Pokemon GO
עמוד 101 מתוך 104 ראשוןראשון ... 519199100101102103 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,501 עד 1,515 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Tiger
    מצטער אני לא מקבל משתמשים חדשים אחרי עמוד 100 שחכתי להוריד את זה שיש מקום פנוי, זה די מטומטם להכניס משתמשים חדשים למשחק שיש לו 100 עומדים ההפרש בינו למשתמשים האחרים זה איזה 300 תגובות, וגם הטופס שלך לא משהו, לא מושקע ברקע בעיקר.

איש האבטיח
    "זהו אתה פורש, חשבתי שתנצח אותי ותוכיח שאתה יותר טוב מכולם, מה אין לך עוד פוקימון, כי עד עכשיו השתמשתה בשני פוקימונים שחשבתי שיכולים לעשות הרבה מכפי שהם ניראים, אז אתה פורש?" שאל נורמן.

~SciZor~
    כי הייתה על תנאי, וכשראתי את התגובות הראשונות שלך הבנתי שאתה משתמש מקורי מאוד, יש לך תגובות מקוריות וזה כיף לכתוב לך המשכים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קוקי לא רוצה להתקרב עליך היא רוצה לנסות להלחם אבל היא רוצה שאתה תעזור לה להלחם בלי להיפגע.
    "טוב אתה חושב שהמהלכים שלי גורעים עובדה שפיצ'י וקוקי שיתפו פעולה, זה שאתה מגן על קוקי כמו על צמר גפן לא יעזור לה בעתיד, באחד המכונים פוקימון ישפיל אותה בצורה מגעילה ואתה תסבול, אני מנסה לעזור לך" אמר רג'י.

Suicide
    אתה זורק פוקדור על נידוקינג, הפקדור פוגע בנידוקינג ומתחיל לנוע מצד לצד ולהתגלגל, לפתע הפוקדור נעצר וההיבהוב מפסיק, כל הכבוד תפסתה נידוקינג.
    אתה הולך ומביט אל תוך הכלוב שבנה נידוגינג, אתה רואה שאחת מהתאומות כלואה שם מעולפת ועוד משהו שידו פצועה.

Dingo
    אתה הולך אל הדוכן ובודק איזה אבנים אפשר לקבל כפרס, אתה רואה שיש עוד מאמן שעכשיו נלחם על האבן, אבל האיפום של האיש מהקרקס נצח את ההמאמן בעל הלאירון שניראה חזק מכל פוקימון שיש לך.
    "מי הבא בתור?" שאל האיש מהקירקס
    .

~nitay~
    קרוקונוו יוצא מן הפוקדור הוא ניראה טיפה עייף הוא חשב שתשתמש בסניזל אבל הוא מוכן להלחם, קרוקונוו תוקף באקדח מים אבל ליקיטונג חומק, ליקיטונג רץ לכיוונו של קרוקונוו ותוקף אותו ברקע, קרוקונוו לא מצליח לחמוק וחוטף מכה רצינית מכף רגלו של ליקיטונג שפוגעת בבטנו של קרוקונוו.

2. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 9 2009, 12:37 PM

איש האבטיח
    "זהו אתה פורש, חשבתי שתנצח אותי ותוכיח שאתה יותר טוב מכולם, מה אין לך עוד פוקימון, כי עד עכשיו השתמשתה בשני פוקימונים שחשבתי שיכולים לעשות הרבה מכפי שהם ניראים, אז אתה פורש?" שאל נורמן.
    "בסדר בסדר.... צא גלייסקור! תקוף אותו בשסע X מושלב עם מתקפה מהירה, ואז גיליוטינה!"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה הולך אל הדוכן ובודק איזה אבנים אפשר לקבל כפרס, אתה רואה שיש עוד מאמן שעכשיו נלחם על האבן, אבל האיפום של האיש מהקרקס נצח את ההמאמן בעל הלאירון שניראה חזק מכל פוקימון שיש לך.
    "מי הבא בתור?" שאל האיש מהקירקס
    .

"אני!!ריי צא! תנסה לתוף בזעם רקעי ואז תתחמק מהמתקפות שלו ותתיש אותו!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    קרוקונוו יוצא מן הפוקדור הוא ניראה טיפה עייף הוא חשב שתשתמש בסניזל אבל הוא מוכן להלחם, קרוקונוו תוקף באקדח מים אבל ליקיטונג חומק, ליקיטונג רץ לכיוונו של קרוקונוו ותוקף אותו ברקע, קרוקונוו לא מצליח לחמוק וחוטף מכה רצינית מכף רגלו של ליקיטונג שפוגעת בבטנו של קרוקונוו.
    רקע? לא מוכר לי O:
    -----------------------
    "קרוקונו&#33; נשיכה על לשונו של ליקטיטונג&#33; ותשתמש בזעם בזמן שאתה נושך אותו&#33;" אגיד לקרוקונו
    ---------------
    אני עדיין מתבלבל וכותב טוטודייל O:::

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Suicide
    אתה זורק פוקדור על נידוקינג, הפקדור פוגע בנידוקינג ומתחיל לנוע מצד לצד ולהתגלגל, לפתע הפוקדור נעצר וההיבהוב מפסיק, כל הכבוד תפסתה נידוקינג.
    אתה הולך ומביט אל תוך הכלוב שבנה נידוגינג, אתה רואה שאחת מהתאומות כלואה שם מעולפת ועוד משהו שידו פצועה.

תעדכן בראשי.
    -----------
    "וורטורטל תנסה לשבור את הכלוב הזה בכל הכוח&#33;"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~SciZor~
    כי הייתה על תנאי, וכשראתי את התגובות הראשונות שלך הבנתי שאתה משתמש מקורי מאוד, יש לך תגובות מקוריות וזה כיף לכתוב לך המשכים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קוקי לא רוצה להתקרב עליך היא רוצה לנסות להלחם אבל היא רוצה שאתה תעזור לה להלחם בלי להיפגע.
    "טוב אתה חושב שהמהלכים שלי גורעים עובדה שפיצ&#39;י וקוקי שיתפו פעולה, זה שאתה מגן על קוקי כמו על צמר גפן לא יעזור לה בעתיד, באחד המכונים פוקימון ישפיל אותה בצורה מגעילה ואתה תסבול, אני מנסה לעזור לך" אמר רג&#39;י.

[/i]
    "אז תעזור כי אני לא המאמן הכי טוב בעולם אני קיבלתי תפוקימון הראשון שלי שזאת קוקי לפני שלוש ימים אני לא מור ליהיות המאמן הכי מקצוען בעולם אם אתה היית עוזר לי להיתאמן אולי זה היה אחרת עכשיו.
    טוב תעזור לי לפתח לה אבטרתגיות כי אתה רואה שהיא פוחדת לפעמים אז תעזור לי" אני אומר לו בכעס ומתאפק שלא להביא לו מכות.

7. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 9 2009, 02:39 AM

The Cheshire Cat
    הפוקימונים שלך תוקפים את ג&#39;וני ואת האקנסים שעליו ופוגעים בהם ובו, האקנסים מתחילים לברוח חוץ מאחד שקופץ על טוטודייל ומתחיל לחנוק אותו, טוטודייל מנסה להשתחרר אבל הוא לא מצליח, בייליף תוקפת בעלי תער ופוגעת בטוטודייל ובאקס שבורח, לפתע טוטודייל רץ אחרי אקנס אל תוך היער הוא עצבני מאוד על אקנס, את מתחילה לרדוף אחרי טוטודייל ורואה שהוא רץ במהירות לכיוון מערה אחת שבאזור, את מחזירה את הפוקימונים שלך ורצה אל תוך המערה.
    לפתע ג&#39;וני רץ לכיוונך במהירות שיא "לא אסור להיכנס למערות כאלה בלילה זה מסוכן מאוד, לכי תדעי איזה פוקימונים יש שם, ולא תשכחי אנחנו ביער אמבורג אחד היערות הכי מסוכנים שיש" אמר ג&#39;וני.

"נקבות במחזור יכולות להיות יותר מסוכונות מהו-או" אני צורחת עליו "אני לא משאירה את טוטדייל שלי שם&#33;" אני קוראת ורצה אחריו פנימה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    גלייסכור תוקף בשסע-X משולב עם מהירות נאמל תוקף בלהביור אבל גלייסכור מצליח לעבור דרכו ולתקוף את נאמל שניפגע חזק מאוד ועף על קיר המכון אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם, נאמל עומד לתקוף בכמה תחתית.

Dingo
    "בוא ניראה מה אתה שווה, צא סנטרט חמוק מהזעם הרקעי בחפירה ואז כבר נבצע את המהלך המיוחד" אמר האיש מהקירקס, סנטרט חומק בחפירה ורייהורן לא יודע היכן הוא לפתע הוא יוצא מאחורי רייהורן ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע ברייהורן.

~nitay~
    רקע זו מתקפה בה הפוקימון משתמש בכף הרגל שלו כשהו בועט.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קרוקונוו מנסה לנשוך את לשונו של ליקיטונג אבל הוא מזיז אותו מצד לצד עד שקרוקונוו מתעייף.
    לפתע ליקיטונג מתשמש בלשון שלו ותוקף בקשירה ופוגע חזק בקרוקונוו שניראה מסוחרר.

Suicide
    עודכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~;
    ווטרטל תוקף בסיבוב מהיר ושובר את הכלוב במהירות, אתה מרים את האחות של התאומה, ששכבה פצועה במערה, אתה רואה שיש שם עוד מאמן שאתה לא מכיר הוא ניראה פצוע, אבל אתה לא יודע מה לעשות איתו מצבו יכול להתדרדר.

~SciZor~
    "שתתמודד, לאקסיו תקוף בניצוץ ותראה לפיצ&#39;ו הזו מזה כוח" אמר רג&#39;י שניראה עצבני, לאקסיו עומד לתקוף את קוקי.

The Cheshire Cat
    "לא תעצרי" צעק ג&#39;וני אבל את לא מקשיבה לקולו ונכנסת אל תוך המערה, בהתחלה היא ניראת ריקה וניראה כאילו אין אף פוקימון שם, את רצה במהירות אל תוך המערה ולפתע רואה מלא קורי עכביש ושומעת צרחות, את ניכנסת אל תוך עומק המערה לפתע את רואה רשת ענקית של קורי עכביש דביקים, לפתע אתה רואה שמלא פוקימונים נדבקו בקורי העכביש, גם טוטודייל ואקנס, את מתקרבת כדי לשחרר את טוטודייל אבל לפתע יורד מן התקרה אריאדוס ענקי גדול יותר מכל סוג אריאגוס שאי פעם ראית.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 9 2009, 02:45 PM

Dingo
    "בוא ניראה מה אתה שווה, צא סנטרט חמוק מהזעם הרקעי בחפירה ואז כבר נבצע את המהלך המיוחד" אמר האיש מהקירקס, סנטרט חומק בחפירה ורייהורן לא יודע היכן הוא לפתע הוא יוצא מאחורי רייהורן ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע ברייהורן.

"תיזהר&#33; עכשיו תנסה להרעיד את האדמה עם הרגליים ואז אל תתן לו לחמוק עם רקע והצלפת זנב&#33;&#33;תיזהר ממנו&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    רקע זו מתקפה בה הפוקימון משתמש בכף הרגל שלו כשהו בועט.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קרוקונוו מנסה לנשוך את לשונו של ליקיטונג אבל הוא מזיז אותו מצד לצד עד שקרוקונוו מתעייף.
    לפתע ליקיטונג מתשמש בלשון שלו ותוקף בקשירה ופוגע חזק בקרוקונוו שניראה מסוחרר.
    "אקדח מים&#33;" אצעק אל קרוקונו ואז אוסיף "ואז תשתמש בזעם&#33;"

11. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Suicide
    עודכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~;
    ווטרטל תוקף בסיבוב מהיר ושובר את הכלוב במהירות, אתה מרים את האחות של התאומה, ששכבה פצועה במערה, אתה רואה שיש שם עוד מאמן שאתה לא מכיר הוא ניראה פצוע, אבל אתה לא יודע מה לעשות איתו מצבו יכול להתדרדר.

"וורטורטל אתה תקח את המאמן הזה"אני אומר לו ולוקח על הידיים שלי את התאומה,אני יוצא עם וורטורטל והמאמנים ומחפש את הדרך בחזרה לעיר
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~SciZor~
    "שתתמודד, לאקסיו תקוף בניצוץ ותראה לפיצ&#39;ו הזו מזה כוח" אמר רג&#39;י שניראה עצבני, לאקסיו עומד לתקוף את קוקי.
    "טיפש תמיד ישאר טיפש קוקי תשאבי את האנרגייה חשמלית של המתקפה שלו בעזרת הנקודות הוורודות שבלחיים שלך ואז תתקפי בהקסמה ומכת ברק" אני צועק ואז מוסיף:"קוקי את יכולה אני מאמין בך תראי ללקסיו האפס הזה מה את שווה"

13. Kibō no chi
    איש האבטיח
    גלייסכור תוקף בשסע-X משולב עם מהירות נאמל תוקף בלהביור אבל גלייסכור מצליח לעבור דרכו ולתקוף את נאמל שניפגע חזק מאוד ועף על קיר המכון אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם, נאמל עומד לתקוף בכמה תחתית.
    "כלייסכור, חכה שהוא יתקרב אליך, ואז זוז הצידה עם מתקפה מהירה ותתקוף אותו בגיליוטינה&#33;"

Spoiler ספוילר

14. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "לא תעצרי" צעק ג&#39;וני אבל את לא מקשיבה לקולו ונכנסת אל תוך המערה, בהתחלה היא ניראת ריקה וניראה כאילו אין אף פוקימון שם, את רצה במהירות אל תוך המערה ולפתע רואה מלא קורי עכביש ושומעת צרחות, את ניכנסת אל תוך עומק המערה לפתע את רואה רשת ענקית של קורי עכביש דביקים, לפתע אתה רואה שמלא פוקימונים נדבקו בקורי העכביש, גם טוטודייל ואקנס, את מתקרבת כדי לשחרר את טוטודייל אבל לפתע יורד מן התקרה אריאדוס ענקי גדול יותר מכל סוג אריאגוס שאי פעם ראית.
    "סוואבלו, תישתמש מהר בשירה" אני קוראת ומוציאה אותו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Dingo
    רייהורן תוקף ברקע, סנטרט תוקף בהטחה, והשניים מתנגשים זה בזה ונפגעים באותה מידה למרות שגופו של רייהורן כבד יותר, סנטרט חוזר לעצמו במהירות למרות שרייהורן ניראה עייף.
    "פוקימוני קרקס חזקים יותר מפוקימונים רגילים" אמר האיש מהקרקס.

~nitay~
    קרוקונוו תוקף באקדח מים ופוגע בליקוטונג, ליקיטונג מתעושש מהר, ואז הוא תוקף בליקוק אבל קרוקונוו חומק, קרוקונוו תוקף בזעם ופוגע חזק בליקיטונג, אבל שוב ליקיטונג מתעושש מהר.

Suicide
    אתה וווטרטל יוצאים מהמערה אתה רואה שטומי והתאומה השניה כבר קמו הוא עדיין פצועים, התאומה רצה עליך ולוקחת את אחותה, היא נותנת לה שני סטירות ואחותה קמה, "מוצ&#39;י הכול בסדר איתך" שאלה התאומה את אחותה שרק התעוררה, "כן עכשיו הכול בסדר" אמרה מוצ&#39;י.
    "מי זה האיש הזה שווטרטל מחזיק?" שאל טומי שניראה מבולבל.

~SciZor~
    קוקי לא יודעת לשאוב אנרגיה, כשלאקסיו תוקף בניצוץ היא מנסה לשאוב אבל היא לא מצליחה וניפגעת חזק עוד פעם.
    לפתע אתה רואה שקוקי כמה במהירות היא עצבנית, היא תוקפת במכת ברק אבל לאקסיו שואב את הכוח של מתקפת הברק ולא נפגע.

איש האבטיח
    גלייסכור עומד עד שנאמל מגיע ואז הוא חומק, נאמל ממשיך לרוץ ואז הוא מסתובב ותוקף בנוצת לבה וכל הגוף שלו בוער, מגלייסכור מסתובב במהירות ותוקף במהירות משולבת עם גליוטינה, השניים פוגעים זה, נמאל דוחף את שניהם על אחד הקירות, שנייהם ניריאם מעולפים, לפתע גלייסכור מצליח לקום אבל נאמל מחוסל, אתה רואה שידיו של גלייסכור פצועות, "יפה חיסלתה את הנמאל שלי, בוא ניראה מה אתה שווה עכשיו, צא ארקניין" אמר נורמן והוציא את ארקניין.

The Cheshire Cat
    סוואבלו מתחילה לשיר את רואה שאריאדוס מתחיל להרדם, לפתע הוא מתעורר במהירות בצורה מוזרה ותוקף את סוואבלו בעוקץ רעל, סוואבלו נפגע בכנפיו, אריאדוס תוקף במהר בחות יריה כדי לחסום את פיו של סוואבלו והוא מצליח, הפנים של סוואבלו מלאות קורי עכביש.

עמוד 101 מתוך 104 ראשוןראשון ... 519199100101102103 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •