד ביתו.לפניו הופיעו כמה פוקימוני רוח שניסו להפחיד את הילדים.כל הילדים התחילו לברוח,אבל ראין נשאר.הוא התחבר עם פוקימוני הרוח הללו,וגרם להם להפסיק להפחיד את האנשים שעברו ביער.הוא החליט ללכת לאי האסור כדי לנסות את מזלו שם.
    פוקימון התחלתי:דאסקל

איזה רקע צולע,מאוד צולע ><"
    אני שונא את עצמי אחרי שאני רושם רקעים מעפנים...

עמוד 100 מתוך 104 ראשוןראשון ... 50909899100101102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •