Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 104 ראשוןראשון 12341252102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    שם משתמשingo
    שם במשחק:ירין
    תמונת מאמן:
    רקע:ירין נולד לשני חוקרי פוקימונים נערצים. הם היו חוקרים מיוחדים מאוד, הם חקרו את פוקמוני החלל והזמן וגילו יצורים חדשים.
    ירין בעיקר אהב לשחק עם פוקימונים אבל בעיקר עם פוקמוני אדמה. הוא מאוד נקשר אליהם ותמיד הוא שיחק איתם.
    יום אחד ירין בא לפגוש את חבריו הפוקימונים וכשהגיע ראה מראה זוועתי-כל הפוקימונים נפצעו קשה וחלקם אפילו מתו. ירין לא ידע איך זה קרה אך הוא מיהר לטפל בהם.
    כשירין סיפר זאת להוריו הם חשדו שהיה לזה קשר מלאי האסור-הם נסעו לשם וחזרו וירין חיכה וחיכה וחיכה והם לא חזרו.ירין החליט שהוא ילחם במפלצות שבאי האסור וישיב את הוריו!
    פוקימון התחלתי:רייהון
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    טב במשך הלילה ישבתי וקראתי את הרקע של כל אחד, ההשקע ברקע חשובה, ותמיד חשוב שהרקע היה קשור למשחק, אז הינה עוד שני משתמשים שהתקבלו למשחק, בהמשך אולי עוד יתקבלו כלום עוד לא בטוח, אז אל תחשבו ישר שאתם לא התקבלתם.

אז שני המשתמשים שהתקבלו הם
    Y-CORE 13 ו The Trooper (רקע מושקע ומעניין)

משתמשים שעוד לא נרשמו להמשחק אפשר עוד להרשם

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    אז אני יתקבלתי או לא??

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 16 2009, 08:43 AM
    אז אני יתקבלתי או לא??
    עדיין לא ברור אני רוצה לראות עם יהיו עוד רשומים וכמה הרקע שלהם יהיה טוב.

משתמשים זה שעוד לא קבלתי אתכם למשחק לא אמר שאתם לא התקבלתם זה אומר שאני עוד צריך לחשוב על זה, כי אולי יהיו עוד רשומים ואני רוצה לראות איך הרקע שלהם וכל זה.

ועוד אפשר להרשם למי שרוצה

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 09:46 AM
    עדיין לא ברור אני רוצה לראות עם יהיו עוד רשומים וכמה הרקע שלהם יהיה טוב.

משתמשים זה שעוד לא קבלתי אתכם למשחק לא אמר שאתם לא התקבלתם זה אומר שאני עוד צריך לחשוב על זה, כי אולי יהיו עוד רשומים ואני רוצה לראות איך הרקע שלהם וכל זה.

ועוד אפשר להרשם למי שרוצה
    אבל עכשיו אני צריך לשפר את הרקע?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dingo@Aug 16 2009, 09:48 AM
    אבל עכשיו אני צריך לשפר את הרקע?
    לא

7. AllwaysStriveAndProsper
    אני יכול לשנות את הרקע לאחד הרקעים היותר טובים שלי

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 16 2009, 09:49 AM
    אני יכול לשנות את הרקע לאחד הרקעים היותר טובים שלי
    יש לך רקעים מכונים?
    ועם אתה רוצה לשנות את הרקע תרשם מחדש בבקשה

9. משתמש מנוסה
    שם משתמש:אמבראון
    שם במשחק:דודי
    תמונת מאמן:
    רקע:דודי חלם מאז ומיתמיד שיהיו לו פוקימונים. אבא שלו היה מנהל של חברה אנקית לאוכל של פוקימונים אמא שלו עבדה שם בתור ספקית. רוב הזמן דודי היה לומד בביתו,הוריו רצו שהוא ילמד כדי שהוא יהיה חכם ושיהיה גדול יוכל לנהל בימקום אבא שלו את החברה של המזון לפוקימונים.יום אחד שהוא יצא לטייל הוא ראה טיילו פצוע הוא טייפל בו והסתיר אותו בחדרו אחרי שטייל הברי דודי העיף אותו וטיילו חזר ללהקה שלו.יום אחד דודי אחליט שזהו הוא הולך לקבל פוקימון, הוא ראה מודעה שבא היה רשום על אי ניסתר עם אמון פוקימונים. הוא ארז תיק השיאיר פתק לההורים ויצא לשם
    פוקימון התחלתי:איווי
    לא יהיה בפורום עד ה20.8
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם משתמש:Gliscor
    שם במשחק:מייק ריד
    תמונת מאמן:
    רקע:מייק נולד למישפחה רגילה,יש לו שני אחים גדולים ואחות קטנה.
    לרוב הוריו לא בבית וכך גם אחיו שכל אחדמ הם יצאה למסע מישלו,ומייק נישאר בבית עם אחותו הקטנה מלני הוא משחק איתה בצעצועי הפוקימוןשלו,ובנוסף הוריו משאירים איתם את האספיאון שלהם,אחרי שמלני נירדמת מייק ואספיאון יוצאים לחצר ומייק מיתאמן עם אספיאון על מיתקפות שאספיאון מכיר,כך הוא מקבל ניסיון עם פוקימונים לפני המסע שלו.כשמייק נישאר לבד בבית הוא משחק בבובות הפוקימונים שלו ומדמיין שהוא המאמן שלהם,אחת הבובות האהובות עליו היא של פיקצ&#39;ו שהיא הבובה הראשונה שקיבל מייק.מייק מצפה לצאת למסע שלו בקוצר רוח,הוא כבר רוצה ליהיות כמו אח שלו הגדול ג&#39;ייק שהפך למאמן חזק.אחיו השני של מייק טרייסי הוא חוקר פוקימונים שיצא באחת המשלחות לאי האסור אחרי כמה ימים שהיה שם הוא מצא שם מערה ביחד עם עוד 2 חוקרים ההדבר האחרון ששמעו מהם היה אוי לא מה זה הדברהזזזזזזזזזזה.
    ומאז אותו יום מייק רוצה לצאת לאי האסור כדי לימצוא אותו ולהציל אותו.
    לאחר שבועיים של דאגה הגיעה המכתב הזמנה לאי האסור,בזמן שמייק היה על הספינה הוא חשב בפחד על הדבר או הפוקימון שבגללו נעלמו המדענים ואחיו טרייסי.
    פוקימון התחלתי:פיצ&#39;ו(נקבה)אם אפשר.

11. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 16 2009, 07:44 AM

אז שני המשתמשים שהתקבלו הם
    Y-CORE 13 ו The Trooper (רקע מושקע ומעניין)
    אז אפשר להתחיל? :o
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Y&#045;CORE 13@Aug 16 2009, 10:20 AM
    אז אפשר להתחיל? :o
    לא, אני אתחיל כתסתיים ההרשמה, שיהיו לי לפחות 20 רשומים.

אני מזכיר שוב ההרשמה עדיין פתוחה

13. משתמש מנוסה
    טוב אז הינה עוד משתמש שהתקבל למשחק שלי והוא:
    Ori-Kun

משתמשים שעוד לא נרשמו למשחק אפשר עוד להרשם

14. AllwaysStriveAndProsper
    ושאלתי שאלה למה לא עניתה
    הרקע שלי טוב???
    שיט מומו מיצתער באתי לילחוץ על לערוך הודעה והיהי לי לאג וזה לחץ על הסר

15. משתמש מנוסה
    בגללך עשיתי דאבל הגבתה מקודם ואז מחקתה את ההודע, ואני עדיין חושב על זה, אני רוצה לראות עם יהיו עוד רשומים.

עמוד 2 מתוך 104 ראשוןראשון 12341252102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •