Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    טריקו תוקף במתקפה מהירה וסווקיטל תוקף בנסיגה וחומק, סקווירטל מנצל את הרגע ותוקף בחבטה ומעיף את טריקו על אחד העצים, טריקו ניפצע קשה אבל מנסה לתקוף בחבטה.

~nitay~
    טוטודייל תוקף במתקפת אקדח מים ופוגע בקושי באורסרינג, אורסריג תוקף בחבטת זעם ופוגע חזק בטוטודייל שמתעלף.

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 03:53 PM
    ~nitay~
    טוטודייל תוקף במתקפת אקדח מים ופוגע בקושי באורסרינג, אורסריג תוקף בחבטת זעם ופוגע חזק בטוטודייל שמתעלף.
    אני מרים את טוטודייל ומתחיל לרוץ,מנסה לעקוף את העץ

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 03:53 PM
    Y-CORE 13
    טריקו תוקף במתקפה מהירה וסווקיטל תוקף בנסיגה וחומק, סקווירטל מנצל את הרגע ותוקף בחבטה ומעיף את טריקו על אחד העצים, טריקו ניפצע קשה אבל מנסה לתקוף בחבטה.
    "סקווירטל תקוף שוב בחבטה בכל הכוח!"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    אתה מרים את טוטודייל וקופץ מעל גזע העץ, ורץ במהרות כדי לברוח מאורסרינג, אתה לפתע רואה שאורסרינג לא רודף אחריך, אתה ממשיך לחפש את האישה לפתע אתה רואה את אחד המאמנים שאיתך בצוות הוא רץ לאחד הכיוונים.

Y-CORE 13
    סקווירטל תקוף בחבטה שוב בכל הכוח אבל טריקו מצליח לחמוק בשנייה האחרונה, טריקו תוקף בספיגה ושואב את האנרגיה שהוא איבד מסקווירטל, סקווירל ניראה חלש מאוד.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 04:05 PM

Y-CORE 13
    סקווירטל תקוף בחבטה שוב בכל הכוח אבל טריקו מצליח לחמוק בשנייה האחרונה, טריקו תוקף בספיגה ושואב את האנרגיה שהוא איבד מסקווירטל, סקווירל ניראה חלש מאוד.
    "סקווירטל תקוף בבועות ואז נסיגה ואז שוב חבטה!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 03:35 PM

Dingo
    זה מתקפה שמעלה סטטוס בדרך כלל, אני לא מבין בזה, ככה חשבו יוצרי המשחקים שהמתקפה הזו טובה אני חושב שהיא סתם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רייהורן תוקף במקת קרן ומעיף את מגמר לגובה, מגמגר נופל על האדמה וניפצע קשה.

"עכשיו רקע בכל הכח עליו ומכת קרן לסיום!!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. מורחקים
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 04:05 PM
    ~nitay~
    אתה מרים את טוטודייל וקופץ מעל גזע העץ, ורץ במהרות כדי לברוח מאורסרינג, אתה לפתע רואה שאורסרינג לא רודף אחריך, אתה ממשיך לחפש את האישה לפתע אתה רואה את אחד המאמנים שאיתך בצוות הוא רץ לאחד הכיוונים.
    "תיזהר&#33; יש שם אורסרינג עצבני וענק&#33;" אגיד לוואצביע לכיוון שבו ראיתי את אורסרינג בפעם האחרונה

8. Kibō no chi

The Trooper
    לפתע רואה שהיד הענקית נעלמה, אתה ממשיך לרוץ אחרילני ושרון, כעבור כרבע שעה אתה מגיע אל העיר, לפתע אתה רואה חור ענקי באדמה ולידו עומד אוגי הוא מביט אל תוך החור.
    "אוגי, מה יש בחור הזה? ואיפה פרופסור גרי?" אני שואל אותו.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    the Ultimate Rhydon
    ג&#39;יאודוד לא עונה הלך הוא ניראה מחוסל, לפתע מאמן היינג&#39;ר מוציא מן הכיס שלו מן מרפאה ומרפאה את הגי&#39;אודוד שלך.
    "צריך להזר בית המלון הזה מלא פוקימונים מטופרים, אני מצאתי בחדר שלי חבורה של רטטות מעצבנות שאכלו לי את האוכל שהיה לי בתיק, תגיד מה שימך?" שאל המאמן.
    "שמי הנרי&#33; שוב פעם תודה על שהצלת אותנו&#33;" אני אומר למאמן
    אני מחזיר את ג&#39;יודוד לפוקאדור ואומר למאמן:"אתה יכול לקחת אותי לאולם ההופעות, בבקשה? אני מאחר למסדר בוקר&#33; דרך-אגב, איך קוראים לך?"
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

10. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף בבועות אבל טריקו חומק במתקפה מהירה, הוא מנסה לפגוע בסקווירטל שחומק בנסיגה ולא ניפגע, סקווירטל תוקף בחבטה ופוגע חזק בטריקו.

Dingo
    רייהורן תוקף ברקע אבל מגמר חומק הוא תוקף בסיבוב אש ופוגע חזק ברייהורן.

~nitay~
    "אתה מספר לי, אחרי רדפו חבורה של גיבלים רעבים, טוב אני חייב להמשיך לרוץ אני רוצה לקבל את הפוקדור הראשון שלי" אמר המאמן ואז התחיל לרוץ עד שהוא נעלם.

The Trooper
    "זה החור שהמפלת הזו יצא, היא חטפה את הפרופסור, אני חושב שאני אכנס לתוך הבור, אני חייב להציל את האנשים שהמפלת הזו חטפה ואת הפרופסור" אמר אוגי.

the Ultimate Rhydon
    "קוראים לי דני, בו אחרי אני אקח אותך לאולם ההופעות" אמר דני הוא לחץ על הכפתור של המעלית, כעבור כמה דקות אתה ניכנס אל מהעלית, הוא לוחץ על הכפתור שבמעלית והמעלית מתחילה לרדת, כעבור כמה דקות המעלית ניפתחת, אתה הולך אחרי דני ואתם מגיעים אל אולם ההופעות, באולם יש מלא מאמנים, לפתע פרופסור גרי אוק עולה על הבמה ומתחיל לדבר.
    "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי

11. מורחקים
    Originally posted by momo3@Aug 25 2009, 04:38 PM
    ~nitay~
    "אתה מספר לי, אחרי רדפו חבורה של גיבלים רעבים, טוב אני חייב להמשיך לרוץ אני רוצה לקבל את הפוקדור הראשון שלי" אמר המאמן ואז התחיל לרוץ עד שהוא נעלם.
    "גם אני" אגיד לו ואתחיל לרוץ בעצמי לכיוון אחר ממה שהוא רץ,אבל לא לא לכיוון שממנו הוא בא

12. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן תוקף ברקע אבל מגמר חומק הוא תוקף בסיבוב אש ופוגע חזק ברייהורן.
    "עכשיו רקע משולב במכת קרן(קרן רקעית?)&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    the Ultimate Rhydon
    "קוראים לי דני, בו אחרי אני אקח אותך לאולם ההופעות" אמר דני הוא לחץ על הכפתור של המעלית, כעבור כמה דקות אתה ניכנס אל מהעלית, הוא לוחץ על הכפתור שבמעלית והמעלית מתחילה לרדת, כעבור כמה דקות המעלית ניפתחת, אתה הולך אחרי דני ואתם מגיעים אל אולם ההופעות, באולם יש מלא מאמנים, לפתע פרופסור גרי אוק עולה על הבמה ומתחיל לדבר.
    "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
    בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי
    "תודה רבה, דני&#33;" אני אומר לדני
    &#39;אני הלך למרכז הפוקימונים כדי לראות שג&#39;יודוד באמת בסדר, ולא פצוע קשה&#33;&#39; אני חושב לעצמי והולך...
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

14. משתמש מנוסה
    Y-CORE 13
    סקווירטל תוקף בבועות אבל טריקו חומק במתקפה מהירה, הוא מנסה לפגוע בסקווירטל שחומק בנסיגה ולא ניפגע, סקווירטל תוקף בחבטה ופוגע חזק בטריקו.
    "סקווירטל פעם אחרונה תקוף בחבטה&#33;תסיים את זה&#33;"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    פיצ&#39;ו מנסה לתקוף בזנב ברזל אבל היא בכלל לא יודעת אך להתחיל תקוף בזה כי לא אימנתה אותה בזה, פיצ&#39;ו תוקפת בגל רעם ומריפ תוקפת במכת ברק כמכתנגד ונוצר פיצוץ חשמךי חזק בזירה אבל אף אחד לא ניפגע.
    אני ניזכר פיתאום במה שקרה בקרבות הקודמים של פי&#39;צו ומפחד שהיא תיפגע גם הפעם.אני אומר למאמנת "אולי נפסיק את הקרב הזה לפני שהפוקימונים שלנו יפגעו" ושואל את פיצ&#39;ו"את מסכימה להפסיק את הקרב??"

עמוד 28 מתוך 104 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •