"שריטה!"Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 09:40 PM
~nitay~
טוטודייל תקוף באקדח מים ובורמי תוקף בכוח נסתר כתגובה לפתע נוצר פיצוץ חזק וגם טוטודייל וגם בורמי נפצעים.
"שריטה!"Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 09:40 PM
~nitay~
טוטודייל תקוף באקדח מים ובורמי תוקף בכוח נסתר כתגובה לפתע נוצר פיצוץ חזק וגם טוטודייל וגם בורמי נפצעים.
אני אומר"כל הכבוד לך קיקו" ומלטף את ראשהOriginally posted by momo3@Aug 19 2009, 08:48 AM
Gliscor
אתה ופיצ'ו עולים לזירה הענקית, פיצ'ו תוקף בגל רעם משולב עם הקסמה, ויוצאים לו מהגוף גלים של חשמל משולבים עם לבבות, השופטים נותנים לכם 8 נקודות מתוך 8 ואצם עולים לשלב הבא.![]()
~nitay~
טוטודייל קם בקושי מהאדמה ותקוף בשריטה אבל בורמי תוקף בהגנה והוא לא נפגע, ואז בורמי תוקף בכוח נסתר ופוגע חזק בטוטודייל.
Gliscor
אתה עולה לשלב הבא בו תלחם במתאמים אחרים, אתה עולה לזירה אחרי כמה זמן מולך יש מתאמת ויש לה מדקיפ עצבני במיוחד.
![]()
"תקוף את ההונצ'קרו המורעל בבועות!"אני צועק לסקווירטלOriginally posted by momo3@Aug 19 2009, 06:34 AM
Y-CORE 13
סקווירטל תוקף בהצלפת זנב שלא משפיע כל כך על ההונצ'אקרוו, הונצ'קרוו תוקף בניקור ופוגע חזק בסקווירטל, ספינרט תוקף בעוקץ רעל ופוגע בהונצ'אקרוו השני שחוטף הרעלה.
"היי,חכה רגע!"אני אומר לו ומתחיל לרוץ אחריוOriginally posted by momo3@Aug 19 2009, 08:40 AM
joker
אתה לוקח את הפוקדור שלך ויוצא מהחדר, לפתע הפוקדור של הפוקימון שלך נפתח ויוצא ממנו פוקימון דמוי רוח, לפתע הוא מתחיל לעוף לו במסדרון ומתחיל להתרחק ממך.
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
"תנסה לשבור אתהענף שעליו הוא תלוי עם אקדח מים! ואז נשיכה!"Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 10:07 AM
~nitay~
טוטודייל קם בקושי מהאדמה ותקוף בשריטה אבל בורמי תוקף בהגנה והוא לא נפגע, ואז בורמי תוקף בכוח נסתר ופוגע חזק בטוטודייל.
אני אומר לה "קוקי צאי מיתקפת זעזזוע רעם ואז גל רעםOriginally posted by momo3@Aug 19 2009, 10:07 AM
Gliscor
אתה עולה לשלב הבא בו תלחם במתאמים אחרים, אתה עולה לזירה אחרי כמה זמן מולך יש מתאמת ויש לה מדקיפ עצבני במיוחד.
![]()
Y-CORE 13
סקווירטל מתקשה לתקוף באותה מתקפה, בקושי יוצאות לו בועות, לפתע ההונצ'אקרוו תוקף בסופה, לפתע ספינרט קופץ לכיוונו של סקווירטל ומגן עליו מפני הסופה, ספינרט חוטף מכה רצינית שמחסלת אותו, עכשיו הקרב הוא רק בין הסקווירטל שלך להונצ'אקרוו של השומר.
joker
לפתע אתה רואה שהוא נכנס לתוך חדר אחד ישן שהדלת שלו פתוחה, לפתע אתה רואה, בחדר הזה שקית אתה רואה שמשהו זז בשקית הזו.
~nitay~
מי אמר שהבורמי תלוי על אחד הענפים?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל תוקף באקח מים ופוגע בבורמי ופוצע אותו.
Gliscor
מדקיפ חומק מזעזוע הרעם הרעם ותוקף בזנב ברזל חזק שפוגע בפיצ'ו חזק מאוד.
פיצ'ו מאבד הרבה נקודות.
הוא אמור להיות,לא?Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 10:59 AM
~nitay~
מי אמר שהבורמי תלוי על אחד הענפים?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל תוקף באקח מים ופוגע בבורמי ופוצע אותו.
-----------------
"טוטודייל,תשתמש בנשיכה!"
"סקווירטל תקוף אותו בחבטה ואז תנסה לתקוף בבועות שוב!"אני צועק לוOriginally posted by momo3@Aug 19 2009, 10:59 AM
Y-CORE 13
סקווירטל מתקשה לתקוף באותה מתקפה, בקושי יוצאות לו בועות, לפתע ההונצ'אקרוו תוקף בסופה, לפתע ספינרט קופץ לכיוונו של סקווירטל ומגן עליו מפני הסופה, ספינרט חוטף מכה רצינית שמחסלת אותו, עכשיו הקרב הוא רק בין הסקווירטל שלך להונצ'אקרוו של השומר.
אני צועק בכעס :"קוקי צאי מיתקפת זעזוע רעם ואז הצלפת זנב"
מדקיפ חומק מזעזוע הרעם הרעם ותוקף בזנב ברזל חזק שפוגע בפיצ'ו חזק מאוד.
פיצ'ו מאבד הרבה נקודות.
~nitay~
לא חובה הוא גם יכול להיות על האדמה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל תוקף בנשיכה אבל בורמי תוקף בהגנה במהירות וחוסם את טוטודייל.
טוטודייל העצבני לא מוותר הוא תוקף באקדח מים ללא הפסקה עד שבורמי מפסיק לתקוף בהגנה וחוטף מכת אקדח מים שמחסלת אותו.
Y-CORE 13
סקווירטל תוקף בחבטה ופוגע בהונצ'קרוו, הונצ'קרוו לא מוותר הוא תוקף במכת כנף אבל סקווירטל חוסם אותם עם מתקפת בועות ופוגע בו חזק.
Gliscor
פיצ'ו מנסה להתעושש מהמכה שהוא חטף, אבל עד שהוא עושה את זה מדקיפ עומד בעזרת הזנב שלו ותוקף באקדח מים, ואז הוא מתחיל להסתובב במהירות והוא הופך למן מערבולת שפוגעת בפיצ'ו חזק, כמעת ולא נשארו לכם נקודות.
"כל הכבוד סקווירטל!עכשיו תקוף בהצלפת זנב!"אני אומר לו.Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 11:13 AM
Y-CORE 13
סקווירטל תוקף בחבטה ופוגע בהונצ'קרוו, הונצ'קרוו לא מוותר הוא תוקף במכת כנף אבל סקווירטל חוסם אותם עם מתקפת בועות ופוגע בו חזק.
"כל הכבוד טוטודייל,אבל נראה לי שזה יספיק,בוא נלך מכאן" אני אומר לו ויוצא איתו מהפארקOriginally posted by momo3@Aug 19 2009, 11:13 AM
~nitay~
לא חובה הוא גם יכול להיות על האדמה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל תוקף בנשיכה אבל בורמי תוקף בהגנה במהירות וחוסם את טוטודייל.
טוטודייל העצבני לא מוותר הוא תוקף באקדח מים ללא הפסקה עד שבורמי מפסיק לתקוף בהגנה וחוטף מכת אקדח מים שמחסלת אותו.
אני אומר "קיקו מיתקפת הקסמה ואז גל רעם לטחר מיכן זעזוןע רעם לכל הכיווניםOriginally posted by momo3@Aug 19 2009, 11:13 AM
Gliscor
פיצ'ו מנסה להתעושש מהמכה שהוא חטף, אבל עד שהוא עושה את זה מדקיפ עומד בעזרת הזנב שלו ותוקף באקדח מים, ואז הוא מתחיל להסתובב במהירות והוא הופך למן מערבולת שפוגעת בפיצ'ו חזק, כמעת ולא נשארו לכם נקודות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)