Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 104 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    The Trooper
    "טוב" אתה ולני הולכים ביחד למרכז הפוקימונים, אתם נכנסים אל תוך מרכז הפוקימונים ורואים שהוא ריק לגמרי, לפתע אתם רואים משהו עם מסכה ורובה והוא מאיים על האחות ג'וי שתביא לו כסף.

Y-CORE 13
    לפתע אתה רואה מרחוק את אוגי הוא מלא סריטות ופציעות.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Y-CORE 13
    לפתע אתה רואה מרחוק את אוגי הוא מלא סריטות ופציעות.
    אני רץ אליו ושואל אותו מה קרה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    "ירדתי לבור ולחיקיתי שצקרא לגרי אבל הוא לא הגיעה, ואז התחלתי ללכת בבור ואז לפתע תקפו אותי כל מני פוקימוני חרק מעצבנים, ותוך כמה שניות הם חיסלו את הטוטודייל שלי, ניסיי לברוח אבל הם כל הזמן תפסו אותי בסוף תפסתי את אחד מהם והוא עזר לי לצאת מהבור." אמר אוגי

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 04:33 PM
    Y-CORE 13
    "ירדתי לבור ולחיקיתי שצקרא לגרי אבל הוא לא הגיעה, ואז התחלתי ללכת בבור ואז לפתע תקפו אותי כל מני פוקימוני חרק מעצבנים, ותוך כמה שניות הם חיסלו את הטוטודייל שלי, ניסיי לברוח אבל הם כל הזמן תפסו אותי בסוף תפסתי את אחד מהם והוא עזר לי לצאת מהבור." אמר אוגי
    "הפרופסור נמצא במקדש,אבל השומרים לא נותנים לי להכנס"אני אומר לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

5. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 04:27 PM
    The Trooper
    "טוב" אתה ולני הולכים ביחד למרכז הפוקימונים, אתם נכנסים אל תוך מרכז הפוקימונים ורואים שהוא ריק לגמרי, לפתע אתם רואים משהו עם מסכה ורובה והוא מאיים על האחות ג'וי שתביא לו כסף.
    "תהיה בקשט" אני לוחש ללני, ומתקדם לאט לאט אל עבר האיש עם המסיכה, ואז אני מתנפל עליו מאחור ומנסה לתפוס את האקדח שלו.

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 04:20 PM
    The Cheshire Cat
    אתה יכול להיות גם מאמן וגם מתאם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    באנירי תוקפת בראיית הנולד ורואה שפיפלאפ עומד לתקוף בבועות, באנירי חומקת, ואז היא תוקפת בחבטה פיפלאפ ניפגע.
    "עכשיו תשתמשי שוב בראיית הנולד כדי להתחמק ואז תקפצי מאחריו ותתקפי בחבטה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    "בוא אותי הם בטוח יכניסו" אמר אוגי, אתם חוזרים אל המקדש, "תנו לי להכנס בבקשה הבוס שלי נמצא שם" אמר אוגי, "עוד פעם אתם, טוב הפעם עברתם את הגבול" אמר השומר ולפתע שני השומרים הציאו שני הונצ'אקרוואים עצבניים במיוחד, הם עומדים לתקוף אתכם בסופה.

The Trooper
    אתה מנסה להפיל את האיש על הריצפה, אתה מכסה לא את העיינים לפתע הוא מסתובב לכיוון של לני ויורה, לפתע לני נופל על הריצפה, אתה לוקח את המטאטא שאתה רואה ודופק אותו לאיש בראש, האיש מתעלף.

The Cheshire Cat
    באנירי מנסה לתקוף בראיית הנולד אבל פיפלאפ מקדים אותה הוא משלב בועות עם מערבולת ופוגע חזק בבאנירי שמאבדת הרבה נקודות.

8. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 04:44 PM
    The Trooper
    אתה מנסה להפיל את האיש על הריצפה, אתה מכסה לא את העיינים לפתע הוא מסתובב לכיוון של לני ויורה, לפתע לני נופל על הריצפה, אתה לוקח את המטאטא שאתה רואה ודופק אותו לאיש בראש, האיש מתעלף.
    "לני! לא!" אני צועק ורץ לעברו.
    "אתה בסדר?" אני שואל אותו ומחזיק אותו, בודק איפה הכדור פגע בו.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם משתמש:joker
    שם במשחק:צ'אד
    תמונת מאמן:
    רקע:צ'אד גדל במשפחה יחסית רגילה,אחיו ואביו היו מאמני פוקימונים בעוד שאמו ואחיותיו היו מתאמות,כעבור כמה זמן מקרה,כמה בריונים התחילו להציק לו אך פתאום ראו רוח מפחידה והתחילו לברוח,צ'אד די פחד גם הוא אבל כעבוד כמה שניות הוא ראה שזה רק גסטלי שעזר לו,צ'אד באותו יום החליט לקח אותו אך באותו זמן מצא פתק עם מספר טלפון עליו שנפל מכיסו של אחד הבריונים,הוא לקח את הפתק אבל מכיוון שהיה כבר לילה הוא החליט לישון קודם.אחרי שישן שינה טובה מאוד צ'אד החליט להתקשר למספר:"הלו?" ענה לו קול קצת גבוה,"הלו התקשרתי למספר הזה כי...."לפני שצ'אד סיים את המשפט ענה לו ההקול:"אוו זה אתה,אני רואה שהחלטת להתקשר,איפה אתה גר?",אחרי שצ'אד ענה לו איפה הוא גר הוא אמר:"אבל למה אתה צריך לדעת איפה אני גר?","האהא נורא מצחיק....בטח שאתה יודע,טוב ביי",וצ''אד אפילו לא הבין מה קרה. כעבור יום נשמע צלצול בדלת וכאשר פתחו את הדלת צ'אד ראה שליח שאמר לו:"שלום,באתי להביא לך את המכתב עם הכרטיס לאי האבוד" ואז כבר צ'אד הבין את כל העניין.
    פוקימון התחלתי:גסטלי
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

10. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    "בוא אותי הם בטוח יכניסו" אמר אוגי, אתם חוזרים אל המקדש, "תנו לי להכנס בבקשה הבוס שלי נמצא שם" אמר אוגי, "עוד פעם אתם, טוב הפעם עברתם את הגבול" אמר השומר ולפתע שני השומרים הציאו שני הונצ'אקרוואים עצבניים במיוחד, הם עומדים לתקוף אתכם בסופה.

"סקווירטל תקוף את ההונצ'קרו השמאלי בבועות!"אני אומר לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנירי מנסה לתקוף בראיית הנולד אבל פיפלאפ מקדים אותה הוא משלב בועות עם מערבולת ופוגע חזק בבאנירי שמאבדת הרבה נקודות.
    "באנרי תשתמשי בהשפרצה בשביל לבלבל את פיפלא ואז תקפי בחבטה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 04:20 PM
    ~nitay~
    אתה הולך לפארק, אתה מחכה כמה דקות בתור ואז נכנס לתוך הפארק, הפארק הוא בעצם יער ענקי, לפתע אתה רואה חבורה של בורמים.
    "צא! טוטודייל! נשיכה!"

13. משתמש מנוסה
    The Trooper
    אתה רץ במהירות לראות מה קרה, אתה רואה שהוא חטף את הכדור בחזה אבל הוא לא מדמם בכלל, אתה מוריד לו את החולצה לראות מה קרה ורואה שהטליון שהיה לו חסם את הכדור, לפתע לני מתעורר בבהלה.
    "מה קרה לי?" הוא שואל.

joker
    התקבלתה, פשש סחטיין על ההשקע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה צ'אד?" שאל אוגי.

Y-CORE 13
    "צא ינמה תקוף בספינרט תקוף בעוקץ רעל" אמר אוגי והוציא ספינרט, סקווירטל תוקף בבועות, לפתע שני ההונצ'קרוואים תוקפים בסופה שמחזירה את המתקפות של הפוקימונים שלכם על עצמם, סקווירטל ניפגע חזק.

The Cheshire Cat
    באנירי תוקפת בהתזה אבל היא לא מבלבלת את פיפלאפ שתוקף במערבולת שוב ופוגע חזק בבאנירי, לפתע הזמן נגמר, את מגלה שהפסדת בקרב.

~nitay~
    טוטודייל קופץ על אחד הבורמים ונושך אותו חזק, לפתע לבורמי נפלו כל העלים, לפתע הבורמי תוקף בעלי תער ופוצע את טוטודייל חזק.

14. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 05:06 PM
    The Trooper
    אתה רץ במהירות לראות מה קרה, אתה רואה שהוא חטף את הכדור בחזה אבל הוא לא מדמם בכלל, אתה מוריד לו את החולצה לראות מה קרה ורואה שהטליון שהיה לו חסם את הכדור, לפתע לני מתעורר בבהלה.
    "מה קרה לי?" הוא שואל.
    "האיש עם האקדח ירה בך, אבל התליון שלך הציל אותך" אני אומר לו ומצביע על התליון.
    "יש לך מזל גדול" אני אומר לו ומחייך.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 05:06 PM

Y-CORE 13
    "צא ינמה תקוף בספינרט תקוף בעוקץ רעל" אמר אוגי והוציא ספינרט, סקווירטל תוקף בבועות, לפתע שני ההונצ'קרוואים תוקפים בסופה שמחזירה את המתקפות של הפוקימונים שלכם על עצמם, סקווירטל ניפגע חזק.
    "סקווירטל תקוף שוב בבועות!" אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 12 מתוך 104 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •