Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 104 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 1555
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

Gliscor
    קוקי? מזה השם שנתנתה לפיצ'ו המסכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו תוקף בזעזוע רעם ופוגע בצ'ארמנדר, צ'ארמנדר חוטף מן שיתוק חשמלי, לפתע המאמנת יוצאת מהמקום שהיא התחבא בו, "ואווי ממש תודה, אני לא הצלחתי להשטלת על הצ'ארמנדר הזה" אמרה המאמנת.
    אני אומר לה:"אין בעד מה וכדי שתילמדי לישלוט בו הוא יכול ליהיות הרסני"
    ואז החזיר את קוקי לפוקדור וארד אל אולם ההופעות
    ~~~~~~~
    הפיצ&#39;ו נקבע ומה הבעיה ??? עם השם<???

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 09:18 PM

Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף בבועות שוב ומצליח לפגוע באחד מההונצ&#39;קרוואים, לפתע אחד מההונצ&#39;אקרוואים תוקף את ספינרט במכת כנף ופוגע בו חזק.
    "סקווירטל,הצלפת זנב וחבטה&#33;"אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 09:40 PM

The Cheshire Cat
    לא, עדיין לא קיבלתם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מחכה כמה דקות בתור ורואה שהוא מתקדם לאט, לפתע את רואה את אוגי מרחוק הוא מדבר עם פרופסור גרי אוק.
    "טוב אין לי בינתיים בשביל מה לעמוד פה" אני ממלמלת לעצמי והולכת לכיוון הפרופסור ואוגי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    יש מקום, כן? :&#036;

שם משתמש: Bugs Bunny
    שם במשחק: תומאס בלאק
    תמונת מאמן:
    רקע:
    תומאס הוא צאצא למשפחה עתיקה שהתגוררה בעיר פטלבורג במחוז הוואן. סבא רבה שלו ניהל את מכון העיר פטלבורג, וכאשר פרש מניהולו החליט להעביר אותו לאחד מעוזריו, מכיוון שבו לא התעניין בניהול המכון. הוא וסבתו החליטו להקים מעון יום לפוקימונים ומאמנים, בו יכלו מאמנים לנוח, לאכול ולטפל בפוקימונים שלהם. אפילו פוקימונים פראיים שספגו חבלות היו מגיעים אל המעון לקבל טיפול, והם הוחזרו אל הטבע. ניהול מעון הפוקימונים הועבר בתורשה מסבו וסבתו אל הוריו, שטיילו במחוזות השונים ולמדו כיצד להכין תרופות שונות. אביו, היה בנוסף גם מאמן שאסף תגים מהמחוזות השונים. הוא השתתף בליגת קנטו, הוואן וגם בשינו, שם זכה באליפות הליגה.
    לפני כשנתיים, יצאה אחותו הגדולה של תומאס למסע במחוז, והגיע למקום הרביעי בפסטיבל הוואן. היא שמעה על המחוז חדש, והחליטה לצאת ולחקור אותו. היא יצאה לשם, אולם לא נשמע ממנה שום דבר חדש כבר חצי שנה. תומאס החל לדאוג והחליט שהוא רוצה לצאת למסע באותו מחוז, בתקווה למצוא את אחותו. לפני כשבוע הופיע בביתו פרופסור גרי, סיפר לתומאס שהחליטו לבחור בו לצאת למחוז, ומסר לו את הפוקימון שלו. תומאס שמח מאוד על קבלת הפוקימון, והחל להתארגן למסע. היום הוא יוצא אליה, בתקווה לזכות באליפות הליגה, ובמציאת אחותו.
    פוקימון התחלתי:
    טורטוויג או טורצ&#39;יק

5. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 04:03 PM
    Ori-Kun
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.
    "אה, ברור, כמובן&#33;" אני אומר ויורד כשאני מוכן.

6. משתמש מנוסה
    The Trooper
    טורטוויג תוקף בחבטה אבל סוויפר חומק, הוא תוקף בקשירה וחונק את טורטוויג, איווי מנסה לעזור לטורטוויג אבל הוא חלש מאוד מהקרב הקודם (כי עוד לא ריפיתה אותו).

Gliscor
    למה ביקשתה פיצ&#39;ו נקבה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך למעלית ויורד לקומה הראשונה, אתה הולך לחדר ההופעות, גרי עולה לבמה ומתחיל לדבר.
    "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי

Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף בהצלפת זנב שלא משפיע כל כך על ההונצ&#39;אקרוו, הונצ&#39;קרוו תוקף בניקור ופוגע חזק בסקווירטל, ספינרט תוקף בעוקץ רעל ופוגע בהונצ&#39;אקרוו השני שחוטף הרעלה.

The Cheshire Cat
    את הולכת אליהם, "נו, אז מה עשית בעיר עד עכשיו?" שאל פרופסור גרי אוק.

Bugs Bunny
    יש מקום, אבל לא התקבלתה.

Ori-Kun
    תגיב טיפה יותר הרבה במשחק, כי בשבוע הבא אני העשה מרתון רציני ואנחנו נתקדם הרבה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את התיק ואת הםוקדור שקבלתה, ויוצא מהחדר, אתה הולך לכיוון המעלית כדי לרדת לקומה הראשונה, אתה לוחץ על הכפתור המעלית ומחכה, אבל אתה רואה שהמעלית לא מגיע, אתה רואה שיש חדר מדרגות שאפשר לרדת משם לקומה הראשונה.

7. AllwaysStriveAndProsper

Gliscor
    למה ביקשתה פיצ&#39;ו נקבה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך למעלית ויורד לקומה הראשונה, אתה הולך לחדר ההופעות, גרי עולה לבמה ומתחיל לדבר.
    "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי

אני אלך אל פארק פוקימוני העשב.
    ~~~~~~~
    כי רציתי=0

8. משתמש מנוסה
    Gliscor
    טוב...
    ~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא מבית המלון, אתה רואה שהמאמנים שהיו בחדר ההופעות גם הולכים לפארק פוקימוני העשב וחלקם הולכים למגרש הקרבות, אתה הולך לפארק פוקימוני העשב ורואה שיש תור אחרוך במיוחד.

9. AllwaysStriveAndProsper

Gliscor
    טוב...
    ~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא מבית המלון, אתה רואה שהמאמנים שהיו בחדר ההופעות גם הולכים לפארק פוקימוני העשב וחלקם הולכים למגרש הקרבות, אתה הולך לפארק פוקימוני העשב ורואה שיש תור אחרוך במיוחד.
    יש מצב אתה מסביר לי איך המיתקפות של הפי&#39;צו שלי ניראות??בישביל תחרויות הסרט.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני כניראה אוותר על הרעיון ללכת לפארק ואלך אל מיבנה תחרויות המתאמים.

10. משתמש מנוסה
    Gliscor
    זעזוע רעם ~

הקסמה~

הצלפת זנב ~
    הוא רק מזיז את הזנב שלו מצד לצד.
    גל רעם~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך למקום שבו מתקיימת התחרות, אתה ניכנס ונירשם לתחרות ומקבל כרטיס מתאם.

לפתע אחד הפועלם נגש עליך ואומר לך "תבחר שניים מהפריטים האלו לפיצ&#39;ו שלך, כי השלב הראשון הוא שלב התצוגה." אמר האיש.

11. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 07:47 AM
    Gliscor
    זעזוע רעם ~

הקסמה~

הצלפת זנב ~
    הוא רק מזיז את הזנב שלו מצד לצד.
    גל רעם~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך למקום שבו מתקיימת התחרות, אתה ניכנס ונירשם לתחרות ומקבל כרטיס מתאם.

לפתע אחד הפועלם נגש עליך ואומר לך "תבחר שניים מהפריטים האלו לפיצ&#39;ו שלך, כי השלב הראשון הוא שלב התצוגה." אמר האיש.
    אני בוחר לה את הסרט הורוד עם הבלון הורוד.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 09:18 PM
    joker
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.
    "אוקיי אין בעיה"אני אומר לו תוך כדי שאני לוקח את התיק והפוקדור שלי ויורד למטה
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

13. משתמש מנוסה
    Gliscor
    עכשיו תבחר שני מתקפות שפיצ&#39;ו ישתמש בהם בשלב התצוגה.

joker
    אתה לוקח את הפוקדור שלך ויוצא מהחדר, לפתע הפוקדור של הפוקימון שלך נפתח ויוצא ממנו פוקימון דמוי רוח, לפתע הוא מתחיל לעוף לו במסדרון ומתחיל להתרחק ממך.

14. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 08:40 AM
    Gliscor
    עכשיו תבחר שני מתקפות שפיצ&#39;ו ישתמש בהם בשלב התצוגה.

אממ הקסמה וגל רעם.

15. משתמש מנוסה
    Gliscor
    אתה ופיצ&#39;ו עולים לזירה הענקית, פיצ&#39;ו תוקף בגל רעם משולב עם הקסמה, ויוצאים לו מהגוף גלים של חשמל משולבים עם לבבות, השופטים נותנים לכם 8 נקודות מתוך 8 ואצם עולים לשלב הבא.

עמוד 14 מתוך 104 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •