Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 104 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    סטאראביה תוקף בניקור ומפוצץ את כל הבועות במהירות, סקווירטל מנצל את זה שסטאראביה לא יכול לעוף ותוקף אותו בחבטה, סטאראביה תוקף במכת כנף כדי להגן על עצמו אבל הוא לא מצליח וחוטף את מכת החבטה של סקווירטל ונפגע.

The Trooper
    טורטוויג תוקף בעלי תער על הגנב, אבל סוויפר חוסם את עלי תער בזנב רעל.
    לפתע סוויפר מתמתח לעברו של טורטוויג ואז תוקף אותו בנשיכה חזקה ברגלו, טורטוויג צווח צווחה חזקה מרוב כאב.

~nitay~
    מה אני יכול לעשות אתה רק התחלתה את המשחק, טוטודייל למד כרג רק מתקפה אחת חדשה שזה טוב להתחלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל מנסה לבצע את מה שאתה מבקש ממנו אבל הביצוע יוצא גרוע במיוחד, טוטודייל תוקף באקדח מים וקופץ לגובה הוא תוקף בנשיכה וכל המים שהוא תפס משפריצים לו מהפה, רק בגלל שכמעט אף אחד לא מתחרה אתה מצליח לעלות שלב הבא, בגלל שלך ולסקיטי של אחת המאמנות יש את אותה כמות נקודות.
    "בגלל שאתם בתיקו אתם תקיימו קרב" אמרה המנהלת של החנות, "טוב!" קפצה הממאמנת בזעם, לפתע אתה רואה שאתה מזהה את המאמנת היא הגיע איתך בספינה.

The Cheshire Cat
    "צא טוטודייל תקוף באקדח מים!" צעק אוגי והוציא את הטוטודייל שלו שניראה חזק ומאומן במיוחד, באנירי ראתה שטוטודייל עומד לתקוף באקדח מים אבל לפתע טוטודייל שינה מהלך ותקף בזעם, באנירי חוטפת מכה רצינית.

Gliscor
    אתה יוצא מהבניין של התחרות, אתה רואה שהפיצ'ו שלך מאוד חלשה וצריך לרפאה אותה, אתה ניגש שניה למרכז הפוקימונים ומרפאה את הפיצ'ו שלך, כעבור כמה דקות אתה מקבל את הפוקדור בחזרה, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לפארק פוקימוני העשב, לפתע הפוקדור של הפיצ'ו שלך ניפתח, לפתע הפיצ'ו שלך מתחילה לרוץ בעיר לכיוון אחר.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 10:01 PM
    Y-CORE 13
    סטאראביה תוקף בניקור ומפוצץ את כל הבועות במהירות, סקווירטל מנצל את זה שסטאראביה לא יכול לעוף ותוקף אותו בחבטה, סטאראביה תוקף במכת כנף כדי להגן על עצמו אבל הוא לא מצליח וחוטף את מכת החבטה של סקווירטל ונפגע.
    "סקווירטל עכשיו תתקוף אותו מהר בבועות!"אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. Kibō no chi

The Trooper
    טורטוויג תוקף בעלי תער על הגנב, אבל סוויפר חוסם את עלי תער בזנב רעל.
    לפתע סוויפר מתמתח לעברו של טורטוויג ואז תוקף אותו בנשיכה חזקה ברגלו, טורטוויג צווח צווחה חזקה מרוב כאב.

"טורטוויג, תשתמש בנסיגה שוב!" אני צועק וקופץ על הגנב, בכדי שיפול על הרצפה, מנסה לתפוס את האקדח ומצמיד אותו לראש שלו.

Spoiler ספוילר

4. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "צא טוטודייל תקוף באקדח מים!" צעק אוגי והוציא את הטוטודייל שלו שניראה חזק ומאומן במיוחד, באנירי ראתה שטוטודייל עומד לתקוף באקדח מים אבל לפתע טוטודייל שינה מהלך ותקף בזעם, באנירי חוטפת מכה רצינית.
    ><
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "באנרי תקפצי מעליו ותישתמשי בחבטה&#33;" אני אומרת שוב. "הפעם תגני על עצמך אם הוא תוקף&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

Gliscor
    אתה יוצא מהבניין של התחרות, אתה רואה שהפיצ&#39;ו שלך מאוד חלשה וצריך לרפאה אותה, אתה ניגש שניה למרכז הפוקימונים ומרפאה את הפיצ&#39;ו שלך, כעבור כמה דקות אתה מקבל את הפוקדור בחזרה, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לפארק פוקימוני העשב, לפתע הפוקדור של הפיצ&#39;ו שלך ניפתח, לפתע הפיצ&#39;ו שלך מתחילה לרוץ בעיר לכיוון אחר.
    אני רץ אחריה וצועק" קוקי תחזרי לאן את רצה"

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 07:24 PM
    joker
    אתה מחזיר את גסטלי אל הפוקדור ורץ לכיוון המעלית, אתה לוחץ על הכפתור ומחכה כמה דקות, דלתות המעלית נפתחות ואתה ניכנס אל המעלית, אתה מחכה כמה דקות ואתה מגיע אל הקומה הראשונה, אתה רץ אל אולם ההופעות ורואה שיש שם מלא מאמנים את חלקם אתה מכיר מהספינה ואת חלקם ממש לא.
    לפתע גרי עולה על הבמה ומתחיל לדבר, "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי
    "אני רואה שיש לי קצת זמן פנוי"אני אומר,יוצא החוצה ומחפש מה לעשות....
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

7. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    מה אני יכול לעשות אתה רק התחלתה את המשחק, טוטודייל למד כרג רק מתקפה אחת חדשה שזה טוב להתחלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל מנסה לבצע את מה שאתה מבקש ממנו אבל הביצוע יוצא גרוע במיוחד, טוטודייל תוקף באקדח מים וקופץ לגובה הוא תוקף בנשיכה וכל המים שהוא תפס משפריצים לו מהפה, רק בגלל שכמעט אף אחד לא מתחרה אתה מצליח לעלות שלב הבא, בגלל שלך ולסקיטי של אחת המאמנות יש את אותה כמות נקודות.
    "בגלל שאתם בתיקו אתם תקיימו קרב" אמרה המנהלת של החנות, "טוב&#33;" קפצה הממאמנת בזעם, לפתע אתה רואה שאתה מזהה את המאמנת היא הגיע איתך בספינה.

"טוטודייל אקדח מים&#33;" אגיד בהתעלמות גמורה מהמאמנת שמולי

8. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    Originally posted by momo3@Aug 19 2009, 06:34 AM

Ori-Kun
    תגיב טיפה יותר הרבה במשחק, כי בשבוע הבא אני העשה מרתון רציני ואנחנו נתקדם הרבה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את התיק ואת הםוקדור שקבלתה, ויוצא מהחדר, אתה הולך לכיוון המעלית כדי לרדת לקומה הראשונה, אתה לוחץ על הכפתור המעלית ומחכה, אבל אתה רואה שהמעלית לא מגיע, אתה רואה שיש חדר מדרגות שאפשר לרדת משם לקומה הראשונה.
    אני אשתדל להגיב יותר. אני לא חורש כל היום על הפורום וגם לאחרונה אני לא במצב רוח של מ"ת, אבל אני מבין אותך, אני אשתדל להגיב יותר
    --
    "טוב... נראה שיהיה מהיר יותר דרך המדרגות" אני אומר לעצמי ויורד במדרגות.

9. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    Originally posted by momo3@Aug 18 2009, 04:03 PM
    Gliscor
    בסדר תקרא לפוקימון שלך איך שאתה רוצה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ&#39;ו תוקפת בגל רעם אבל צ&#39;ארמנדר חומק, צ&#39;ארמנדר תוקף בלהביור שפוגע חזק בפיצ&#39;ו שלך.

~nitay~
    כעבור כמה דקות האחות ג&#39;וי מחזירה לך את הפוקדור, אתה יוצא מהמקום ורואה שהתור לפארק פוקימוני העשב ירד ואין הרבה אנשים שבתור.

Y-CORE 13
    השומרים לא נותנים לך להכנס, כל פעם שאתה מנסה הם חוסמים אותך.

The Cheshire Cat
    את עולה לזירה מולך יש מאמנת ויש לה פיפלאפ.

Ori-Kun
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.

The Trooper
    איווי מנסה לגלות מי האמיתי אבל הוא לא מצליח האיפומים זזים מהר מדי, לפתע אחד קופץ על איווי ותוקף אותו בסטירה כפולה ופוצע את איווי חזק.
    לפתע איווי מתעלף, אתה רואה שהוא לא קם, השופט מכריז על המאמנים בעלי האיפום כמנצחים בקרב.

Waluigi
    "יש שם איזה פוקימון שתוקף את האנשים שנכנסים למעלית" אמר אחד האנשים.
    "לא לדאוג...אני אנסה לטפל בזה" אני אומר להם.
    אני ניגש למעלית ובודק את גורם המהומה.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

10. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף בבועות במהירות, סטאראביה תוקף בסופה ומחזיר על סקווירטל את הבועות אבל סקוירטל חומק, בגלל שסטאראביה לא יודע לעוף אז כשהו תוקף בסופה הוא מתהפך בגלל שהיא גורמת לו לאבד את היציבות שהוא על האדמה.

The Trooper
    טורטוויג תוקף בנסיגה ויוצא ממתקפת הנשיכה, אתה קופץ על הגנב, שניכם נופלים על הריצפה, לפתע הוא שם לב לרובה ולוקח אותו לפניך, לפתע הוא נותן לך בעיטה והוא עומד, "אל תזוז או שאני אפוצץ לך את הראש "אמר הגנב וכיוון עליך את רובה.

The Cheshire Cat
    באנירי קופצת לגובה ותוקפת בחבטה טוטודייל תוקף בזעם ושניהם מתנגשים זה בזה, ונפצעים באותה המידה.
    לפתע טוטודייל רץ עלברה של באנירי הוא עומד לתקוף אותה בנשיכה.

Gliscor
    פיצ&#39;ו לא מקשיבה לך, היא מתחילה לרוץ לכיוון אחת החניות, אתה רץ אחריה במהירות כדי לא לאבד אותה, אתה מנסה להחזיר אותה לפוקדור אב היא לא רוצה וחומקת מהלייזר של הפוקדור, לפתע היא נכנס לאח החניות, אתה נכנס אחריה לפתע אתה רואה שהיא משחקת עם פיצ&#39;ו (זכר) אחד היא ניראת מאוהבת.

joker
    אתה יוצא מבית המלון ומחפש מקומות מעניינים, אתה רואה שליד בית המלון יש מגרש קרבות, ואתה רואה שלט שאומר שיש באזור פארק פוקימוני עשב.

~nitay~
    טוטודייל תוקף באקדח מים על סקיטי שניראת מבוהל וחסר עונים, היא חוטפת מכה רצינית ממתקפת אקדח המים אבל לא מוותרת, היא תוקפת בשירה, לפתע טוטודייל מתחיל להיות מנומנם, הצעדים שלו נהיים אטיים יותר, לפתע סקיטי תוקפת במכה תחתית ופוגעת חזק בטוטודייל הישנוני.

Ori-Kun
    אתה חשוב שאני פריק של הפורום, אי מגיב רק כשאני בבית, השבוע הזה אני בבית הרבה בגלל שאני לומד למבחן אבל בדרך כלל אני מגיב קצת, אבל אני רוצה ששבוע הבא נעשה מרתון של כמה ימים אז הייתי רוצה שטיפה תגיב יותר (לא חובה אבל זה כדי שתהיה בקצב של כולם)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יורד דרך חדר המדרגות לפתע אתה שומע רעשים מוזרים שמתקרבים עליך לפתע אתה רואה שלקסיו עצבני עולה במדקגות הוא תוקף במכת ברק לכל אבר.

Waluigi
    אתה ניגש לאזור המעלית ולוחץ על הכפתור של המעלית, אתה מחכה כמה דקות ולפתע הדלת נפתח במעלית יושב לו גיבל שניראה דיי רגוע.

11. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 20 2009, 06:22 AM

The Trooper
    טורטוויג תוקף בנסיגה ויוצא ממתקפת הנשיכה, אתה קופץ על הגנב, שניכם נופלים על הריצפה, לפתע הוא שם לב לרובה ולוקח אותו לפניך, לפתע הוא נותן לך בעיטה והוא עומד, "אל תזוז או שאני אפוצץ לך את הראש "אמר הגנב וכיוון עליך את רובה.
    "תרגיש חופשי לפוצץ אותו" אני אומר.
    "טורטוויג, מהר&#33; עלי תער על האקדח&#33;"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    The Trooper
    טורטוייג תוקף בחבטה ופוגע בגבו של הגנב שכבר חוץ על ההדק, לפתע הגב נופל ואז נשמעה קול של יריאה.
    אתה מרים את הגנב ורואה שהוא ירה בעצמו בטעות.

13. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 20 2009, 07:28 AM
    The Trooper
    טורטוייג תוקף בחבטה ופוגע בגבו של הגנב שכבר חוץ על ההדק, לפתע הגב נופל ואז נשמעה קול של יריאה.
    אתה מרים את הגנב ורואה שהוא ירה בעצמו בטעות.
    אני מרים מהר את האקדח, רק ליתר ביטחון ויורה שוב בגנב.
    אחרי שאני בטוח שהוא מת אני שואל את האחות ג&#39;וי ואת לני אם הם בסדר.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    The Trooper
    "תודה תודה תודה." אומרת האחות ג&#39;וי ומחבקת אותך, "אתה יכול לשמור את הטורטוויג לעצמך זכיתה בו בכבוד" היא אומרת.

15. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 20 2009, 08:05 AM
    The Trooper
    "תודה תודה תודה." אומרת האחות ג&#39;וי ומחבקת אותך, "אתה יכול לשמור את הטורטוויג לעצמך זכיתה בו בכבוד" היא אומרת.
    "בסדר" אני אומר לה, ומתקרב אל טורטוויג.
    "לא נפצעת, נכון?" אני שואל אותו, ואז מסתובב אל סוויפר, לבדוק אם יש לו פציעות.

Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 104 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •