Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 104 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 1555
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

Gliscor
    פיצ'ו תוקפת בהקסמה שוב אבל הפעם מדקיפ מצליח לא להפגע מזה, הוא תוקף בזנב ברזל, פיצ'ו מנסה לתפוס לו את הזנב ולזרוק אותו אבל מדקיפ כבד מדי, ופיצ'ו נופלת שהיא מנסה לבצע את הפעולה הזו, אתם מאבדים נקודות חשובות והזמן עומד להיגמר בקרוב מאוד.

אני צועק"קוקי מכת זעזוע רעם בכל הכוח לכל כיוון"

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 01:21 PM
    קבלתי לפני כמה דקות הערה ממנהל הפורום שההודעות שלי במשחק לא מושקעות, אתם חושבים שההודעות שלי לא מושקעות?

Y-CORE 13
    לפתע גרי יוצא מהמקדש, הוא רץ לעבריכם, "אוגי תקשיב גיליתי משהו מאוד חשוב אני רוצה שתבוא איתי עכשיו למלון אני צריך להראות לך משהו, "טוב אז אנחנו נזוז, דין היום בערב ניפגש במלון יש מסדר אנחנו נעשה לכם סיבוב בעיר כמו שצריך, לבנתיים תמשיך לאמן את סקווירטל שלך" אמר אוגי והלך אחרי הפרופסור.
    לפתע אתה רואה שיש מגרש קרבות ליד המלון ושיש בו הרבה זירות ויש שם הרבה מאמנים שנלחמים.

אתה יכול להשקיע יותר...
    ---------------
    אני הולך למרכז הפוקימונים לרפא את סקווירטל ומיד אחר כך אני הולך לזירה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 01:21 PM
    קבלתי לפני כמה דקות הערה ממנהל הפורום שההודעות שלי במשחק לא מושקעות, אתם חושבים שההודעות שלי לא מושקעות?

joker
    לפתע גסטלי יוצא מאחת הכריות ותוקף את רטה בליקוק, רטטה מפסיקה לנשוך אותך ונופל על הריצפה, אתה רואה שרטטה משותקת בגלל מתקפת הליקוק, לפתע אתה מביט בשעון שבפוקדע שלך ורואה שהשעה מאוחרת ואתה חייב להגיע לאולם ההופעות.
    אני דווקא חושב שהם מושקעות

~~~~~~~~~~~~~~~~~;

"ואוו השעה כבר מאוחרת,בבקשה בו גסטלי!"אני אומר לו,מנסה להחזיר אותו לפוקדור ורץ
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

4. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 06:34 AM
    The Trooper
    טורטוויג תוקף בחבטה אבל סוויפר חומק, הוא תוקף בקשירה וחונק את טורטוויג, איווי מנסה לעזור לטורטוויג אבל הוא חלש מאוד מהקרב הקודם (כי עוד לא ריפיתה אותו).
    "איווי, תנסה מתקפת חול על סוויפר! טורטוויג, תשתמש בנסיגה!" אני אומר ובודק אם האקדח של הופשע עדיין על הרצפה.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    אתה נכנס לחנות ונרשם לתחרות היופי לפתע המוכרת מוציא חבילה ובתוכה אבזרים, "תבחר שלושה מהם." היא אומרת.

The Cheshire Cat
    "כן, קחי את הכרטיס הזה ותציגי אותו לשומר שבכניסה הוא יכניס אותך בלי תור" אמר פרופסור גרי אוק ונתן לך את הכרטיס.

Gliscor
    פיצ'ו תוקפת במכת זעזוע רעם אחרונה וחזקה אבל מדקיפ חומק בעזרת זנב ברזל שעוזרת לו לקפוץ גבוה, לפתע הוא יוצא עוד פעם מערבות שמשולבת עם מכת בוץ בעלת מראה יפיפה, המכה פוגעת בפיצ'ו ומחסלת אותה סופית, אתה מפסיד בקרב המתאמים.

Y-CORE 13
    אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים, אתה נכנס לתוכו ומגיש לאחות גוי את הפוקדור, כעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותו, אתה לוקח אותו ויוצא ממרכז הפוקימונים, אתה רץ במהירות אל הזירה, אתה רואה שיש במקום הרבה מאמנים, לפתע אתה שומע שהתפנה מקום באחת הזירות ויש שם כבר מאמן, אתה רואה שאף מאמן לא ניגש להלחם במאמן שנמצא בזירה הזו.

joker
    אתה מחזיר את גסטלי אל הפוקדור ורץ לכיוון המעלית, אתה לוחץ על הכפתור ומחכה כמה דקות, דלתות המעלית נפתחות ואתה ניכנס אל המעלית, אתה מחכה כמה דקות ואתה מגיע אל הקומה הראשונה, אתה רץ אל אולם ההופעות ורואה שיש שם מלא מאמנים את חלקם אתה מכיר מהספינה ואת חלקם ממש לא.
    לפתע גרי עולה על הבמה ומתחיל לדבר, "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי

The Trooper
    איווי לא יכול לתקוף, טורטוויג תוקף בנסיגה ומצליח להשתחרר מהקשירה של סוויפר, אתה מחפש את הרובה אבל אתה לא מוצא אותו.

6. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 07:24 PM

The Trooper
    איווי לא יכול לתקוף, טורטוויג תוקף בנסיגה ומצליח להשתחרר מהקשירה של סוויפר, אתה מחפש את הרובה אבל אתה לא מוצא אותו.
    "טורטוויג, תשתמש בחבטה ואז בעלי תער!" אני צועק וממשיך לחפש את האקדח.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה

Y-CORE 13
    אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים, אתה נכנס לתוכו ומגיש לאחות גוי את הפוקדור, כעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותו, אתה לוקח אותו ויוצא ממרכז הפוקימונים, אתה רץ במהירות אל הזירה, אתה רואה שיש במקום הרבה מאמנים, לפתע אתה שומע שהתפנה מקום באחת הזירות ויש שם כבר מאמן, אתה רואה שאף מאמן לא ניגש להלחם במאמן שנמצא בזירה הזו.
    אני הולך אל הזירה ,"אני דין,אתה מוכן לקרב נגדי?" אני שואל את המאמן..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    אתה נכנס לחנות ונרשם לתחרות היופי לפתע המוכרת מוציא חבילה ובתוכה אבזרים, "תבחר שלושה מהם." היא אומרת.
    אני לוקח:כובע,סרט אדום,ובלון כוכב שאותו אני קושר לזנבו של טוטודייל

עריכה:הרשיתי לעצמי לעשות את זה:

9. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "כן, קחי את הכרטיס הזה ותציגי אותו לשומר שבכניסה הוא יכניס אותך בלי תור" אמר פרופסור גרי אוק ונתן לך את הכרטיס.
    "תודה!" אני אומרת בחיוך ומתחילה ללכת. "אבל מצד שני. אם זאת לא חוצפה כמובן... אוכל לקבל גם את הפוקדור?" אני שואלת בהיסוס.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    The Trooper
    טורטוויג תוקף בחבטה ופוגע בראשו של סוויפר, סוויפר לא מוותר הוא תוקף בעוקץ רעל אבל טורטוויג חוסם אותו עם עלי תער.
    אתה מחפש את האקדח לפתע אתה מבחין שהוא נמצא מאחורי הגנב והוא אפילו לא שם לב עליו.

Y-CORE 13
    "כן" עונה המאמו בחיוב, הוא שולף פוקדור מאחד הכיסים שלו וזורק אותו באיוויר, הפוקדור נפתח וממנו יוצא סטאראביה, הוא מנסה לעוף באוויר אבל כל הזמן נופל על האדמה.

~nitay~
    פשש כל הכבוד על ההשקע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב עכשיו רק תבחר שני מתקפות שאותם תשבל והם ייצגו את הפוקימון שלך." אמרה האישה שמנהלת את התחרות.

The Cheshire Cat
    "אני לא יודע." אמר פרופסור אוק, "יש רק דרך אחד לבדוק את זה, אני אלחם נגדה ועם היא תנצח אותי היא תקבל את הפוקדור, גם אני מאמן מתחיל אז אל תדאגי" אמר אוגי.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 07:38 PM

Y-CORE 13
    "כן" עונה המאמו בחיוב, הוא שולף פוקדור מאחד הכיסים שלו וזורק אותו באיוויר, הפוקדור נפתח וממנו יוצא סטאראביה, הוא מנסה לעוף באוויר אבל כל הזמן נופל על האדמה.

"אוקיי,סקווירטל תקוף אותו בבועות ואז תרוץ אליו ותקוף בחבטה!"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. Kibō no chi
    The Trooper
    טורטוויג תוקף בחבטה ופוגע בראשו של סוויפר, סוויפר לא מוותר הוא תוקף בעוקץ רעל אבל טורטוויג חוסם אותו עם עלי תער.
    אתה מחפש את האקדח לפתע אתה מבחין שהוא נמצא מאחורי הגנב והוא אפילו לא שם לב עליו.

"טורטוויג תשתמש בעלי תער! אבל הפעם על הפושע!" אני אומר ורץ לעברו, ואם הוא נפגע ונופל אני מרים מהר את האקדח ומתרחק ממנו, מכוון את האקדח עליו.

Spoiler ספוילר

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    פשש כל הכבוד על ההשקע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב עכשיו רק תבחר שני מתקפות שאותם תשבל והם ייצגו את הפוקימון שלך." אמרה האישה שמנהלת את התחרות.
    חוסר המתקפות שלי גורם לי לעשות תרגיל לא אפשרי במיוחד O:
    -------------------------------------
    "אקדח מים ונשיכה" אגיד לה ואז אסביר לטוטודייל "תשתמש באקדח מים כלפיי מעלה למרחק לא גבוהה מדי ואז תנסה לקפוץ ולתפוס אותו בחזרה עם נשיכה כשתצטרך,בסדר?"

14. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "אני לא יודע." אמר פרופסור אוק, "יש רק דרך אחד לבדוק את זה, אני אלחם נגדה ועם היא תנצח אותי היא תקבל את הפוקדור, גם אני מאמן מתחיל אז אל תדאגי" אמר אוגי.
    "טוב." אני אומרת בהסכמה ומוציאה את באנרי.
    "תתחילי עם ראיית הנולד ואז חבטה! אם הוא תוקף הגנה."
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

Gliscor
    פיצ'ו תוקפת במכת זעזוע רעם אחרונה וחזקה אבל מדקיפ חומק בעזרת זנב ברזל שעוזרת לו לקפוץ גבוה, לפתע הוא יוצא עוד פעם מערבות שמשולבת עם מכת בוץ בעלת מראה יפיפה, המכה פוגעת בפיצ'ו ומחסלת אותה סופית, אתה מפסיד בקרב המתאמים.
    אגיד לקוקי בעצב"שזו אשמתי שהיא הפסידה לא הייתי צריך ללכת איתה לתחות מתאמים לפני שאיתמנו"
    ואחזיר אותה לפוקדור ואלך אל פרק פוקימוני העשב.

עמוד 17 מתוך 104 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •