Pokemon GO
עמוד 102 מתוך 104 ראשוןראשון ... 25292100101102103104 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,516 עד 1,530 מתוך 1555
  1. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 9 2009, 08:32 PM

The Cheshire Cat
    סוואבלו מתחילה לשיר את רואה שאריאדוס מתחיל להרדם, לפתע הוא מתעורר במהירות בצורה מוזרה ותוקף את סוואבלו בעוקץ רעל, סוואבלו נפגע בכנפיו, אריאדוס תוקף במהר בחות יריה כדי לחסום את פיו של סוואבלו והוא מצליח, הפנים של סוואבלו מלאות קורי עכביש.
    "צאי באני!" אני קוראת "עזרי לסוואבלו עם קרן קרח על ארידוס! סוואבלו, תנסה להישתמש בניקור להישתחרר ואז מכת כנף"! אני קוראת בזמן שאני מנסה לשחרר את טוטדייל ואת אקנס.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Suicide
    אתה וווטרטל יוצאים מהמערה אתה רואה שטומי והתאומה השניה כבר קמו הוא עדיין פצועים, התאומה רצה עליך ולוקחת את אחותה, היא נותנת לה שני סטירות ואחותה קמה, "מוצ'י הכול בסדר איתך" שאלה התאומה את אחותה שרק התעוררה, "כן עכשיו הכול בסדר" אמרה מוצ'י.
    "מי זה האיש הזה שווטרטל מחזיק?" שאל טומי שניראה מבולבל.

"זה עוד מאמן מעולף שמצאתי שם"אני אומר לה ומנער אותו בתקווה להעיר אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. Kibō no chi

איש האבטיח
    גלייסכור עומד עד שנאמל מגיע ואז הוא חומק, נאמל ממשיך לרוץ ואז הוא מסתובב ותוקף בנוצת לבה וכל הגוף שלו בוער, מגלייסכור מסתובב במהירות ותוקף במהירות משולבת עם גליוטינה, השניים פוגעים זה, נמאל דוחף את שניהם על אחד הקירות, שנייהם ניריאם מעולפים, לפתע גלייסכור מצליח לקום אבל נאמל מחוסל, אתה רואה שידיו של גלייסכור פצועות, "יפה חיסלתה את הנמאל שלי, בוא ניראה מה אתה שווה עכשיו, צא ארקניין" אמר נורמן והוציא את ארקניין.

"גלייסקור, חזור! צא גרוטל!" אצעק.
    "גרוטל, תקוף בקללה (מותר לי כן? כי אמרת פעם בקרב, ואם התכוונת לקרב כל פוקימון לחוד אז קללה, אם לא אז שלא ישתמש בזה כי לא ידעתי ><) ואחרי זה תנסה לקפוץ ולהרעיד את האדמה&#33;"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Dingo
    רייהורן תוקף ברקע, סנטרט תוקף בהטחה, והשניים מתנגשים זה בזה ונפגעים באותה מידה למרות שגופו של רייהורן כבד יותר, סנטרט חוזר לעצמו במהירות למרות שרייהורן ניראה עייף.
    "פוקימוני קרקס חזקים יותר מפוקימונים רגילים" אמר האיש מהקרקס.

"עוד לא פגשת את הפוקימונים שלי.. ריי זעם רקעי חזק&#33;&#33; ואז מכת קרן ובשניה האחרונה לפני הפגיעה מכת זנב&#33;&#33;" אני קורא
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    קרוקונוו תוקף באקדח מים ופוגע בליקוטונג, ליקיטונג מתעושש מהר, ואז הוא תוקף בליקוק אבל קרוקונוו חומק, קרוקונוו תוקף בזעם ופוגע חזק בליקיטונג, אבל שוב ליקיטונג מתעושש מהר.
    "קרוקונו&#33; נשיכה&#33; ואז זעם שוב&#33;" אגיד לקרוקונו

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~SciZor~
    קוקי לא יודעת לשאוב אנרגיה, כשלאקסיו תוקף בניצוץ היא מנסה לשאוב אבל היא לא מצליחה וניפגעת חזק עוד פעם.
    לפתע אתה רואה שקוקי כמה במהירות היא עצבנית, היא תוקפת במכת ברק אבל לאקסיו שואב את הכוח של מתקפת הברק ולא נפגע.

מה זה כל פוקימון חשמל יודע לשאוב אנרגייות חשמל קיצר אני לא יודע מה לעשות היא כאילו התחלתית שלי ואני לא רוצה מצד שני פיצ&#39;י הרבה יוצר טוב ממנה והוא גם זוהר =O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני אומר בכעס:" קוקי אני יודע שאת יכולה את חזקה אל תפחדי ממנו הוא סתם תחשבי שהוא הדבר שאת הכי זונאת ותתקפי בכל הכוח בהקסמה ואז תנסי זעזוע רעם דכדי לשתק אותו ואז תתקפי אותו עם הזנב שלך צנסה לישור זנב ברזל ותמקדי את כל האנרגייה בזנב "

7. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח אבל אריאדוס מצליח לחמוק, הוא מתחיל לתקוף בעוקץ רעל לכל הצדדים באנירי מצליחה לחמוק, סוואבלו מנסה לתקוף בניקור אבל הוא לא מצליח מקור שלו תקוע בקורי העכביש שאריאדוס ירה עליו, באנירי תוקפת בקרן קרח על אריאדוס שוב ופוגעת ברגליו, אריאדוס מאבד את חוש הדביקות שלו והוא לא יכול לעלות על דברים, אריאדוס רוצה מולך קרב 1 על 1 הוא נגד באנירי.

Suicide
    ווטרטל תוקף את המאמן באקדח מים והמאמן מתעורר מיד "איפה אני&#33;" הוא מתעורר בבהלה.
    לפתע הוא שולף רובה מהכיס שלו "מי אתם, אתם גנבי היער" צוות רוקט, מי אתם?" צעק האיש שניראה מבוהל.

איש האבטיח
    גרוטל יוצא מן הפוקדור הוא חצי מחוסל וניראה שהוא חלש מאוד, הוא מתחיל לטעון אנרגיה לקללה, "ארקניין אל תיתן לו לתקוף חסל אותו בפצצת אש" אמר נורמן, שניה אחת לפני שגרוטל תקף בקללה ארקניין תקף אותו בפצצת אש ששרפה את גרוטל וחיסלה אותו, "הוא כבר היה מחוסל, עכשיו הגדלתי את הזנק" אמר נורמן והתחיל לצחוק.

Dingo
    מכת זנב זה הצלפת זנב, זו מתפקה שלא פוגעת ביריב היא רק מעלה את הסטטוס של הפוקימון שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רייהורן תוקף שוב בזעם רקעי אבל סנטרט משתמש בזנב שלו וקופץ לגובה, סנטרט מנצל את התנופה שהוא קיבל לגובה וכשהוא יורד הוא תוקף במתקפה מהירה ופוגע בראשו של רייהורן שחוטף סחרחורת.

~nitay~
    קרוקונוו תוקף בנשיכה אבל ליקיטונג חומק, ליקיטונג תוקף בסופת שלגים וגורם לקרוקונוו לרועד מרוב קור.
    "אתה בטח לא יודע איך זהה הגיוני שהפוקימון שלי תוקף ככה, יש בעיר הזו דוכן מיוחד ללימוד מתקפות אפשרויות, זו המתקפה שהליקיטונג שלי למד" אמרה המאמנת, לפתע ליקיטונג תקף בקשירה ותפס את קרוקונוו בלשונו והתחיל לחנוק אותו, קרוקונוו מתקשה לנשום.

~SciZor~
    לפתע אתה רואה שקוקי מעצבנת מאוד מאוד, היא מתחילה לתקוף במכת ברק לכל הצדדים לאקסיו חוטף כמה מכות ברק וניפגע מהם, קוקי רצה לכיוונו של לאקסיו ותוקפת אותו ברעם חזק שמחשמל אותו ומחסל אותו, לפתע היא מחייכת חיוך זדוני ואז גופה מתחיל לזהור, היא טיפה משמינה וצומח לה זנב גדול, ואוזניים מוזרות, קוקי התפתחה.
    (קוקי למדה מתקפת רעם)

8. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 10 2009, 12:51 AM

איש האבטיח
    גרוטל יוצא מן הפוקדור הוא חצי מחוסל וניראה שהוא חלש מאוד, הוא מתחיל לטעון אנרגיה לקללה, "ארקניין אל תיתן לו לתקוף חסל אותו בפצצת אש" אמר נורמן, שניה אחת לפני שגרוטל תקף בקללה ארקניין תקף אותו בפצצת אש ששרפה את גרוטל וחיסלה אותו, "הוא כבר היה מחוסל, עכשיו הגדלתי את הזנק" אמר נורמן והתחיל לצחוק.
    בנאדם אני צריך עוד מתקפות ><
    --
    "גרוטל, חזור&#33; צא גלייסקור&#33; תקוף במהירות וגיליוטינה&#33;"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

Dingo
    מכת זנב זה הצלפת זנב, זו מתפקה שלא פוגעת ביריב היא רק מעלה את הסטטוס של הפוקימון שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רייהורן תוקף שוב בזעם רקעי אבל סנטרט משתמש בזנב שלו וקופץ לגובה, סנטרט מנצל את התנופה שהוא קיבל לגובה וכשהוא יורד הוא תוקף במתקפה מהירה ופוגע בראשו של רייהורן שחוטף סחרחורת.

"תתאפס על עצמך ותרגיש אותו לפי הצעדים שלו ואז מכת קרן וזעם רקעי חזק&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. the bitch is back
    The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח אבל אריאדוס מצליח לחמוק, הוא מתחיל לתקוף בעוקץ רעל לכל הצדדים באנירי מצליחה לחמוק, סוואבלו מנסה לתקוף בניקור אבל הוא לא מצליח מקור שלו תקוע בקורי העכביש שאריאדוס ירה עליו, באנירי תוקפת בקרן קרח על אריאדוס שוב ופוגעת ברגליו, אריאדוס מאבד את חוש הדביקות שלו והוא לא יכול לעלות על דברים, אריאדוס רוצה מולך קרב 1 על 1 הוא נגד באנירי.
    "באנרי מוכנה?" אני שואלת ברצינות ומחזירה את סוואבלו.
    "תתחילי עם קרן קרח ואז תיסכול&#33;" אני קוראת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה

Suicide
    ווטרטל תוקף את המאמן באקדח מים והמאמן מתעורר מיד "איפה אני&#33;" הוא מתעורר בבהלה.
    לפתע הוא שולף רובה מהכיס שלו "מי אתם, אתם גנבי היער" צוות רוקט, מי אתם?" צעק האיש שניראה מבוהל.

"תרגע,אני הצלתי אותך"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~SciZor~
    לפתע אתה רואה שקוקי מעצבנת מאוד מאוד, היא מתחילה לתקוף במכת ברק לכל הצדדים לאקסיו חוטף כמה מכות ברק וניפגע מהם, קוקי רצה לכיוונו של לאקסיו ותוקפת אותו ברעם חזק שמחשמל אותו ומחסל אותו, לפתע היא מחייכת חיוך זדוני ואז גופה מתחיל לזהור, היא טיפה משמינה וצומח לה זנב גדול, ואוזניים מוזרות, קוקי התפתחה.
    (קוקי למדה מתקפת רעם)

"יששששש קוקי היתפתחת אני כל כך שמח בשבילך "אני אומר ומחבק אותנ חזק.אחר כך ני מרפא את שניהם והולך לפארק הפוקימונים המעופפים.
    ~~~~~~~~~~
    כן אני יודע שאני קבוצת אש=]

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    קרוקונוו תוקף בנשיכה אבל ליקיטונג חומק, ליקיטונג תוקף בסופת שלגים וגורם לקרוקונוו לרועד מרוב קור.
    "אתה בטח לא יודע איך זהה הגיוני שהפוקימון שלי תוקף ככה, יש בעיר הזו דוכן מיוחד ללימוד מתקפות אפשרויות, זו המתקפה שהליקיטונג שלי למד" אמרה המאמנת, לפתע ליקיטונג תקף בקשירה ותפס את קרוקונוו בלשונו והתחיל לחנוק אותו, קרוקונוו מתקשה לנשום.
    "אולי תוכלי להראות לי אותו אח"כ" אגיד לה ואקרוץ ואז אחזור אל הקרב "קרוקונו&#33; נשיכה על לשונו של ליקטיטונג&#33;"

14. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    בסדר אבל אתה לא יכול ללמוד כל פעם בקרב מתקפה חדשה, גרוטל למד קללה בעיר הקודמת בתחרות הקרבות, בקרב האחרון שלך, איווי לומד מתקפה פעם ב5 רמות, ואת גלייסכור קבילתה רק עכשיו, יקח זמן עד שהוא ילמד מתקפות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גלייסכור תוקף בגיליוטנה וארקניין תוקף בלהביור, גלייסכור מצליח לעבור בתוך הלהביור בלי להיפגע, הוא תוקף את ארקניין בגיליוטנה, ומצליח לפגוע באחת מרגליו של ארקניין, ארקניין מתקשה לרוץ.

Dingo
    רייהורן מנסה להרגיש מאיפה סנטרט יתקוף אותו אבל הוא לא מצליח כי סנטרט כל הזמן קופץ לגובה בעזרת הזנב שלו, לפתע סנטרט תוקף במתקפה מהירה רייהורן עומד במקום בלי לזוז, וברגע שסנטרט תוקף אותו, הוא משיב לו במכת קרן ומעיף אותו, סנטרט נפגע חזק.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח, אבל אריאדוס תוקף בחוט יריה שתופס את רגלה של באנירי, אריאדוס מפיל אותה ומכת הקרח פוגעת בתקרה יוצאת מלה נטיפים, שתוך כמה שניות נופלים, באנירי מתגלגל במהירות ולא נפגעת, היא ניראת מבוהלת.

Suicide
    "רגע אתה מוכר לי, אתה לא מני רוק, המאמן בעל הפוקימונים המיוחדים שנעלם" אמרה אחת התאומות.
    "כן זה אני" אמר מני.
    "איזה פוקימונים מיוחדים יש לך?" שאל טומי.
    "לא, הפוקימונים שלי לא מיוחדים, אני מיוחד, אני יכול לדבר עם פוקימונים" אמר מני.
    "באמת, אז איך הנידוקינג הזה תפס אותך, למה לא ניסיתה לדבר איתו?" שאל טומי.
    "לנידוקינג הזה יש בעיה, יש לו פציעה ברגלו, כדי שאכנס לבדוק" אמר מני.
    "אבל הוא כבר לא שם." אמר טומי.
    "איפה הוא? הוא חייב ללכת למרכז הפוקימונים עכשיו" אמר מני שניראה מבוהל.

~SciZor~
    תתחדש
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה הולך לרפאה את קוקי ואז פיצ&#39;י, "נו אז עכשיו אתה רואה שהפוקימון שלי כן מסתדרים" אמר רג&#39;י שניכנס אחריך למרכז הפוקימונים.
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך אל פארק הפוקימונים המעופפים, אתה נכנס ורואה שהעצים מלאים בפוקימונים, "מזל שעוד לא השתמשתי בפוקדור השלישי שהשגתי, אני הולך לחפש פוקימון חזק" אמר רג&#39;י והתחיל לרוץ באזור, "גם אני אנסה לתפוס פוקימון, יש לך בכלל פוקדורים מייק?" שאלה ליזי.

~nitay~
    קרוקונוו מנסה לנשוך את לשונו של ליקיטונג אבל הוא לא מצליח כמעט נגמר לו האוויר, לפתע ליקיטונג משחרר את קרוקונו ואז תוקף אותו ברקע, קרוקונוו נפצע חזק מאוד, מצבו לא טוב.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 11 2009, 02:50 AM

Suicide
    "רגע אתה מוכר לי, אתה לא מני רוק, המאמן בעל הפוקימונים המיוחדים שנעלם" אמרה אחת התאומות.
    "כן זה אני" אמר מני.
    "איזה פוקימונים מיוחדים יש לך?" שאל טומי.
    "לא, הפוקימונים שלי לא מיוחדים, אני מיוחד, אני יכול לדבר עם פוקימונים" אמר מני.
    "באמת, אז איך הנידוקינג הזה תפס אותך, למה לא ניסיתה לדבר איתו?" שאל טומי.
    "לנידוקינג הזה יש בעיה, יש לו פציעה ברגלו, כדי שאכנס לבדוק" אמר מני.
    "אבל הוא כבר לא שם." אמר טומי.
    "איפה הוא? הוא חייב ללכת למרכז הפוקימונים עכשיו" אמר מני שניראה מבוהל.

"אני לכדתי אותו"אני אומר ומתחיל לרוץ לעבר מרכז הפוקימונים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 102 מתוך 104 ראשוןראשון ... 25292100101102103104 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •