Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 1555
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 12:16 PM
    ~nitay~
    אתה רואה שיש עוד שני אנשים בקבוצה שלך הם ניראים דיי מבינים בפוקימון, מנהגת הקבוצה שלכם ממשיכה לחקות לאנשים, לפתע היא מקבלת הודעה שאפשר לצאת כבר לסיור ושהקבוצה שלכם היא רק של שלושה אנשים.
    "בהצלחה לנו" אני אומר ומחכה שהמנהיגה תגיד לנו מה לעשות

2. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    אתה רץ במהירות אל פארק פוקימוני העשב, אתה מחכה כמה דקות בתור ואז ניכנס אל תוך הפארק, אתה מחפש פוקימוני עשב לפתע אתה רואה הופיפ וצ'רובי.

the Ultimate Rhydon
    אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא ג'יאודוד עצבני.

Dingo
    ריייהורן תוקף בהצלפת זנב שלא שפיע על מגמר שתוקף בלהביור ופוגע ברייהורן, רייהורן העצבני תוקף במכת קרן ופוצע את מגמר.

joker
    אתה יוצא ממגרש הקרבות, לפתע אתה רואה תור ארוך של אנשים, הם רוצים להכנס לאן שהו.

Glalie Kun
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.

~nitay~
    "טוב אנחנו צא לסיור לילה, אנחנו נלך ליער שלא נימצא רחוק מפה, כולכם מוכנים, הפוקימונים שלכם מרופים?" שאלה האישה.

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 03:09 PM
    Y-CORE 13
    אתה רץ במהירות אל פארק פוקימוני העשב, אתה מחכה כמה דקות בתור ואז ניכנס אל תוך הפארק, אתה מחפש פוקימוני עשב לפתע אתה רואה הופיפ וצ'רובי.

דווקא אותם אני לא אוהב :o
    ------------
    "בוא סקווירטל ממשיכים"אני אומר לו וממשיך ללכת בפארק.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. משתמש מנוסה

Dingo
    ריייהורן תוקף בהצלפת זנב שלא שפיע על מגמר שתוקף בלהביור ופוגע ברייהורן, רייהורן העצבני תוקף במכת קרן ופוצע את מגמר.
    "רקע ומכת קרן בכל הכח!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    אתה ממשיך להסתובב בפארק לפתע אתה רואה חבורת בידו. ואיפום אחד שמלקק ת השרף מהעץ.

Dingo
    רייהורן תוקף ברקע אבל מגמר תופס את הרגל שלו ומפיל אותו על הריצפה, ואז מגמר תוקף באגרוף ממוקד ופוגע חזק ברייהורן.

6. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    /the Ultimate Rhydon
    אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצא ג&#39;יאודוד עצבני.
    &#39;מגניב, זה ג&#39;יודוד&#39; אני חושב לעצמי&#33;
    "ג&#39;יודוד, תתקוף את הקקניה האלה בעזרת חבטה&#33;" אני צועק
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 03:20 PM
    Y-CORE 13
    אתה ממשיך להסתובב בפארק לפתע אתה רואה חבורת בידו. ואיפום אחד שמלקק ת השרף מהעץ.

אוף נו..אין איזה בלבאזור?איזה קקניה?איזה סידוט?איזה טריקו או משהו?
    -----------
    "סקווירטל עדיף שלא נסתבך עם חבורת פוקימונים,במיוחד שאתה עדיין לא הכי חזק..בוא נמשיך"אני אומר לו וממשיך.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 12:16 PM
    i]

The Cheshire Cat
    את הולכת לרפאה את באנירי אבל את רואה שההאחות ג&#39;וי עסוקה משהו, הדבר הזה שהיא עושה הוא מה שגרם לכל האנשים שנימצאים ליד הקופה.
    אני ניגשת לאחד מהאנשים "תגיד מה היא עושה?" אני שואלת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Glalie Kun
    "תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.
    "אין בעיה" אני אומר לו.
    לאחר מכן אני לוקח את התיק והפוקדור שלי ויורד למטה למסדר הבוקר.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 03:20 PM

Dingo
    רייהורן תוקף ברקע אבל מגמר תופס את הרגל שלו ומפיל אותו על הריצפה, ואז מגמר תוקף באגרוף ממוקד ופוגע חזק ברייהורן.
    "מכת קרן בכל הכח&#33;&#33; ואז תפתיע אותו מאחור ברקע עם הצלפת זנב&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    "טוב אנחנו צא לסיור לילה, אנחנו נלך ליער שלא נימצא רחוק מפה, כולכם מוכנים, הפוקימונים שלכם מרופים?" שאלה האישה.
    "אתה מרגיש בסדר טוטודייל?" אשאל אותו

12. משתמש מנוסה
    the Ultimate Rhydon
    ג&#39;יאודוד תוקף את אחד מהקקניות בחבטה ופוצע אותו, כניראה שזה מנהיג החבורה, לפתע כל חבורת הקקניות מתחילות לתקוף את הג&#39;יאודוד שלך.

Y-CORE 13
    רציתי להביא לך סידוט אבל חשבתי שלא תוהב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת לפתע אתה רואה סידוט קטן.

The Cheshire Cat
    "היא מצא ביצה של פוקימון ועכשיו הביצה עומדת לבקוע" אמר אחד האנשים, לפתע את רואה אור חזק מאוד שהופך לאפיני קטנה.

Glalie Kun
    אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית, אתה לוחץ על הכפתור ומחכה כמה דקות, המעלית מגיעה ואז אתה יורד אל הקומה הראשונה, אתה הולך אל אולם ההופעות ואז אתה רואה שיש שם מלא מאמנים, בדיוק כשאתה מגיע גרי מתחיל לדבר.
    "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי

Dingo
    רייהורן שהתהפך בגלל המגמר מתקשה להתהפך כדי לעמוד, המגמר תוקף אותו בסריטה ללא הפסקה ופוגע בוא חזק.

~nitay~
    טוטודייל ניראה בסדר גמור, "טוב קדימה בואו נלך" אמרה האישה, אתם הולכים אחרי האישה והדרך ארוכה מאוד, הלילה מקשה עליכם ללכת, כעבור רבע שעה של הליכה אתם מגיעים אל הכניסה של היער, לפתע האישה שלופת פוקדור ריק.
    "אני יודעת שאתם מאוד רוצים לתפוס פוקימונים, אז זו ההזדמנות שלכם, אני אכנס עכשיו ליער ואחרי חמש דקות תכנסו אחרי, מי שימצא אותי ביער יקבל את הפוקדור" אמרה האישה, ואז רצה אל תוך היער, כעבור חמש דקות אתה רואה שהמאמנים שאיתה מתחילים לרוץ אל תוך היער.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 24 2009, 03:48 PM

Dingo
    רייהורן שהתהפך בגלל המגמר מתקשה להתהפך כדי לעמוד, המגמר תוקף אותו בסריטה ללא הפסקה ופוגע בוא חזק.
    "תקוף אותו עם הזנב שלך ותנסה להתגלגל כדי להתהפך&#33;" אני אומר
    --------

-------

14. משתמש מנוסה

Y-CORE 13
    רציתי להביא לך סידוט אבל חשבתי שלא תוהב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת לפתע אתה רואה סידוט קטן.

אם הוא יתפתח במהירות ויהיו לו מתקפות עשב אז אני יאהב אותו..
    ---------------
    "סקווירטל תקוף את הסידוט הזה בבועות ומיד אחר כך בחבטה&#33;"אני אומר לסקווירטל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "היא מצא ביצה של פוקימון ועכשיו הביצה עומדת לבקוע" אמר אחד האנשים, לפתע את רואה אור חזק מאוד שהופך לאפיני קטנה.

*מצאה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מזל טוב" אני אומרת לאחות ג&#39;וי בחיוך.
    "עכשיו, אני יודעת שאת בטח מתרגשת והכל. אבל תוכלי לרפא לי את הפוקימון?" אני אומרת בהיסוס.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 26 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •