Pokemon GO
עמוד 103 מתוך 104 ראשוןראשון ... 35393101102103104 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,531 עד 1,545 מתוך 1555
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Oct 11 2009, 02:50 AM

~SciZor~
    תתחדש
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה הולך לרפאה את קוקי ואז פיצ'י, "נו אז עכשיו אתה רואה שהפוקימון שלי כן מסתדרים" אמר רג'י שניכנס אחריך למרכז הפוקימונים.
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך אל פארק הפוקימונים המעופפים, אתה נכנס ורואה שהעצים מלאים בפוקימונים, "מזל שעוד לא השתמשתי בפוקדור השלישי שהשגתי, אני הולך לחפש פוקימון חזק" אמר רג'י והתחיל לרוץ באזור, "גם אני אנסה לתפוס פוקימון, יש לך בכלל פוקדורים מייק?" שאלה ליזי.

"לא למה לכם באמת יש ולי אין מי המטומטם שאחרי על הפוכדורים אוף טוב לפחות אני יכול לאמן את פיצ'י וקוקי" אני יאמר

2. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן מנסה להרגיש מאיפה סנטרט יתקוף אותו אבל הוא לא מצליח כי סנטרט כל הזמן קופץ לגובה בעזרת הזנב שלו, לפתע סנטרט תוקף במתקפה מהירה רייהורן עומד במקום בלי לזוז, וברגע שסנטרט תוקף אותו, הוא משיב לו במכת קרן ומעיף אותו, סנטרט נפגע חזק.
    "כל הכבוד! עכשיו מהר זעם רקעי!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    קרוקונוו מנסה לנשוך את לשונו של ליקיטונג אבל הוא לא מצליח כמעט נגמר לו האוויר, לפתע ליקיטונג משחרר את קרוקונו ואז תוקף אותו ברקע, קרוקונוו נפצע חזק מאוד, מצבו לא טוב.
    "קרוקונן&#33; אקדח מים לתוך הפה של ליקטיטונג&#33; ואז זעם&#33;" אגיד לו

4. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח, אבל אריאדוס תוקף בחוט יריה שתופס את רגלה של באנירי, אריאדוס מפיל אותה ומכת הקרח פוגעת בתקרה יוצאת מלה נטיפים, שתוך כמה שניות נופלים, באנירי מתגלגל במהירות ולא נפגעת, היא ניראת מבוהלת.
    "באני, אני יודעת שאת מסוגלת&#33;" אני קוראת. "כוח סבל ואז תיסכול בשילוב קרן קרח&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. Kibō no chi
    איש האבטיח
    בסדר אבל אתה לא יכול ללמוד כל פעם בקרב מתקפה חדשה, גרוטל למד קללה בעיר הקודמת בתחרות הקרבות, בקרב האחרון שלך, איווי לומד מתקפה פעם ב5 רמות, ואת גלייסכור קבילתה רק עכשיו, יקח זמן עד שהוא ילמד מתקפות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גלייסכור תוקף בגיליוטנה וארקניין תוקף בלהביור, גלייסכור מצליח לעבור בתוך הלהביור בלי להיפגע, הוא תוקף את ארקניין בגיליוטנה, ומצליח לפגוע באחת מרגליו של ארקניין, ארקניין מתקשה לרוץ.

אני יודע, אני רק אומר שקשה להילחם עם קצת מתקפות...
    --
    "גלייסקור, תשתמש במתקפת מהירות ובשסע-X בזמן שאתה מסתובב מסביב לארקניין, תפגע ברגליים שלו ואז תנחית גיליוטינה על הראש שלו&#33;"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    משתמשים סליחה שאני בקושי מגיב, פשוט אני בכיתה כזו של תלמידים מצטיינים, שצריך ממוצע 85 כדי להיכנס עליה, ויש לי 4 מבחנים השבוע, אז בגלל זה אני אגיב השבוע פחות, אבל אל תדאגו בשבוע הבא אני פנוי וגם בשישי שבת, אז משישי שבת אני אגיב הרבה.

Suicide
    "אז בואו מהר אנ אוביל אתכם לעיר הבא, היא לא רחוקה כל כך" אמר מני, אתה וכל החבורה מתחילים לרוץ אחרי מני, כעבור רבע שעה אתם רואים שהשביל מתפצל לשניים, מני בוחר בפניה הימנית ואתם הולכים אחריו, אתם ממשיכים לרוץ עד שלפתע אתם מגיעים אל העיר ריצ&#39;ארז, אתם קופאים במקום בגלל יופיה של העיר וגודלה, לפתע מני תופס את ידך ומושך אותך, "אין זמן כל דקה חשובה" אמר מני, אתם ממשיכים לרוץ עד שאתם מגיעים אל מרכז הפוקימונים בעיר, מני מספר לאחות את כל הסיפור בקצרה, ואתה מוציא את נידוקינג, אתה רואה שהוא באמת פצוע ברגלו, האחות מוציאה מתחת לשולחן מזרק שבתוכו יש חומר ירוק ומוזר, היא מזריקה לו את החומר בול בתוך הפצע שלו, נידוקנג מתחיל לצווח ואז לפתע הוא נרדם.
    "טוב הוא ישאר פו עד מחר, בהשגחה של צ&#39;אנסי" אמרה האחות ג&#39;וי.
    "טוב ניראה לי אני אלך למכון שבעיר הזו, אמרו שהוא קשה אבל אני אף פעם לא מפחד, אתה גם נלחם במכוני פוקימונים?" שאל מני.

~SciZor~
    "פרופסור גרי אמר שאת הפוקדורים נצטרך להשיג בעצמנו" אמרה ליזי, אתם משיכים ללכת, לפתע אתה רואה עץ מלא פוקדורים אבל הם עשויים מעץ.
    "אוי אני מכירה את העץ הזה בכל שבוע שמים פה פוקדור אחד שיש בו פוקימון וכל הפוקדורים האחרים סתם זיופים, אמרו שבתוך הפוקדור יש פוקימון מיוחד" אמרה ליזי, אתה מתחיל לחפש את הפוקדור האמיתי, לפתע אתה רואה אותו, הוא על ראש העץ, בתוך קן של סטארלי אחד, אתה מנסה לתפס על העץ אבל אתה מחליק כל הזמן.

Dingo
    רייהורן תוקף בזעם רקעי, הוא רץ במהירות לכיוונו של סנטרט, לפתע סנטרט קופץ לגובה ותוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בראשו של רייהורןף רייהורן ניראה מסוחרר, סנטרט מנצל את זה ותוקף במתקפה מהירה ופוגע חזק ברייהורן שוב, רייהורן לא יכול יותר להלחם.
    "אמרתי לך שפוקימוני קרקס מיוחדים, אין אף סנטרט בעולם שיכול לתקוף בזנב ברזל רק שלי" אמר האיש מהקרקס, "אז מה עושים עכשיו?" שאלה דון.

~nitay~
    קרוקונוו תוקף באקדח מים אל תוך הפה של ליקיטונג, אבל הוא חוסם את אקדח המים עם הלשון שלו, קרוקונוו מתעצבן מאוד, הוא תוקף בזעם ומעיף את ליקיטונג על הברזלים שמפרידים בין הזירות, ליקיטונג מחוסך.
    אתה עולה לשלב רבע הגמר השלב בו זה קרבות של 2 על 2, אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך ואז אתה הולך לזירה שבה תלחם ברבע הגמר, לפתע לזירה מגיע פרולינו, "אה אני אלחם מולך שוב, נו באמת איזה תחרות קלה" אמר פרולינו, השופט הגיע אל הזירה ואמר לכם להתחיל את הקרב.
    פרולינו הוציא את הרטיקייט הזוהר שלו שניראה חזק מאוד, "בוא ניראה מה אתה שווה." אמר פרולינו.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בסבל ומעלה את הסטטוסים שלה, היא לא יודעת איך לשלב את מתקפת התיסכול וקרן הקרח, אז היא תוקפת רק במתקפת תיסכול, היא רצה לכיוונו של אריאדוס והוא תוקף אותה מרחוק בעוקץ רעל אבל היא מצליחה לחמוק ואז לתקוף אותו בתיסכול, אריאדוס ניפגע חזק אבל הוא ממשיך להלחם.

איש האבטיח
    גלייסכור מסתובב סבב ארקניין, הוא מנסה לבלבל אותו, אבל בשניה שהוא תוקף אותו בשסע-X ארקניין תוקף אותו בפצצת אש שוב, גלייסכור מגן על עצמו בעזרת ידיו, שנפגעות חזק ממתקפת פצצת האש, גלייסכור יכול להלחם אבל הוא אינו יכול לתקוף במתקפות גליוטנה ושסע-X בגלל הנזק שחטף, הוא יכול לתקוף בהם רק בעוד כמה דקות כאשר הם יתקררו קצת.

7. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Oct 11 2009, 09:50 PM

Suicide
    "אז בואו מהר אנ אוביל אתכם לעיר הבא, היא לא רחוקה כל כך" אמר מני, אתה וכל החבורה מתחילים לרוץ אחרי מני, כעבור רבע שעה אתם רואים שהשביל מתפצל לשניים, מני בוחר בפניה הימנית ואתם הולכים אחריו, אתם ממשיכים לרוץ עד שלפתע אתם מגיעים אל העיר ריצ&#39;ארז, אתם קופאים במקום בגלל יופיה של העיר וגודלה, לפתע מני תופס את ידך ומושך אותך, "אין זמן כל דקה חשובה" אמר מני, אתם ממשיכים לרוץ עד שאתם מגיעים אל מרכז הפוקימונים בעיר, מני מספר לאחות את כל הסיפור בקצרה, ואתה מוציא את נידוקינג, אתה רואה שהוא באמת פצוע ברגלו, האחות מוציאה מתחת לשולחן מזרק שבתוכו יש חומר ירוק ומוזר, היא מזריקה לו את החומר בול בתוך הפצע שלו, נידוקנג מתחיל לצווח ואז לפתע הוא נרדם.
    "טוב הוא ישאר פו עד מחר, בהשגחה של צ&#39;אנסי" אמרה האחות ג&#39;וי.
    "טוב ניראה לי אני אלך למכון שבעיר הזו, אמרו שהוא קשה אבל אני אף פעם לא מפחד, אתה גם נלחם במכוני פוקימונים?" שאל מני.

"כן אני אבוא איתך"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

8. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן תוקף בזעם רקעי, הוא רץ במהירות לכיוונו של סנטרט, לפתע סנטרט קופץ לגובה ותוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בראשו של רייהורןף רייהורן ניראה מסוחרר, סנטרט מנצל את זה ותוקף במתקפה מהירה ופוגע חזק ברייהורן שוב, רייהורן לא יכול יותר להלחם.
    "אמרתי לך שפוקימוני קרקס מיוחדים, אין אף סנטרט בעולם שיכול לתקוף בזנב ברזל רק שלי" אמר האיש מהקרקס, "אז מה עושים עכשיו?" שאלה דון.

"קודם לראפות אותם ואז נלך לאן?" אני אומר ושואל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. Kibō no chi

איש האבטיח
    גלייסכור מסתובב סבב ארקניין, הוא מנסה לבלבל אותו, אבל בשניה שהוא תוקף אותו בשסע-X ארקניין תוקף אותו בפצצת אש שוב, גלייסכור מגן על עצמו בעזרת ידיו, שנפגעות חזק ממתקפת פצצת האש, גלייסכור יכול להלחם אבל הוא אינו יכול לתקוף במתקפות גליוטנה ושסע-X בגלל הנזק שחטף, הוא יכול לתקוף בהם רק בעוד כמה דקות כאשר הם יתקררו קצת.
    "קלייסקור, תקוף במתקפה מהירה ללא הרף, עד שתוכל להשתמש שוב בשסע-X, ואז תקוף בזה&#33;"

Spoiler ספוילר

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ~SciZor~
    "פרופסור גרי אמר שאת הפוקדורים נצטרך להשיג בעצמנו" אמרה ליזי, אתם משיכים ללכת, לפתע אתה רואה עץ מלא פוקדורים אבל הם עשויים מעץ.
    "אוי אני מכירה את העץ הזה בכל שבוע שמים פה פוקדור אחד שיש בו פוקימון וכל הפוקדורים האחרים סתם זיופים, אמרו שבתוך הפוקדור יש פוקימון מיוחד" אמרה ליזי, אתה מתחיל לחפש את הפוקדור האמיתי, לפתע אתה רואה אותו, הוא על ראש העץ, בתוך קן של סטארלי אחד, אתה מנסה לתפס על העץ אבל אתה מחליק כל הזמן.

"צאי קוקי מכת רעם ואז תתפסי לשם ותביאי לי תפוכדור בבקשה"אני יגיד והוציא את קוקי.

11. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בסבל ומעלה את הסטטוסים שלה, היא לא יודעת איך לשלב את מתקפת התיסכול וקרן הקרח, אז היא תוקפת רק במתקפת תיסכול, היא רצה לכיוונו של אריאדוס והוא תוקף אותה מרחוק בעוקץ רעל אבל היא מצליחה לחמוק ואז לתקוף אותו בתיסכול, אריאדוס ניפגע חזק אבל הוא ממשיך להלחם.
    "טוב, בואי ננסה קרן קרח ואז חבטה&#33;" אני קוראת
    גיל! 3>

12. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    משתמשים סליחה שאני בקושי מגיב, פשוט אני בכיתה כזו של תלמידים מצטיינים, שצריך ממוצע 85 כדי להיכנס עליה, ויש לי 4 מבחנים השבוע, אז בגלל זה אני אגיב השבוע פחות, אבל אל תדאגו בשבוע הבא אני פנוי וגם בשישי שבת, אז משישי שבת אני אגיב הרבה.

~nitay~
    קרוקונוו תוקף באקדח מים אל תוך הפה של ליקיטונג, אבל הוא חוסם את אקדח המים עם הלשון שלו, קרוקונוו מתעצבן מאוד, הוא תוקף בזעם ומעיף את ליקיטונג על הברזלים שמפרידים בין הזירות, ליקיטונג מחוסך.
    אתה עולה לשלב רבע הגמר השלב בו זה קרבות של 2 על 2, אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך ואז אתה הולך לזירה שבה תלחם ברבע הגמר, לפתע לזירה מגיע פרולינו, "אה אני אלחם מולך שוב, נו באמת איזה תחרות קלה" אמר פרולינו, השופט הגיע אל הזירה ואמר לכם להתחיל את הקרב.
    פרולינו הוציא את הרטיקייט הזוהר שלו שניראה חזק מאוד, "בוא ניראה מה אתה שווה." אמר פרולינו.
    אני דורש אוונט פיצוי @:
    ------------
    אוף... רציתי להתחיל איתה O:
    --------------------
    "סניזל&#33; אני סומך עליך&#33;" אגיד ואזרוק את הפוכדור של סניזל "שריטה ואז מתקפה מהירה&#33;" אגיד לו
    -----------------------
    אני מרגיש שאני חלש יותר מכל השאר, לכולם יש שלושה פוקמונים לפחות ולהמון יש גם מפותחים, לאחד אפילו יש נידוקינג ולאחד שלושה התחלתיים מפותחים לצורה שניה

ומה לי יש?

התחלתי בצורה שניה ופוקימון שבקושי בקע O:

ואני יחסית פעיל~

13. משתמש מנוסה
    Suicide
    אתה ומני הולכים אל המכון, אתה רואה שטומי והתאומות נעלמו מן האזור, אתה הולך אחרי מני, ואז כעבור כמה דקות אתם מגיעים אל המכון שנריאה כמו בית יפני מסורתי, אתם רואים שמלא מאמנים יוצאים ממנו מאוכזים, "אין לכם מה להכנס הוא ינצח אתם הוא אלייט פור" אמר מאמו שעבר לידכם וניראה מאוכז, אתם ממשיכים ללכת וניכנסים אל המכון יש בו זירה גדולה ויפה, לפתע אתה חוטף שוק, מנהיג המכון הוא נורמן לוק, אחד מהאיילט פור שהתחרה בליגת האלופים, הוא אחד המאמנים החזקים ביותר שהוא והוא זכה מקום רביעי.
    לפתע הוא מבחין בכם "שלום לכם, מי מכם ילחם בי?" שאל נורמן,
    "אתה רוצה להתחיל?" שאל מני.

Dingo
    "יש מכון בעיר אתה לא רוצה ללכת עליו?" שאלה דון.

Lightning Rider
    גלייסכור תוקף במתקפה מהירה, ארקניין מצליח לחמוק מחלק מהמתקפות המהירות וניפגע מחלק מהמתקפות המהירות, לפתע ידיו של גלייסכור חוזרות לעצמן, ארקניין תוקף בלהביור אבל גלייסכור מצליח לחמוק.
    גלייסכור תוקף בשסע-X ארקניין עומד במקום ולא זז, ואז כשגלייסכור תוקף ארקניין הודף בנשיכה, ומנסה להדוף את המתקפה, גלייסכור לא מצליח לפגוע בארקניין כי הידיים שלו תקועות בין השיניים של ארקניין, ארקניין זורק את גלייסכור על הריצפה ופוגע בו.

~SciZor~
    קוקי תוקפת במכת רעם וכמעט פוגעת בסטארלי שמתעצבן שאתה מציק לו ומנסה לפגוע בביצים שלו, הוא תוקף את קוקי במכת ניקור ומפיל אותה מהעץ בשניה שהיא מתחילה לעלות עליו, קוקי נופלת על ראשה וניפגעת חזק, לפתע סטארלי תופס את הקן ברגליו ומתחיל לעוף ומנסה לברוח.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח אריאדוס מנסה לחסום בעוקץ רעל אבל הוא ניפגע מקרן הקרח ורגליו הופכות לקפואות.

~nitay~
    על מה בדיוק אוונט פיצוי, ובקשר לזה שאתה לא תופס פוקימונים, זה כי אתה לא מגיב הרבה, עם תיראה טוב בטבלה הזו שיש ליד המשחק של התגובות תיראה שאתה מקום אחרון בגובות, יש 6 משתמשים במשחק, אתה בסוף הרשימה, אז אל תתפלא למה יש לך קצת פוקימונים, ובלי להעליב אתה לא מי יודע מה פעיל רק לאחרונה הייתה פעיל.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל תוקף בשריטה אבל רטיקייט חומק במהירות, ואז הוא תוקף בנשיכה ופוגע חזק בסניזל, ואז רטיקייט תוקף בשסע ופוגע חזק ברגליו של סניזל שמתקשה לעמוד.

14. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 13 2009, 12:25 AM

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בקרן קרח אריאדוס מנסה לחסום בעוקץ רעל אבל הוא ניפגע מקרן הקרח ורגליו הופכות לקפואות.
    איזו טבלת תגובות? ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "עכשיו חבטה בכל הכוח&#33;" אני אומרת לבאנרי.
    גיל! 3>

15. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 13 2009, 12:25 AM

Lightning Rider
    גלייסכור תוקף במתקפה מהירה, ארקניין מצליח לחמוק מחלק מהמתקפות המהירות וניפגע מחלק מהמתקפות המהירות, לפתע ידיו של גלייסכור חוזרות לעצמן, ארקניין תוקף בלהביור אבל גלייסכור מצליח לחמוק.
    גלייסכור תוקף בשסע-X ארקניין עומד במקום ולא זז, ואז כשגלייסכור תוקף ארקניין הודף בנשיכה, ומנסה להדוף את המתקפה, גלייסכור לא מצליח לפגוע בארקניין כי הידיים שלו תקועות בין השיניים של ארקניין, ארקניין זורק את גלייסכור על הריצפה ופוגע בו.

"גלייסקור, קום מהר&#33; תשתמש במתקפה מהירה בשביל לנוע במהירות ולהגיע אל מאחורי ארקניין, ואז תקוף אותו מהר בגיליוטינה&#33;"

Spoiler ספוילר

עמוד 103 מתוך 104 ראשוןראשון ... 35393101102103104 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •