Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף בבועות אבל גלייסכור תוקף בחיתוך זעם ומפוצץ את כל הבועות ואז גלייסכור תקוף בגיליוטינה, סקווירטל מנסה לחמוק אבל הוא לא מצליח וחוטף מכה רצינית שמחסלת אותו במקום, סקווירטל מחוסל.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 12:24 PM
    Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף בבועות אבל גלייסכור תוקף בחיתוך זעם ומפוצץ את כל הבועות ואז גלייסכור תקוף בגיליוטינה, סקווירטל מנסה לחמוק אבל הוא לא מצליח וחוטף מכה רצינית שמחסלת אותו במקום, סקווירטל מחוסל.
    "לא נורא סקווירטל,היית טוב"אני אומר לו,לוקח אותו והולך למרכז הפוקימונים ומחפש את האחות ג'וי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 12:16 PM

Dingo
    רייהורן נראה מאוד מרוצה מהשם שנתנה לו, אתה מסתובב טיפה בעיר לפתע אתה רואה שליד המלון יש מגרש קרבות ויש שם מלא ממאנים שנלחמים.

"ריי בוא נלך לקרוא להם תצורה!" אני אומר לו ורץ לשם " אז מי רוצה להילחם נגדי?" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    the Ultimate Rhydon
    התקבלתה
    ~~~~~~~~~~~~
    אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה הנרי?" שאל אוגי.
    "כן..." אני אומר בעייפות
    "קרה משהוא?" אני ישאל
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

5. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13 בגלל שאתה המשתמש הראשון שהגיב בעמוד 25 אתה זוכה בפוקדור ריק.

Y-CORE 13
    אתה מרים את סקווירטל הפצוע ולוקח אותו למרכז הפוקימונים, אתה רץ במהירות ותוך כמה דקות אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים ומרפאה את הסקווירטל.
    "בגלל שאתה המרפאה ה1000 אתה זוכה בפוקדור ריק" אומר האחות ג&#39;וי ומביאה לך את הפוקדור.

Dingo
    אתה הולך למגרש הקרבות ורואה שיש מלאה מאמנים שמחקים לקרב, לפתע מאמן אחד שניצח בקרב בא הוא צריך לבחור משהו שהוא ילחם מולו, "אני אבחר בך" אמר המאמן והצביע עליך.

the Ultimate Rhydon
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 01:01 PM
    Y-CORE 13 בגלל שאתה המשתמש הראשון שהגיב בעמוד 25 אתה זוכה בפוקדור ריק.

Y-CORE 13
    אתה מרים את סקווירטל הפצוע ולוקח אותו למרכז הפוקימונים, אתה רץ במהירות ותוך כמה דקות אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים ומרפאה את הסקווירטל.
    "בגלל שאתה המרפאה ה1000 אתה זוכה בפוקדור ריק" אומר האחות ג&#39;וי ומביאה לך את הפוקדור.

יש&#33;תודה
    -------------------------------
    "תודה רבה&#33;"אני אומר לאחות ג&#39;וי ויוצא מהמרכז,"בוא סקווירטל,נלך לחפש פוקימונים"אני אומר לו ומחפש שדה או יער שאני אוכל למצוא שם פוקימונים.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה הולך למגרש הקרבות ורואה שיש מלאה מאמנים שמחקים לקרב, לפתע מאמן אחד שניצח בקרב בא הוא צריך לבחור משהו שהוא ילחם מולו, "אני אבחר בך" אמר המאמן והצביע עליך.

"היי בוא נלחם&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    the Ultimate Rhydon
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.
    &#39;מסדר בוקר... מה זה מסדר בוקר?&#39; אני חושב לעצמי
    "אוקיי&#33;" אני אומר לאוגי.
    אני מתלבש מהר, לוקח את התיק ואת הפוקדור שלי ויורד לאולם ההופעות&#33;

9. משתמש מנוסה
    joker
    גסטלי תוקף את צ&#39;יקוריטה בזדון ללא הפסקה, כעבור כמה דקות צ&#39;יקוריטה מתעוררת היא נייראת חלשה מאוד ולא מרוכזת בכלל, אבל היא לא מוותר היא עומד לתקוף בעלי תער.
    "גסטלי צ&#39;יקוריטה חלשה ויש מצב שנצליח&#33;נסה להתחמק ולגמור אותה בליקוק&#33;"
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

10. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    אתה מחפש איזה פוקימון לתפוס אבל אתה רואה שאין באזור פוקימונים, יש רק בפארק פוקימוני העשב.

Dingo
    "טוב , קדימה בוא נילחם" אמר המאמן וזרק פוקדור שממנו יצא מגמגר עצבני במיוחד.

the Ultimate Rhydon
    אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית, אתה מחכה כמה זמן ואז לפתע המעלית ניפתחת לפתע יוצאים מהמעלית חבורה של קקניות הם תוקפות אותך בעוקץ רעל ומפילות אותך על הריצפה, ואז רצות במסדרון.

joker
    גסטלי חמק ואז תקף בליקוק ופגע חזק בצ&#39;יקוריטה וחיסל אותה, אתה ניצחתה בקרב.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 01:45 PM
    Y-CORE 13
    אתה מחפש איזה פוקימון לתפוס אבל אתה רואה שאין באזור פוקימונים, יש רק בפארק פוקימוני העשב.
    "בוא סקווירטל"אני אומר לו והולך לפארק פוקימוני העשב לחפש איזה פוקימון עשב חזק.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    the Ultimate Rhydon
    אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית, אתה מחכה כמה זמן ואז לפתע המעלית ניפתחת לפתע יוצאים מהמעלית חבורה של קקניות הם תוקפות אותך בעוקץ רעל ומפילות אותך על הריצפה, ואז רצות במסדרון.
    "אאוץ&#39;" אני צועק מזמן שאני נופל...
    &#39;יש לי פוקדור, אבל אני לא בטוח אם אני יכול להישתמש בו...&#39; אני חושב לעצמי
    אחריי שנייה של עירעור, אני מנסה לפתוח את הפוקדור כדי לראות אם משהוא יוצא משם.

13. משתמש מנוסה

Dingo
    "טוב , קדימה בוא נילחם" אמר המאמן וזרק פוקדור שממנו יצא מגמגר עצבני במיוחד.

"ריי צא&#33; השתמש ברקע תוך כדי הצלפת זנב ומכת קרן בכל הכח&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    joker
    גסטלי חמק ואז תקף בליקוק ופגע חזק בצ&#39;יקוריטה וחיסל אותה, אתה ניצחתה בקרב.
    "יש&#33;כל הכבוד גסטלי,מגיעה לך מנוחה קטנה עכשיו"אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור

ומיד אחרי זה אני ממשיך בדרכי.
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

15. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
    למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה ביל?" שאל אוגי.
    "כן, זה אני" אני אומר לו, תוך כדי פיהוק רחב.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

עמוד 25 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •